Zkušebna

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zkušebna

Příspěvekod Kim Jasper » ned srp 07, 2011 9:23 pm

+Pokroutí hlavou.+ Nic, co by nešlo vyřešit. +usměje se.+ A neboj, nešlo o mně. Snad bych naší kapele nedělala špatnou reklamu. +zazubí se, naposled si potáhne a cigáro uhasí v popelníku. Vstane, přejde k lednici a taky si vytáhne pivo.+ Tak jsem teď na radě opět já? Hmmm.... no já bych navrhla Nirvanu, Smells Like Teen Spirit. +řekne, když si odpije a vrátí se opět na gauč vedle Wenai.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned srp 07, 2011 9:27 pm

Jasně! Nirvana! jak jsme na tu mohli zapomenout. No a jako poslední... +zamyslí se+ Já nevim. takže, co kdyby sme to uzavřeli na deseti? to je takový pěkný číslo. +udělá v bloku čáru+ Tak. Půjdeme ještě dneska zkoušet?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » ned srp 07, 2011 9:39 pm

Zkoušet? +ksichtí se+ Co kdyby jsme šli zkoušet do hospody, co? Už jsme dlouho nikde nebyli, jako kapela, chápete, nemůžeme pořád jenom zkoušet, ale taky musíme něco dělat pro soudržnost kapely a tak.
Byron
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » ned srp 07, 2011 9:48 pm

+Pokroutí hlavou, no pak se ušklíbne.+ Měli bychom cvičit, ale dnes výjimečně souhlasím s Byronem. Dnes se mi opravdu nechce cvičit a jako kapela jsem už opravdu dávno nikde nebyli.
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Jessica Latem » ned srp 07, 2011 9:54 pm

Já bych klidně i zkoušela. +tváří se jak svatoušek a vypadá to, že to myslí vážně, než se začne culit+ Ale máte pravdu, chtělo by to upevnit soudržnost kapely. +pokyvuje vážně hlavou+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned srp 07, 2011 9:58 pm

No, to jsem si mohla myslet, vy flákači. +povzdechne si a hodí blok na stůl+ No tak jo. Já si ještě skočím do pokoje pro cigára. Půjdem do Tapu? +zvedne se a podívá se na ně tázavě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » ned srp 07, 2011 10:04 pm

Jupí! +šťastně vyskočí a zasměje se+ Jasně, že do Tapu, tam je sranda. Však nazkoušeno máme dost a navíc jsme úplně skvělý a sehraný, takže jedno vystoupení nebude problém.
Byron
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » ned srp 07, 2011 10:25 pm

I absolutně sehraný tím spolu čas od času musí zkoušet. +usměje se.+ Ale ještě máme čas. Tak tedy do Tapu. Počkáme tě na recepci? +koukne tázavě na Wenai.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Jessica Latem » ned srp 07, 2011 10:28 pm

+začne se smát, když vidí jak div Byron nekřepčí radostí+ Jsem taky pro. +pokývá hlavou+ Ale příště už budeme zkoušet... že jo? +táže se s veselým jiskřením v očích, aby Wenai přesvědčila o tom že nejsou zase tak líní+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned srp 07, 2011 10:41 pm

Jo, tak příště. +usměje se na ně+ Nemusíte na mě čekat, já vás dojdu a po cestě se neztratím. +usměje se na ně a vydá se směr svůj pokoj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette