Kamenný obchod

Móda světových značek

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Kamenný obchod

Příspěvekod Zaměstnanec » čtv srp 11, 2011 8:27 pm

Né, s pavoukama tady nic nemáme...*uculí se a odběhne dozadu a za chvíli je zpátky*tak...co třeba...*loví z krabic vzorky*

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

když mají něco vydržet...co takovéhle? i s kovovou špicou..*se usměje, že s tím jak někoho kopne do kolene...*
Obrázek
Obrázek

Tyhle podpadky jsou hodně vysoké...
Obrázek

Obrázek

nebo něco drsnějšího..
Obrázek

nebo úplně jednoduché..od Blahnika..
Obrázek

a otevřenější...
Obrázek

nebo na platformě, ta je teď v módě...*vytáhne ještě z hory krabic Saint Laurenta*
Obrázek

hm...a nebo pak vysoké a ještě vyšší..léto už asi stejně moc nebude..
ObrázekObrázek
Obrázek

a pro yohi fialové:)

Obrázek
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » pát srp 12, 2011 3:20 pm

+úplně jí zasvítijou oči jak to všechno vidí+ no to je krása!
na těchhle se sice zabiju, ale chci je!
Obrázek
a na tomhle mě chcete zabít vy? +prohlíží si ty extra vysoký, kde chodíš pomalu jak baletka a dokonce si je i zkusí, ale málem se zabije, tak je zase odloží bokem+ no tak tyhle nééé...
Kovový špičky? +projde se v obojích a chvílu váhá, ale nakonec si uzme i ty zlatý+ to se unosí!
+Hezky si zkouší další a jenom je dává prodavačovi do náruče+ Od Blahnika určitě...otevřenější taky...a platforma nikoho ještě nezabila!
A ty vysoký na stehna taky! když se budu brodit v bahně na podzim, budou ideální!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát srp 12, 2011 6:15 pm

jůůů to jsou pěkný trika +nadšeně+ takový jsem nikdy neviděla! jo na koncert +uculí se do růžova+ to bych mohla....
ukaž co si bereš? +nakukuje na ty silonky+ ale ty jsou moc pěkný... tyhle si taky vemu! +ukáže na nějaký v vzorečkovaný+ mm Alex? ukaž? +nakoukne na kožený věci+ sim tě! na to je každej chlap! teda.. nesmíš si k tomu vzít bič, to by asi utekl +šklebí se+

týjo ty boty jsou šílený +ty extra vysoký+ navíc to vypadá na noze.. no +nakrčí nosánek+ nepěkně... ááá tyhle si beru +zkusí si ty fialový+ ty sou nádherný, díky
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát srp 12, 2011 6:20 pm

žé! no joo! na konceeert! +směje se jí pobaveně - ale mile! - jak hezky rudne+ Derovi vypadnou bulvy!
tyhle? tyhle si vem taky, a tyhle, tadyty s tím tetováním! +nacpe jí je do náruče, takže jim prakticky vybílijou regál+
myslíš? aby neřekl, že su nějaká to...divná..nebo tak...bič? +zatváří se svatě+ nééé, takový věci..to já přece nééé..+ale široce se tomu culí+

ale tyhle budou vypadat unikátně! +přikyvuje na ty fialový+ a když někomu dupneš na tenisku....padampam...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát srp 12, 2011 7:36 pm

to néé, on si beztak najde brzo nějakou fanynku novou +uculí se, ale oblečení si bere+ my jim to tu všechno vykoupíme! +směje se+
divná? ale prostimtě.. na tomhle není přece nic divnýho. No jasněěě, ty by sis ten bič klidně vzala co! +směje se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » sob srp 13, 2011 11:30 am

(lach..prý platforma nezabila...já málem hodila tlamu při obhajobě projektu u státnic, pampadam:D)

*hezky to balí a ty, co nechce zase skovává* no, ty extra vysoké jsou takové..trošku masochistické..*přikývne* ale jsou horší..třeba..*zaloví v krabici - když jsme u těch "baletních" - to je teprv humus*
Obrázek

a ještě tedy s ozdobným podpatečkem, když jsme u těch originálních...
Obrázek

tady taková názorná řada...(musím dát do code, maj to nějak chráněný nebo co..)
Kód: Vybrat vše
http://media.novinky.cz/207/22074-top_foto2-lriwb.jpg
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » sob srp 13, 2011 1:35 pm

yohi: to pochybujuuu, nějak na to nevypadal, když sem vás posledně zahlídla na párty... myslím, že jim to moc vadit nebude...
nooo ale já bych mu ho pučila! fakt!

Zaměstnanec: (no a zabila? o zlámaných nohách bea taktně pomlčí...)

Trošku víc masochistické...kdo na tom může proboha chodit? To už ani není estetickýýý....+zavrtí rozhodně hlavou+ Ale víte co? Dejte mi je, já je dám někomu jako dárek! +uculí se lehce zlomyslně+
Á Dior! +myslím, že to má na tlapě zespoda - a hned si je zkouší+ Mhmmm, ty taky beru! Totiž...+cítí potřebu to svý nakupování nějak vysvětlit+ hodlám udělat čistku v obnošených botách, a to dost radikální, takže potřebuju hodně nových. +usměje se+

(No ty poslední dvoje budou nenositelný určitě, ale ty čtvrtý? Na obrázku vypadají taky, že stojí úplně n a palcu, ale kdyby měla vyšší nárt, aby tam mohla trochu zajet, tak by nositelný být mohly. Jako nositelný...z auta k bankomatu a zpátky.)

+přejde k jednomu regálku tam jakoby schovanýmu+ A tady máte ještě poklady!
Obrázek
http://www.flickr.com/photos/soygrit/3655890440/
http://www.flickr.com/photos/roseduhh/2751177516/
Obrázek

Obrázek

Obrázek
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

A potřebuju taky něco nadoma...
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Tyhle vezmu Žanetce!
Obrázek

+otočí se s jedněma k yohannce+ Nechcéééš?
Obrázek
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » sob srp 13, 2011 2:07 pm

fakt? a.. cos přesně zahlídla? +zkoumavě+
jo takhle! ty budeš mít ten obleček a on bude mít bič? ale tak to je pěkný! +směje se+
týjo.. ty si bereš aji šteklový boty na doma? Nepotřebujou si někdy odpočnout? jako.. nožky.. jéé ty papučky si beru! +lapne si je rychle+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob srp 13, 2011 3:01 pm

nooo...jak ste se k sobě docela měli..a pak měli o něco vííc..+a možná mrkla i na záznam, aby měla ucelenej obraz+ a pak to STÁLO za to...+uculuje se tajemně+
jjooo takhle! +směje se+ ale nechcu zase aby si myslel nějaký to...o mně...mimochodem nezajdeme tady do sexshopu? +zvědavě+ když už sme tady...
no na doma do kanclu, +přikývne+ ale někdy chodím bosá...když já nevím jaký papuče si vzít, aby se mně vojáci nesmáli, když potřebuju náhodou vyběhnout... +prohrabuje se tam+
Ale do novýho bytu..by se tyhle hodily...
Obrázek

A ještě tyhle boty chcu...Nechceš ty fialový? Bysme měly stejný!
Obrázek

V čem chodíš ve volnu ty? Tyhle by mohly být docela...solidní..
Obrázek
A aji ve fialové! Hmm? +nabízí jí+
Obrázek
A černý...
Obrázek

Tyhle by se mně hodily do Itálie...jak mám několik domácností, tak mně všude scházijou boty! +postěžuje si+
Obrázek

Co baleríny? Já na ně teda moc nejsu, ale nadoma...
Obrázek V tom by si noha odpočnout mohla, hm? Sice bez klenby...
Obrázek

Na..+jak to de do fialova, rovnou jí to podává+
Obrázek
Obrázek
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned srp 14, 2011 11:41 am

umf.. +zrudne+ jo to stáálo..+culí se+
mm sexshop! a víš že jo, jsem tam nebyla děsně dlouho! +nadšeně+
No já chodím doma taky bosá, takže.. no..a za bar si beru poslední dobou něco pohodlnýho.. balerínky sou bezva +přikyvuje+ jéé a ty fialový si vemu, to zas jo +ukáže na ty šteklový a na ty papučky ozdobný+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Boutique