od Remus Lupin » pon srp 15, 2011 10:22 am
(jj, t oje fakt:), no, to nevím, kdy se tam chytnul, možná byl ještě teplý:))
Celá příprava nebo jen to "chytit a lepnout"...*povytáhne obočí* To bych od někoho, kdo je u smrtijedů a jiných společenstev (radši nahlas nevyslovuje, co kdyby...) popravdě nečekal..Přece jen tyhle skupinky v pracovní době nepletou košíky, že...*sám se pak pustí do jídla* hm..je docela brzo si dělat nějaký závěr, hlavně proto,že polovinu naší doby strávené s tvorem nás chtěl sežrat nebo nám spadnout na hlavu jeho jeskyně...*zamyslí se* v podstatě mě zarazilo právě to, jak samotářský je...přece jen, lvi jdou do smeček...ale aspoň víme, že kromě dvou ocásků zvládne i jiné triky...zajímalo by mě, nakolik tu elektrickou energii využívá k zastrašení a nakolik skutečně může ublížit.. nepřišlo mi to jako maximum, čeho je schopen...vlastně mi celkově na to, že jsme mu vnikli až do doupěte, přišel hodně mírumilovný. Jiná zvěř takhle zahnaná do kouta by se bránila daleko víc...což mě napadá, že pokud se nedokážeme k nim dostat nepozorovaně, budeme je muset něčím vyprovokovat, aby se předvedli, co umí...což jsem tedy původně nezamýšlel...*zamračí se* nerad jim narušuju prostředí, kde žijí, jako vetřelec..*povzdychne si*uvidíme, jestli dokážeme najít nějaké tak, aby nás nezvětřili a my nemuseli utíkat...napadlo mě už i rozmístit kouzla, aby nás upozornila na to, kde zrovna budou, ale nevím, co magie udělá s nimi...a s tímhle lesem..pořád mi vrtá hlavou, co to bylo tam u toho otvoru.kdyby kolem té díry něco pochodovalo, věděl bych o tom...*zavrtí hlavou a polkne zbytek masa*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.
-Theodore Roosevelt-