Manikura a pedikura

Moderátor: Styx

Manikura a pedikura

Příspěvekod Styx » pát říj 23, 2009 10:26 pm

Obrázek

Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Re: Manikura a pedikura

Příspěvekod Beatrix » sob říj 24, 2009 1:51 am

+z chodby se ozve jekot, Bea vlítne sem, zabouchne za sebou dveře a tváří se zhrozeně+ Co to máte proboha za plakát u Tatérskýho studia?! +a z toho pavouka mně vážně zatrnulo, fujky!) Fuj, to sem se lekla! +sedne si tam, vydejchává se a ovívá se letákem+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Afrodité » sob říj 24, 2009 10:34 am

*připravuje si tam všechno potřebné, když najednou uslyší křik, vyjde na chodbu a vidí krásnou slečnu, bílou jako sněženka* Dobrý den přeji *usměje se mile, pozve ji dál a podá jí sklenici vody* Arachnofobie? *mrkne na ni* Uklidněte se, prosím, je to jenom kresba, i když vypadá, jako živý pavouk, sedící na rameni. Ten obrázek jsem vybrala schválně, aby zákazník mohl posoudit, jak mé návrhy vypadají sugestivně a jak je vidět, plní svůj účel *když se zákaznice trochu uklidní, přejde ke své práci* Jsem Afrodité a budu se teď o vás starat. Co vám mohu nabídnout za služby v našem salonu, slečno?
Afrodité
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » sob říj 24, 2009 11:29 am

(cha, tady mě neznají, sem budu chodit častěji...)

Pfch...+nalije do sebe vodu+ Věrohodně to teda vypadá...nemohla ste si vybrat třeba škorpiona? Hada? Berušku? +trochu zoufale+ No služby...chtěla sem opečovat nechty, su tu dobře? Ale aby mi z nich něco ještě zůstalo..+nastaví tlapy k okoukání+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Afrodité » sob říj 24, 2009 12:45 pm

(Beuš, pověsti o tobě pronikly až k nám, ale my jsme profíci, na nás nic nepoznáš :D )

Ale jistě, přemýšlela jsem nejdřív nad sedmikráskou, ten pavouk se mi nakonec zdál lepší. Posaďte se, prosím *nabídne jí křeslo* Ano, jste správně. Mohu? *vezme její ruce a odborně si je prohlíží* Musím vás pochválit, máte hezké ruce a pěstěné nehty. Ráda vidím, když ženy o sebe dbají. A ty malé nedostatky teď napravíme *sedne si naproti ní a připraví si po ruce nástroje* Chcete nehty vymodelovat do obloučku, anebo – což bych spíš doporučovala – zarovnat?
Afrodité
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » sob říj 24, 2009 3:22 pm

(a sakra!)

No působivější je rozhodně... +sedne si tam a sleduje tam ty pitvací nástroje+ Ach, děkuju, +za pochvalu+ to víte, snažím se co to de... No..já se v tom vůbec nevyznám..ale chtěla bych je nechat takhle, hranatý, mám pocit, že víc vydržijou.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Afrodité » sob říj 24, 2009 3:54 pm

*vezme si jednu její ruku a začne pracovat, očistí jí povrch nehtu a odborně odstraní zarostlou kůžičku* Tak se můžeme dohodnout, kdybyste někdy chtěla nějaké pěkné tetování, ráda vám vyhovím. Myslím, že pro vaši jemnou pleť by se hodilo něco malého, něžného, čínský znak třeba? *po očku ji sleduje, jestli to s ní zase nešlehne, když si vzpomene na pavouka* Dnes je tetování velice moderní a vypadá to opravdu krásně
Afrodité
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » ned říj 25, 2009 11:43 am

+sleduje ju, jak pěkně jí dělá nechtíky+ Znak ne...+zavrtí hlavou+ Ale...nebo rači ne...teď na to není vhodná doba. Jak se jednou ocejchujete..+mávne rukou ve stylu, že ju pak už vždycky najdou+ Ale jedna známá si nechává tetovat jména svých partnerů...a pak si to zase nechává přetetovávat...ještěže je nestřídá moc často...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Afrodité » ned říj 25, 2009 12:18 pm

Jak myslíte... třeba si to ještě rozmyslíte *mrkne na ni* Taky u nás takové služby děláme. Některým lidem se tetování po čase okouká a chtějí místo toho něco nového *usměje se* Můj bývalý přítel si dal kdysi vytetovat na... ehm... do slabin mé jméno a má ho tam dodnes, přitom má už dávno novou partnerku (to jako vážně :D )
Základní ošetření nehtu je na manikúře nejzdlouhavější, doufám že se moc nenudíte *pustí jí nějakou hudbu a přistoupí k pilníkování do požadovaného tvaru* Bude libo nehtíky i nalakovat? *přisune jí vzorník barev*
Afrodité
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » ned říj 25, 2009 1:57 pm

+směje se+ a co na to ta nová? Jména sou zákeřná věc... Nenudím, su ráda, že su v péči někoho zručnýho! to já se s tím vždycky piplu..no jistě! +kouká na barrvy+ tuhle! +zabodne prst do vzorníku na rudou červenou+ a zdobíte je tu aji? chtěla bych přes to takový ty černý čárky...
Beatrix
VIP Member

Další

Zpět na Manikura a pedikura