Tak nemůžu 100%ně tvrdit, že vážně ŽÁDNÁ tunika, ale nemám k tomu daleko. Byl to hit minulého - nebo už je to dva roky?- léta a vyzkoušela sem jich tunu..a vypadám jako skotná. Ani mně nechtělo nic moc padnout. Ale to je detail, tuniku nesháním ;o).
A potěším vás, koupila sem si fialový trička, dvě! (Mám je v černé a šedé a tuhle barvu už bohušel potom ve výprodeji neměli..achjo...i maminka se divila, cože fialová...) Sice nevím, jak v té barvě budu vypadat, ale je tmavá, tak snad ok. Stejně je zima a málokde se svlíkám.
Problém s vylízáním kalhotek skutečně nemám
, nicméně souhlasím s tím co ste napsala.
Ty korálky..vy ste mě tu nahlodaly! Dívala sem se na docela pěknej kousek v obchodě, ale nejsu si pořád jistá... Asi se nehodí dát si stříbro a na to ještě korále a cosi, že... Asi budu muset risknout, že si budu připadat divně.
Kozačky dopadly skvěle! Mám svoje první pěkný kozačky z dobrýho obchodu a dá se v nich dokonce i chodit! Radost veliká! Sice taková spona na nich vypadá, že brzo zoxiduje, ale je tmavá a tam stejně mám kalhoty, kde je... Teď ještě nějaký boty na běžný chodění... Ale primárně neumrzu a to je hlavní.
A když už sme u těch barev - pude mně k zelené krémová, žejo? Nevím jaký si koupit na zimu závěsy a nechci žádnou kontrastní barvu k zelené a černé, ta krémová mi příde taková neutrální... nebo nějakej jinej návrh?
Děkuju za rady!
Beatrix