Ložnice

Společná domácnost Beatrix, Žanety a Kristiána

Moderátoři: Beatrix, yohannka, Abruzzi

Ložnice

Příspěvekod Beatrix » úte dub 20, 2010 2:37 am

Obrázek
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Re: Ložnice

Příspěvekod Beatrix » pon dub 26, 2010 11:50 am

+přijede firma a na všechny okna dávají hodně jemný sítě, aby ani muška, ani komárek nemohli prolítnout dovnitř, dokonce i před balkonový dveře přídou síťovaný dveře+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned zář 04, 2011 9:58 am

+Pomalu se probírá, rozebírá a jak otevře jedno oko tak zírá rovnou na Alexův vybarvenej otisk něčí ruky na xichtě+ Chmch...+promne si tvář, aby se víc probrala a sykne, jak ju to zabolí, páč má taky jeden+ Co to...Kde se tu vůbec..+mrmle si potichu pro sebe a rozlámaně si sedne a hned se "zatváří" a rozlámanost-nerozlámanost letí do koupelny, jen klapnou dveře a stručně a jasně telefonuje se záchodem+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Alex » ned zář 04, 2011 10:53 am

+vzbudí se docela čerstvej a rozhlídne se, že je v posteli sám+ mmmm... +protáhne se+ Beooo? +a doufá, že se nešla utopit+
Alex
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned zář 04, 2011 11:18 am

Mh...+vyjde z koupelny v županu, už osprchovaná a s čtyřikrát vyčištěnýma zubama, beztak vypila aji půl ústní vody, aby se toho zbavila. Vysíleně se opře o futra+ Co to máme na xichtě?! +tak zoufale na něho koukne, páč už se přesvědčila, že otisk má fakt i ona+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Alex » ned zář 04, 2011 1:06 pm

+posadí se na posteli a přejede si tlapou po tváři+ mh.. jo tohle.. to sme si udělali navzájem. Z lááásky +uculí se+
Alex
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned zář 04, 2011 1:10 pm

Co?! +vytřeští oči, ale pak pookřeje a přiblble se usmívá+ Z lááásky? To je pěkný....+pomalu se vyplíží na balkon, protáhne se na tom sluníčku, pak sjede pohledem dolů a stuhne+ Božhéééé! Kdo to udělal?! Můj bazééén! A můj...+sleduje obarvenýho hudebníka+ novej černej sluha?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Alex » ned zář 04, 2011 1:24 pm

jo.. a ty sis začla! +pokývá hlavou a cuknou mu koutky+ emm.. no.. +vyjde za ní na balkoon a zezadu ji obejme+ nechceš si dát panáka? ještě jsi neviděla barák z venku.. +zatváří se svatě+
Alex
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned zář 04, 2011 1:48 pm

já? no..to máš štěstí...jinak bych ti to neodpustila! +že ju mlátí+ panáka? +koukne na něho, jako by ju chtěl zabít+ barák?! zvenku?! +vycukne se mu a letí ven+ Kristova nohoooo! +zděsí se+ Kdo?! Kdo to udělal?! Zlámu mu ruky! Můj krásnej domeček! +lítá tam jak střelená a pak jí padne zrak na nový číslo pentagramu ve schránce, tak přelítne článek očima+ Auto?! MOJE auto?! +a už je u hummera+ Jaks to mohl dovolit?! +zarazí se a nechápavě na něho koukne+ A jak sem to dokázala? +ale pak ju chytne zase hysterie+ Já už nikdy nebudu pííít! Drogy sou o tolik bezpečnější!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Alex » ned zář 04, 2011 2:56 pm

+pomalu sejde dolů, počká až se trocha vydovádí+ nooo.. já ti říkal, že to není nejlepší nápad, ale když tebe to tak bavilo +obejme ji kolem ramen a sleduje fasádu+ no má to něco co sebe...
Alex
Člověk

Další

Zpět na Residence Italy