ošetřovna

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: ošetřovna

Příspěvekod mollyz » ned zář 04, 2011 9:28 pm

Mem: +Šokovaně se otočí od okna a když vidí ubrečenou Memory, nahrnou se jí do očí slzy taky.+ Tir a Sam...odešli...někam na výpravu prý...vím...jsem si jista..i Fab, že už se nevrátí. Cítím to, vím to...je to definitivní!+ A pak najednou, vedena nečekanou lítostí nad tím, jak se v práci sešli tři ztrozkotanci, obejme Memory.+ Chceš o tom mluvit? O Chrisovi?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » ned zář 04, 2011 9:32 pm

+Vejde na ošetřovnu, velkou lahev whisky v ruce.+ Ses chtěl najít ten popelník a spadly na mě papíry asi tak za poslední rok, někde pod nima mi uvízla cigareta, začalo to hořet..tak jsem to polil vodou a nechal kouzlem ty pitomý papíry vysušit, ale už se nedá přečíst, co na nich bylo...kurva, do prdele...všechno je na hovno!!!!!

Mem: +Všimne si, jak se holky objímají.+ Ahoj, Memory...co ty tu? Co je?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » ned zář 04, 2011 9:49 pm

moll: Keby ju molly neobjala, urobila by to sama. I keď ju to trochu zaskočí, po chvíľke sa v jej objatí uvoľní. Následne sa ale na ňu opäť pozrie. "Odišli? Ale.... to je... Ach molly, to ma hrozne mrzí." znovu ju objíme. "To sme sa tu zišli." povzdychne si, skôr posmrkne, jak sa jej opäť tlačia do očí slzy, zatrepe však hlavou, aby sa toho zbavila a odtiahne sa. "Ja... neviem. Najradšej by som na to ani nemyslela, keby to šlo. Akú fľašku ste to otvorili?"

Fab: "Ahoj, Fabien." pozdraví ho a snaží sa rýchlo nejak zamaskovať svoje oči, ale je jej jasné, že si to už Fabien všimol. "Prišla som tu niečo nájsťť. Nevedela som, že ste tu obaja... molly mi povedala.... hrozne ma to mrzí." smutne naňho pozrie.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » ned zář 04, 2011 9:56 pm

Mem: +Trpce se pousměje.+ To jsme se teda sešli...Taky mě to moc mrzí. Nevm - nechci na to myslet. Vlastně nechci myslet vůbec...Fab otevřel Jacka Danielse. Piješ to?

Fab: +Přítel jí nikdy nezklame.+ Když ho slyší, co zase vyvedl, skoro vyprskne.+ Ty si teda pako, Fabe! To nevadí, stejně to nikdo nečte...a jako šéf, se z toho můžeš vždycky elegantně vykecat...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » ned zář 04, 2011 10:05 pm

Mem: +Chytne něžně Memory za kuru, kterou si snaží nasadit brýle.+ Hele, co se děje? Tady se chlast rozlejvá jenom zhrzenejm vosobám, co přišli o lásku!+ A jak tak na ní zblízka kouká, rovnou ji podá lahev.+ Takže...ty se napij taky, máš to ..napsaný na čele. Je mi to líto...moc...+ pohladí jí po vlasech.+

Molly: Jsem připraven to všechno vyházet, jen co tam najdu naše nové platové výměry. Holky..nechcete vyzkoušet ten novej byr, co nám tu postavili?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » ned zář 04, 2011 10:21 pm

moll: "Tak sa o tom nebudeme baviť. Aspoň dokým nebudeme na mol." vyhlási a prikývne. "Posledný mesiac pijem všetko."

Fab: Nechá ruku v jeho, ale pohľad odvráti, aby mu nemusela pozerať do očí. "Je to na mne tak vidieť?" šeptne potichu, ale v dobrom. "Dakujem." vezme si flašku a ako ju Fabien pohladí po vlasoch, neudrží sa a objíme aj jeho. Opäť sa jej do očí nahrnú slzy, ale hneď si ich zotrie a odtiahne sa. Prikývne, keď sa konečne ovládne. "Dobre, poďme. Predsa len by sme sa nemali opíjať tu na ošetrovni. Nemusí nás vidieť celý personál."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » stř říj 05, 2011 10:37 am

*dorazí sem a rozhlídne se, kde je nebližší přítomný doktor (pokud zrovna všichni někde nenasávaj o pauzičce :D)...Styx si pořád drží v náručí a po cestě si zkontroloval, jestli mu ještě dýchá, ale provizorní košilový obvaz na noze už zas začíná prosakovat*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Memory » stř říj 05, 2011 7:03 pm

(my tu ale skutočne práve nemáme žiadneho použiteľného doktora, všetci sú totiž akosi naložení v liehu :D .... ale chvíľku vydržte, dohodneme sa s molly len čo dorazí ;) )
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř říj 05, 2011 8:42 pm

(hlavně ji tam nenechte vykrvácet:))
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » stř říj 05, 2011 9:18 pm

(lach, tak je to nemocnice nebo nálevna? :lol: v pohodě...Styx: tak Remus má ještě kalhoty, přidá další vrstvu obvazu...udělá z ní pěkný kulaťoučký kokon...ehm..doufej, že někdo přijde brzo a sebere mu ji)
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga