Grill Party

Moderátor: Styx

Grill Party

Příspěvekod Styx » ned zář 11, 2011 1:49 am

GRILOVACÍ PÁRTY

A plynule navážeme na chat a pokračujeme v grilování, zábavě, oslavách a hlavně v pití a krmení, masa na grilu zbylo ještě dost pro všechny. Kdo nebyl na chatu, může se k nám přidat tady.
Každý host dostává tento praktický kolt; stačí jen připevnit na hrdlo oblíbené flašky a „nastřílet“ si, co hrdlo ráčí.

Obrázek

Kromě spousty dobrého jídla a vybraného pití (za což děkuji personálu Mýtinky) jsou zde k dispozici i atrakce typu rodeo býka, házení nožů, střílení z koltu (pouze po umělých holubech, nejsme přece zabijáci), házení lasa a další dovednosti.
Příjemnou zábavu všem!
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Re: Eisbahn

Příspěvekod Styx » ned zář 11, 2011 2:01 am

Remus: +přistoupí spolu ke grilu+ Tak co si dáš dobrého.. já jsem dnes už ochutnala snad všechno, až se divím, že mi není ještě špatně +culí se+ Romulusi, pojď sem +přivolá si pejska a podá mu kus voňavého masíčka+ Za odměnu, žes mi tak krásně podal packu +pohladí ho po hřbetu+ A ty... +otočí se k Remusovi+ žes ho to tak krásně naučil, taky dostaneš něco dobrého +mrkne na něj šibalsky+

yohi: Takže já bych prosila vanilkovou a jahodovou, kopec šlehačky navrch, polít griotkou a zapálit, když už se tedy griluje +uculuje se a pro jistotu si připraví poruce i lektvárek proti zvracení, jelikož toho splácala dohromady už tolik, že se určitě i hodí+
Styx
VIP Member

Příspěvekod mollyz » ned zář 11, 2011 10:53 am

+Trochu rozpačitě se rozhlíží po slolečnosti. Již dlouho nikde nebyla a hodně se rozmýšlela, jestli přijít má, ale společenský cvrkot se jí lípí.+ Ahoj...+pronese tak povšechně vespolek..+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned zář 11, 2011 11:15 am

*culí se na amona z kolene a pořádá zbytek minidortíku*cos mi podal, to jím...*pokrčí rameny* tak se pak nediv, když se něco stane...

Molly:*zamává na molly, div že nezahučí dolů* ty ještě žiješ?*houkne na ni se smíchem*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Remus Lupin » ned zář 11, 2011 11:17 am

Styx: Tak když jsi ochutnala ze všeho..co mi doporučíš?*rozhlíží se po grilech a Romulus baští masko, až se mu dělají boule za ušima a vrtí ocasem, že tam slouží skoro jako klimatizace*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod yohannka » ned zář 11, 2011 11:18 am

Styx: eee.. +doufá, že si to všechno zapamatuje+ jasně.. zapálit.. hromada šlehačky! +odejde do kuchyně, do misky... velké misky, jí naháže fakt hromadu zmrzlin, šlehačku a nese to ven+ mááám ji a dívej! Griotka je nuda... +polije jí to hezky absinthem a zapálí, a že to hezky chytne+ juhůůůůů!

molly: ahooj! máš žízeň?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » ned zář 11, 2011 11:29 am

*konečně se jí podařilo všechen ten dort dostat i z očí..Sirius jí pomáhal...a kouká kolem sebe, na koho to pokřikují* Jééé, molly! Nazdaaar! To je dost, že deš *culí se a už je jí dobře, takže do sebe lupne další pulku a pustí se do nějakého ze řízečků*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Sirius Black » ned zář 11, 2011 11:32 am

*zamává na molly* Hmm, co já bych si tak dal..aaa, kafe *vrhne se po konvici a nalije si kávičku a k tomu nějaký "malý" zákuseček, který zabere téměř celý talíř*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Amon » ned zář 11, 2011 11:42 am

Molly: No né, tebe sem neviděl...eee..od té doby, cos mně slíbila řízky, nevybrala si domek a zmizela mi z očí...+kouká na ni, že to jako chce vysvětlení+

Manori: Nic se nestanééé +důrazně ju poplácá po zádech, že je to víceméně rozkaz+ co by se tak mohlo stát?! +podá jí bumbání+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Styx » ned zář 11, 2011 12:20 pm

Remus: Ták... +začne vybírat ze všech těch pochoutek, co tak voní a pak sáhne opatrně po jednom propečeném kousku, no, pořádném kusu+ Co bys řekl jehňátku, vlčku... ať je to stylové? +culí se vesele, odtrhne kousek masíčka mezi prsty a šoupne mu to do pusy+ Tak co... dobrá odměna? +zamrká na něj+

yohi: Absíínth! +zvýskne, jak to tam hoří jak vánoční stromeček a začne foukat, jako když zhasíná svíšišky na dortu, ale ještě víc to rozdmýchá+ Shoří mi zmrzka! +lamentuje se smíchem+

molly: Ahój +mávne na ni+ Co tak nesměle.. pojď mezi lidi!
Naposledy upravil Styx dne ned zář 11, 2011 12:21 pm, celkově upraveno 1
Styx
VIP Member

Další

Zpět na Večírky