Grill Party

Moderátor: Styx

Re: Eisbahn

Příspěvekod Styx » ned zář 11, 2011 1:40 pm

yohi: Pozdě! +vykřikne, když jí plamen trošku sežehne ofinu+ Je tady nějaký kadeřník? +zvolá mezi hosty+ Nebudu tady pobíhat jako spařená slepice! +zoufá si+ To je jedno, jaká je, hlavně že je to zmrzka +a zaloví do ní lžičkou... ještě aby si spálila hu..pusu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned zář 11, 2011 1:48 pm

JO! grilovaná zmrzlina! nebo spíš.. spálená +zařve na udivené dotazy a fouká jak o život+

Styx: sakraa, počkej.. musíme na to takhle! +veme jí žičku a usilovně ten absinth do zmrzky zamíchá, až fakt zhasne+ uff! mhm.. máš ráda mix?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod mollyz » ned zář 11, 2011 2:04 pm

Man: Ahoj! 1sama na sebe koukne a prohlédne se.+ No jo...ještě vykazuji nějaké známky života - nic moc, ale dýchám, srdce tluče, krevní oběh obíhá...

Yohi: Díky! Ahoj! Dám si pivo, ale pořádný korbel, prosím!

Sirius: Zdravím! Trda, tady je dneska společnost...to je prima. Asi jdu moc pozdě..

Styx: V rámci možností ji obejme (styx je v jednom kole :lol: ): Ahoj, moc ráda tě vidím!

Amon: +Trochu se začervená.+ No jo, máš pravdu....Ale dům jsem si nakonec nekoupila - ovšem řízky - ty jsem přinesla.. :lol: +Zniší hlas a vytáhne z kabelky něco v alobalu a podá to Amonovi.+ Nějak jsem čekala, že tu budeš! To ber jako omluvu.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned zář 11, 2011 3:57 pm

molly: korbel joo? abys ho unesla! +směje se a donese jí tupláka plnýho+ tak prosím! a panáka si musíš taky dát.. +nachystá tam novou várku panáčků+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned zář 11, 2011 4:13 pm

No, divokej teda je...*vzpomene si, jak amon hezky letěl hu - ústy napřed a předtím Meg*co-že? bude výbuch?*sonduje, kde se co griluje zmrzlinového*

molly: tak to jo..když obíhá, tak to je všecko v pořádku...to máte na Miracles takovou zábavu, že vás není nikoho vidět veřejně? *culí se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » ned zář 11, 2011 7:01 pm

golux a Lucius: +jak si jich všimne, běží jim naproti a golux hned obejme, po chvilce váhání i Luciuse:)+ Ahoj, manželé... jsem ráda, že jste zavítali na večírek. Co jste se vzali, není vás moc vidět. Ještě pořád v líbánkách? +mrkne na ně šibalsky+ No... tak trochu se slaví +uculí se+ Přidejte se k nám... jídla i pití, co hrdlo ráčí +ukáže ke grilu+

yohi: Jo tákhle +sleduje ji, jak jí předvádí, jak se správně jí zmrzlina s absinthem+ Je vidět machr z oboru +uculí se uznale a pustí se do ní do té zmrzky,+ Mix? Ty mi chceš ještě něco namíchat? Nevím, co na to řekne můj žaludek +protočí oči navrch hlavy+

molly: Já tebe taky moc ráda vidím. Co máš na práci, že se vůbec neukážeš? Ani ty, ani Isamun...
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned zář 11, 2011 7:07 pm

+dorazí na Mýtinku s kyticí bílých lilií a v davu vyhledá Styx+ Ahoj... tohle jsem ti přinesl +strčí jí do ruky kytku a políbí ji+ Vidím, že je zábava je v plném proudu +rozhlíží se po známých+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod mollyz » ned zář 11, 2011 7:08 pm

Yohi: +Popadne korbel jakoby nic a spokojeně namočí rty do pěny.+ Neboj, jsou věci, které bych za nic na světě neupustila... :lol: ...A panáčka si dám. Wizoura?

Man: +Koukne na ni přes okraj pivního džberu.+ Nevím, jestli je to zábava...spíš ne. Sam už je měsíc na výpravě a já o něm nemám nejmenší zprávy...Nechci myslet...+koutek jí nervózně cukne a uhne pohledem. Bohužel se zakouká zrovna na Styx, která měla podobný dotaz.+ Omlouvám se, Manori...mám z toho velký strach. Ale radši mi povídej o sobě.

Styx: Slyšela jsi to. Jsem teď radši hodně v práci. Rekonstruovali jsme nemocnici, s mojí kolegyní Memory máme nějaké pracovní plány...Dělám toho hodně, abych nemyslela...A jak se máš ty? Co Remus? Všechno v pořádku?

Yohi: +Otočí se po Yohance.+ Možná bych si ty panáčky dala dva.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned zář 11, 2011 7:13 pm

Styx: néé mixem jsem myslela, že tammáš asi pět druhů zmrzliny.. zamíchaných.. +jak to hezky rozmíchala a vznikla z toho neurčitá barva a kdovíjaká chuť+ je to dobrý? +sleduje, jestli se styx neotráví nebo tak něco+

Molly: nojoo, další taková, co nepustí flašku! +směje se+ dva panáčky? není problém.. +přitančí k ní s táckem plným panáčků+ tak prosím
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned zář 11, 2011 7:42 pm

Styx: Děkuji za přivítání... trochu kysele, holt to trvalo, než si jich někdo všiml ;) Ano, jsme pořád v líbánkách, proto nás není moc vidět... a díky za pozvání, máme trochu hlad koukne na golux, která vlčím pohledem sleduje grilované maso. Nakloní se ke Styx Poslední dobou je hladová skoro pořád... šeptem
Naposledy upravil Lucius Malfoy dne ned zář 11, 2011 7:45 pm, celkově upraveno 1
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky