Grill Party

Moderátor: Styx

Re: Eisbahn

Příspěvekod Styx » ned zář 11, 2011 9:07 pm

Lucius: Popravdě.. neumím si tě představit s kočárkem a miminem +ušklíbne se pobaveně+ Luciusi, nebuď sobec... pokud by golux zatoužila po dítěti, měl bys o tom alespoň přemýšlet. Myslím, že by svůj čas určitě rozdělila mezi vás oba +vysvětluje mu+ Dám si s tebou ráda +přijme pozvání, ale pak se trochu zaksichtí+ Ten "chlupatý" přítel má svoje jméno +upozorní ho, je na toto pojmenování alergická+ Remusi, zlato, tady miláček Lucius nás pozval na panáka +zavěsí se Remusovi do ramene+

molly: Uvidíš, že mám pravdu... vrátí se. A až se vrátí, dej mi vědět, abych věděla, že už jsi zase šťastna +mrkne na ni a pak se zahihňá+ On nejenom tak vypadá, on takové hravé štěňátko i skutečně je +šeptá jí se smíchem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned zář 11, 2011 9:10 pm

Margarit Black píše:Man: víš co by mě zajímalo? proč se kluci ze slastí neúžastní těchto akcí (to, že by ses u poloviny musela ještě růzpůlit, to teď probírat nebudem :)))

(na I. Plese byli, řekla bych, snad skoro všichni ze Slastí, pokud si pamatuji. Už jsem pryč ;))
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned zář 11, 2011 9:14 pm

+objeví se na místě, v rukou trošku větší krabici, ve které jsou zabalené černé šaty, na kterých se třipytí kapičky stříbra jako hvězdy, a rozhlíží se kolem hledajíc Styx. je trošku pobledlá a probouzí dojem roztěkanosti, ale na tváři se jí usadí široký úsměv, když najde oslavenkyni+ Styx! +vykřikne nadšeně a hrne se jí obejmout+ Všechno nejlepší! +div jí nezahuláká do uší a obejme jí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned zář 11, 2011 9:20 pm

Sirius: Drahý příteli, na rozvod je zatím brzy. Nic jsme si ještě neužili... a co vy? Já myslel, že vy jste už rozvedení dávno... oplatí mu rýpnutí Pojď si s námi dát taky panáka...

Remus: Náš přítel se za to oslovení určitě nezlobí. A i kdyby, nedá na sobě nic znát, není totiž konfliktní typ. Nemám pravdu, Remusi? A Styx, drahoušku, s kočárkem bych určitě nejezdil, to se spolehni jde si nimi k baru
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Styx » ned zář 11, 2011 9:44 pm

Nef: +otočí se, když na ni někdo zavolá a s úsměvem vyjde Nef vstříc+ Ahoj... tebe jsem už hrozně dlouho neviděla, co je s tebou? +obejme ji a teprve si všimne její bledosti+ Nevysávají tě náhodou ti tví upíři? +uculí se rozverně+ Děkuji moc, Nef.

Lucius: +zasměje se, když si ho představuje, jak vozí po Příčné kočárek+ Ale co by ti zbývalo, kdyby se to stalo? +vyzvídá+ Neříkej, že bys nebyl pyšný otec.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » ned zář 11, 2011 9:58 pm

Z Denního Věštce se dozví o tomto mejdlu a tak sem dorazí a mezi hosty najde hostitelku a vezme si ji stranou. Ahoj... Styx. Podá jí kytici rudých růží. Tady je dárek pro tebe z naší zahrady, zrovna nedávno jsem se pustil do její úpravy. Už jsem se tam sám nevyznal. Usměje se. Jak se ti daří? Jsi šťastna? Zajímá se.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Manori » ned zář 11, 2011 10:14 pm

molly: ach jej..to ti rozumím, vím jaké to je, nevědět...*pousměje se trochu smutně* ale Styx má pravdu, určitě se vrátí v pořádku...*přikyvuje* a kdybys něco potřebovala..víš, kde hledat...

Meg:(jj, byli na plese, na loscarech, u Mem na kolaudačce..ale hlavní důvod proč na většině nejsou je to půlení, kdo to má uhrát:Dale plánovala jsem sem aspon jednoho na závěr dohnat, heh...)Hm..tak mají asi i svoje akce..a večer většinou musí být ve Slastech, když maj otevřeno*pokrčí rameny* přes den jsou zalezlí, aspoň většina..a i ti, co nemusí stejně pochrápavaj, jak mají obrácené hodiny..no a u některých je lepší, že nelezou moc mezi lidi..aspoň nepřibývají mrtvoly..proč?*koukne na ni zvědavě*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod yohannka » ned zář 11, 2011 10:17 pm

Styx: joo to je vono! +nakukuje+ je to dobrý? no vida! tak si to napíšu jako novej recept +culí se+

Molly: u nás seženeš aji šestihvězdičkovitou +mávne rukou a podá jí spešl namíchanej drink+ ale tohle bumbej radši pomalu +uculí se+ u mě? eee.. nic? no.. ale fakt nic +zamyslí se+

Sirius: +ona ta zmrzka byla pro styx, ale dejme tomu, že je toho fakt velká míísa+ jenom si dej! +směje se+ je plná absinthu!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » ned zář 11, 2011 10:20 pm

*jen koukne na Styx a zavrtí hlavou, pohladí ji po zádech, pak se otočí na Luciuse* Ne, od některých už to neberu ani jako urážku, zvykl jsem si...*pokrčí rameny* a konflikty přenechám rád jiným...pokud mě tedy nevyprovokují k opaku...ale to tady Lucius určitě pamatuje..*přimhouří s úsměvem oči a připomene mu tak jisté sekundantství * co vinice ve Francii? Jaká bude úroda?
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Sirius Black » pon zář 12, 2011 10:14 am

yohi: *jejda, tak to jsem nevěděl..to se omlouvám...* Wow, absinth...jsem si říkal, že je nějaká mentolová *uculí se a se svou porcí se vzdálí, jinak by jim to tam vyžral;)..jde kouknout na toho býka, ze kterého slítla Meg*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky