Grill Party

Moderátor: Styx

Re: Eisbahn

Příspěvekod Margarit Black » pon zář 12, 2011 10:22 am

(já to vlastně v té závorce myslela jinak..jsem nechtěla vysvětlit, kde byli a kde ne..je mi jasné, že právě proto to neděláš;) mě by ieblo, kdybych toho měla mít kvantum)

Man: Jen tak..zvědavost *mrkne na ňu* že jsem je dlouho neviděla venku, tak jsem si říkala, jestli třeba nemají zaracha *směje se* Budu asi muset načumnout zase do Slastí...nevíš, jestli se teď náhodu něco nechystá? *vyzvídá*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon zář 12, 2011 11:04 am

(heh, smůla, vysvětlení se ti dostalo:D)

Meg: zaracha...*rozesměje se* no, to bybylo zajímavé..chystá..vždycky se tam něco chystá, i když není o nich třeba slyšet...jen jsou asi trochu víc..zaneprázdnění, vedení určitě ..víš jak jsme se baviliy *se nakloní blíž a významně se podívá, že má na mysli rozhovor v prááci* co vím, tak půda za louží je trochu moc horká, tak asi nějaké potíže i tam...a výslech, který jsem mu slibovala nedopad zrovna podle mých představ...je jak sfinga..*zamrčí si* možná i proto nemá náladu na večírky...ale podle toho, jak kmitaj tanečníci, tak určitě něco připravujou..*přikývne už normálně nahlas*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » pon zář 12, 2011 11:41 am

(víš, co je vtipné? že já si zrovna ta témátka na Ministerstvu a tak, četla, než jsi to napsala, hehe:))

*má nastražené uši jako radary* No téééda *šeptá* Takže se to konečně rozhoupalo...to je dobře *přikyvuje* A co to je vlastně zač? *vyzvídá* Teda..jeslti to není příliš tajné...to tě víc zpovídat nebudu *mrkne na ňu* Tak to jsem pak zvědavá, co to bude za představení *taky už mluví normálně*

(láááách, prej šeptá:))) a samozřejmě to niiikdo neslyší :D )
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon zář 12, 2011 3:04 pm

Regulus: +vezme si kytici a obdivuje ji+ Ty růže jsou nádherné.. díky. Ty jsi zahradník? +uculí se pobaveně+ Daří se mi skvěle... ano, jsem šťastná. Prožívám krásné období. A co ty.. jak si žiješ... pořád sám?

yohi: Je to skvělý! A pokud si pamatuješ postup, jak jsi to patlala, rychle si jej zapiš. Zařaďte to do jídelníčku dezertů... že Styx doporučuje +culí se+ A jestli si to někdo objedná, neukazuj mu radši recept +zasměje se+

Remus: +jak ji pohladí, přitulí se mazlivě k němu, taky ji už nohy dost těžko nesou+ Obdivuji ten tvůj klid... dokáže tě vůbec něco vytočit? Ne, že bych to někdy chtěla vyzkoušet +zasměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Amon » pon zář 12, 2011 3:09 pm

(Ach ty večírky na losu, nezlobte se na mě, ale to se nedá ;o) Amon je zmatenej jak lesní včelák!)

Molly: +udiveně zvedne obočí, že až tak+ No to já nepohrdnu! +hned si je omrkne a spokojeně si je sková na horší časy+ Máš u mě voko! Stav se někdy, na kafe, nebo..+sjěde ju pohledem+ tak..zááákusek třeba. +uculí se a esi manori furt sedí, tak ju opatrně posadí vedle+

No nic dámy, blíží se hodiny X a já musím domů. Nehodlám zase dělat poskoka jako minule a nechat si vybílit konto. Bylo to tu s váma hezký, +postupně si ty nejblíž olíbe na tváře+ a těším se na příště. +na chat, pokud možno emmm...+ Né, že se tu zlijete do němoty! +zahrozí jim, rozloučí se a vysmahne+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Regulus Black » pon zář 12, 2011 4:02 pm

Styx: Pobaví ho to. Ve světě jsem se toho spoustu naučil... i zahradničit. Pak se usměje, snad i spokojeně. To jsem moc rád, že jsi šťastná. Přikývne. Já? .. já jsem pořád sám. Pokrčí rameny, ale usmívá se přitom. Pak upoutá jeho pozornost Sirius, motající se u býků. Omluvíš mě na chvíli? Ještě si tě najdu. Věnuje jí omluvný úsměv a vydá se za ním.

Sirius: Dojde k němu zezadu a promluví na něj přes rameno. Přemýšlíš, že by sis to vyzkoušel? Docela bych to i u tebe očekával. Zasměje se a podá mu ruku. Ahoj, bráško. Dlouho jsem tě neviděl. Jak se daří?
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Manori » pon zář 12, 2011 5:01 pm

(láách, amon mi utek zpod zadku...ani zasednout ho nepomáhá, včeláka jednoho:D:D)

*se přesune tedy vedle* nééé..nezlijeme se..*trochu zavrtí hlavou, pak toho nechá, jak se to s ní houpe*ehm..*zamává mu a kouká, co by kde ještě..slupla*

Meg:jo..tam se to přímo třese, než houpe...akorát teda zjistit cokoliv, respektive vyrazit z bosse nějaké informace..*zašklebí se* to můžeš hučet do dubu..ale určitě to nevypadá jako omyl..*pokrčí rameny a uculí se* jo, to já taky..*sem zvědavá..kdo to představení vymyslí, pampadam*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Remus Lupin » pon zář 12, 2011 5:04 pm

Styx: spíš mě už unavilo nechat se na tohle téma vytáčet...a od Luce už vůbec ne...*usměje se* od cizího kouzelníka bych si to ale líbit nenechal..zas takový pacifista nejsem..stačí se zmínit, že ve vzteku koušu a to přinutí většinu těch, co tuší, co to znamená, vzít nohy na ramena. Pokud se tedy netouží připojit k měsíčním serenádám..*pokrčí rameny a Romulusek se dá na výpravu kolem hostů, co kdyby někomu něco..upadlo..k jídlu tedy*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pon zář 12, 2011 6:42 pm

Remus: No jo, za ty roky ses už musel obrnit proti provokacím tohoto typu +přikývne chápavě+ Já se svojí horkou krví bych si to nenechala líbit a rafla bych po nich... ať si to taky vyzkouší, jaké to je +ušklíbne se lehce opile, nemyslí to zase tak vážně, to by za chvilku byli vlkodlaci přemnoženi+ Nechtěl bys mi ukázat házení lasem? Jako profesionálnímu odchytávači divé zvěře ti to určitě jde skvěle +láká ho+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pon zář 12, 2011 6:57 pm

Styx: noo právě že si postup +té zmrzky+ už moc nepamatuju +koukne nevinně+ vím že to bylo hooodně absinthu a pak.. zapalovač... a puf!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky