Grill Party

Moderátor: Styx

Re: Eisbahn

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon zář 12, 2011 7:20 pm

Styx: Pyšný otec? Já už mám spíš věk na to být pyšný dědeček. A doufám, že to ještě dlouho nenastane.

Remus: plácne ho po zádech Ale no tak, přece mě znáš. Tak co si dáte? Já bych dal přednost kvalitní whisky, pokud taky něco takového je. Ale na americkém kovbojském večírku bych to předpokládal... okukuje nabídku baru A co se týká úrody, nechám to na správcích vinice. Jsou místní, vyznají se a z úrody budou mít zisk, takže předpokládám, že se budou snažit.
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » pon zář 12, 2011 7:44 pm

už cítí, že má dost, tak si vezme pivo a jde si s někým pokecat... škoda, že Amon zmizel... tak jde k baru za Luciusem a společností
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon zář 12, 2011 7:50 pm

Objaví sa pred Mýtinkou, v náručí nesie zabalené darčeky. Rozhliadne sa, až kým nezbadá Styx. Usmeje sa, čo najpresvedčivejším, najspokojnejším úsmevom a zamieri k nej.
Styx: "Ahoj oslávenkyňa." jemne ju štuchne do boku, aby ju prekvapila a pri tom sa šibalsky uškrnie. "Prepáč, že meškám, mala som menšie problémy s... ehm... premiestňovaním." potrasie jej rukou a podáva hneď darčeky. "Všetko najlepšie."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Sirius Black » pon zář 12, 2011 7:50 pm

Regulus: *nadskočí, div né půl metra..ještě, že už snědl zmrzku* Ty vole, chceš mě zabít? *směje se* Nazdaaaar *obejme ho a poplácá po zádech* Jak žiješ? Taky jsem tě dlouho neviděl a to jsme se domlouvali na nějakém malování nebo cos to vlastně chtěl dělat na tom..baráku *trochu to poslední slovo tak nějak přežmoulá v puse a téměř neznatelně vyplivne* Jo, já se mám dobře...spokojeně *přikývne* Ne, já si to zkusit nechcu, ono stačilo, když na to posadil Amon moji ženu a ta pak zvracela *zašklebí se zhnuseně* Nevím, jak bych dopadl já... *směje se* Ale ty bys na to mohl hupsnout *mrkne na něj*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Margarit Black » pon zář 12, 2011 7:53 pm

*kouká, jak vzal Amon nohy na ramena* No to byla rychlost *pobaveně*

Man: Aha...tak to je super...a kdo ho šel vůbec chytat? Nebo jak ses o tom dotyčném vlastně dozvěděla? *přijde jí to děěěsně zajímavé:)*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon zář 12, 2011 8:13 pm

Mem:Ahoj, Mem +obejme ji s úsměvem+ Neomlouvej se, jsem ráda, že jsi přišla. Jé, tos nemusela +vezme si od ní dárečky a poděkuje+ Copak.. přemístila jsi se jinam, než jsi chtěla? +mrkne na ni s úsměvem a už ji tahá do chumlu+ Tak co si dáš? Ještě je tady spousta jídla a pití.

yohi: To nevadí... aspoň bude každá zmrzlina originál! +mrkne na ni a pak si vzpomene+ Ochutnalas vůbec svůj slavný mix? +postrčí jí tak pohár, aby to nevypadalo, že je lakomá+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon zář 12, 2011 8:16 pm

Lucius: Dneska už není nic výjimečného, aby měl chlap ve středním věku syna mladšího než vnuka +popichuje ho+ Copak ty netoužíš po další generaci Malfoyů? Rod se přece musí zachovat.

golux: Zlato, pojď mezi nás +udělá jí místo+ Zdá se mi to, že jsi nějaká přejetá? Chci, aby ses dneska bavila +usměje se na ni+ Dáš si nějaký drink? +nabídne nenáápadně takticky+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod golux » pon zář 12, 2011 8:28 pm

Tak copak to popíjíte? mrkne Luciusovi do skleničky a pak mrkne na Remuse Hlavně se od něj nenech vyhecovat... a dejte mi taky nalije si panáka whisky a zvrhne si ho do piva Tak na zdraví!!!
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon zář 12, 2011 8:29 pm

Sirius: Zabít tebe? To bych si nevzal na triko. Směje se a taky ho poplácá po zádech, jak se obejmou. No.. vidíš... žiju. Pokrčí rameny. Vždyť já pořád čekám, kdy se stavíš a ty pořád nic. Že bys už netrefil do rodného domu? Zasměje se a podá mu jednu ze sklenek se skotskou, které cestou uzmul na baru. Barák je už skoro hotový. Všechno jsem opravil, zrekonstruoval, něco zboural, něco zase přistavil. Teď zbývá už jen vymalovat. Doufám, že mi přijdeš s tím píchnout. Kývne na něj významně. Ne, já na tohle nejsem. Ještě tak možná živí koně. Zasměje se a pak se rozhlédne kolem. Seš tady i s Meg? Moc rád bych ji zase viděl.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon zář 12, 2011 8:52 pm

Styx: pokračování rodu Malfoyů je zajištěno Dracem. Ten se snad taky bude rozmnožovat. A já nehodlám drobit majetek mezi spoustu dětí, které budou možná mladší než moji vnuci. Kromě toho není vůbec jisté, že na potenciální vnuky vůbec něco zbude. Spoustu majetku jsem zanechal Narcisse. Čímž samozřejmě nechci říct, že jsem zchudl. Jen jsou moje prostředky - po jistou dobu - více omezené. Ale na běžný život na aristokratické úrovni to nemá žádný vliv otočí se ke golux a znepokojeně pozoruje její chování Je ti dobře, miláčku?
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky