Grill Party

Moderátor: Styx

Re: Eisbahn

Příspěvekod golux » pon zář 12, 2011 9:13 pm

odtrhne pusu od půllitru Jasně... nikdy mi nebylo líp... očička jí jiskří Život je přece krásnej... jde si natočit další pivo
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon zář 12, 2011 9:32 pm

+chvíli tam jen tak courá a asi si i zkusil zastřílet, ale když to bylo jenom do holubů, tak ho to rychle přestalo bavit a se sklenkou v ruce se tam prochází jak šejk po paláci+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon zář 12, 2011 9:44 pm

Konečně taky dorazí, je nějaká rozlítaná nebo co:D Ahoj, zdravím všechny a všechno. Usmívá se a už se hrne k baru, pro něco k pití.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Buffy » pon zář 12, 2011 9:50 pm

Nějakým záhadným způsobem se jí povedlo zabloudit až sem. A když vidí docela dost lidí, rozhodne se chvíli zdržet. Vždycky ráda poznávala nový lidi, přestože se z nich často vyklubali démoni, upíři a bůhví, že i horší věci. Zvědavě se rozhlíží a ze zvyku tipuje, kdo je člověk a kdo asi ne.
Až začne apokalypsa - prozvoňte mě.
Buffy
Člověk

Příspěvekod Memory » pon zář 12, 2011 10:43 pm

Styx: "Ale áno, musela." usmeje sa a viditeľne ju teší, že sa Styx darčeky páčia. "Dalo by sa povedať." odpovie s úsmevom, i keď trochu vyhýbavo. Nechá sa odviesť k baru, no pod chvíľou sa nervózne obzerá. "Ja... vieš, asi sa nezdržím príliš dlho... ale, no, jedno pivo by som si dala."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Eric » úte zář 13, 2011 12:35 am

+Vojde dnu a nenápadne sa zamieša do davu. Darček i kyticu pre Styx s malým lístočkom, na ktorom je napísané: Happy birthday, nechá niekde, kde to Styx určite nájde. Postaví sa neďaleko od baru, aby dobre videl na Memory, ale aby nebolo vidieť jeho. Navonok nenútene pozerá po okolí, ale v skutočnosti dáva pozor, aby niekde nezahliadol Beu a nedošlo tak k ďalšiemu škandálu, čím by jeho anonymita bola naraz v prdeli.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Styx » úte zář 13, 2011 8:14 am

Lucius: Já jsem taky myslela Draca, proto jsem se ptala, proč ještě nechceš být dědečkem +usměje se+ Myslím, že i po tom rozdělení zbude na všechny dost, nemám pravdu? +mrkne na něj+ A jak bylo na líbánkách? Ještě jste se ani nepochlubili... kde všude jste byli?

golux: +otočí se s otázkou i ke golux a s úsměvem ji pozoruje, jak jí chutná pivečko+ Co že máš takové chutě?

Mem: +všimne si, jak se pořád otáčí+ Nejsi nervózní, zlati? Někdo tě pronásleduje? +zažertuje se smíchem+ Jasně, nebudu tě zdržovat déle, než budeš chtít. Jsem ráda, že sis našla aspoň chvilku času +objedná jí pivo+ A jak se máš... vypadáš, jako bys nebyla zcela ve své kůži.

Eric: +po chvíli objeví dárek a kytici a když si přečte lístek, pokrčí čelo. Zvedne hlavu a kouká kolem, kdo to tam asi nechal+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » úte zář 13, 2011 8:23 am

Becca: +všimne si Beccy u baru a tiše jako šelma k ní nepozorovaně přistoupí+ Upírka dostala chuť na něco ostřejšího než krev? +dýchne jí zezadu na šíji+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod yohannka » úte zář 13, 2011 8:48 am

Styx píše:yohi: To nevadí... aspoň bude každá zmrzlina originál! +mrkne na ni a pak si vzpomene+ Ochutnalas vůbec svůj slavný mix? +postrčí jí tak pohár, aby to nevypadalo, že je lakomá+

no to teda jo! na tom bych mohla vydělávat.. mm ne-e? Ale tak.. zkusíme to +ochutná kousek+ ale to je výborný! +culí se+ jdu udělat další várku! +lapne si flašku absinthu, upíjí a zmizne do kuchyně+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod mollyz » úte zář 13, 2011 9:01 am

Styx: Je vidět, že umíš štěňátka pěkně drbat za ušima, aby byla spokojená...+vesele na ni mrkne.+ Užili jste si léto? Vždy v červenci na vás hodně myslím, protože měsíc je nejblíž zemi a ty úplňky blbě působí i na mě...

Manori: Man, ještě se to nikdy nestalo. Jsem opravdu viděšená, ale doufám...moc doufám, že se v pořádku vrátí. Ale pověz mi, co je nového u tebe? Co Postrach a tvoji upíři?+ raději ztiší hlas, protože nemá přehled o situaci a nechce přivést kamarádku do nějaké nepříjemné situace, pokud některý ze zmíněných mužů stojí poblíž.+ ;)

Amon: Na kávičku ráda zajdu...a doufám, že ještě návštěvám rozléváš tu báječnou whisky... :P + olíbne ho a zamává na rozloučenou.+

Yohi: +Kouká na ten její utrejch.+ Ty opravdu nikdy nezklameš...tohle by mi mohlo i docela spolehlivě vymazat paměť. :lol:

Memory: +Zahlédne známou tvář a začne zuřivě mávat.+ Mem, ahoj! Myslela jsem, že tě Fabien zdržel v práci a nutil tě dovyplnit všechny ty papíry, na který se sám vybodnul...To je dobře, že jsi tady!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky