Grill Party

Moderátor: Styx

Re: Eisbahn

Příspěvekod Memory » úte zář 13, 2011 10:39 am

Styx: Sthne sa, keď Styx spomenie to prenasledovanie, no potom sa tiež zasmeje, i keď trošku kŕčovito. "Nie, ja... len som pozerala, či.... Chrisa si tu náhodou nevidela?" opýta sa napokon a opäť sa rozhliadne. "Ďakujem." vezme si pivo. "No, nemám teraz moc dobré obdobie." prizná s trpkým úsmevom. "Ale o mne by sme sa nemali bavit, ty oslavujes." usmeje sa oveľa úprimnejšie. "Povedz mi, ako samáš ty?"

Moll: Keď zbadá Molly, nemôže potlačiť úsmev. "Do niečoho takého by som sa nenechala zatiahnuť." uškrnie sa a prisadne si k nej. "Čo to piješ?" pozrie na pohár v jej rukách.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » úte zář 13, 2011 11:00 am

Lucius: jo, whisky nepohrdnu nikdy...*rozhlíží se, než najde nějakou vhodnou láhev a rozlívá všem, kdo maj zájem* právě že znám, tak od tebe mi to nevadí...*zasměje se*

golux: á..paní malfoyová...dá si s náma taky, že..*nečeká na odpověď a taky ji nalije* dneska mě nevyprovokuje nic..ne na oslavě Styx..přece bych jí nezkazil narozeniny..*líbne zmíněnou na tvář*

Styx: abych do lasa neodchytl tebe...*poznamená*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » úte zář 13, 2011 11:07 am

Meg: no, ten je tuhý..a toho, kdo je zatím..nevím..až ho chytnu, dám vědět...*přikývne vážně, taky už neví pořádně, co mluví*

molly:*usměje se* vrátí...*řekne přesvědčivě, jak kdyby měla místo láhve s alkem v ruce křišťálovou kouli* no...zatím žijou a nezakousli jeden druhého...*taky se rozhlídne a trochu se zamračí* Postrach tady někde byl...doufám, že se taky neztratil...*chvíli se rozhlíží ale v davu ho nevidí*hm..divné..je ukočírovat je pomalu nad kouzelnické síly...jeden větší tvrdohlavec než druhý...a všichni se svorně snaží mě odstavit někde na druhou kolej, když se něco začne sypat...tss..jsem bystrozorka, nepotřebuju hlídání...*zamrmle si nespokojeně* a vůbec, co to pijete? mi amon, dodavatel panáků zmizel, láhev prázdná...*rozhlídne se po baru, co se právě rozlévá*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte zář 13, 2011 11:46 am

Tony: S úsměvem se ohlédne. To si piš, že jo. Pít pořád to samý je totiž docela jednotvárný. Zasměje se. Pohledem najde Styx, ale vidí, že je docela v obležení, tak s dárečkem počká, až se to kolem ní trochu uvolní. Za to ty jsi věrný stále jedné značce. Poznamená s úsměvem a pohlédne na jeho skleničku s typickou zlatou tekutinou.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte zář 13, 2011 12:32 pm

Styx: Omlouvám se, měla jsem se asi ozvat dřív... +zatváří se skutečně omluvně+ Vysávají, ale poslední dobou ne krev. +pousměje se a strčí před ní krabici+ Tady malej dárek... doufám, že se ti bude líbit. +zazubí se na ní+

+rozhlíží se kolem sebe a zdraví všechny známé, které takovou dlouhou dobu neviděla. schrastí si zrovna skleničku s vínem, když si všimne Buffy, úsměv jí na chvilku zmizí z tváře a rychle přemýšlí jestli zmizet, ignorovat ji nebo se k ní přidat. zatím schová jen obličej za skleničkou když se napije a pokračuje ve zjišťování, kdo všechno tam je+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » úte zář 13, 2011 12:39 pm

+Zrovna se vrací z rehabilitačního pobytu, ještě pořád má lehce profialovělej obličej, ale jinak je ok. Když vystoupí z auta, tak se trochu zarazí a zírá, co se to tam děje. Pak nad tím jenom potřepe hlavou a de dál, dokud si nevšimne Styx a Memory. Chvilku na ty dvě kouká, ale pak rázným krokem vykročí do pokojů pro personál. Tady nemá co dělat.
A jako správnej profesionál si samozřejmě všimne zrovna těch, co se nejvíc skovávají. Takže věnuje jeden nehezkej pohled Ericovi, ale ani nezpomalí, vyběhne nahoru a zmizne v pokojích.+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Eric » úte zář 13, 2011 3:04 pm

Styx. +Keď si všimne, že Styx našla darček, len sa slabo pousmeje a ďalej sa tvári nenápadne. Nikdo by nepovedal, že tam vlastne nemá čo robiť. Vezme si z baru nejakú minerálku, nenútene sa oň oprie a neprestáva sa rozhliadať po okolí.+

Chris: +To, že sa tam Chris objavil mu neunikne. Zamračene si ho premerá, ich oči sa na chvíľu stretnú, no následne hneď kontroluje, či si ho všimla aj Memory. Zdá sa, že nie. Takže len pokojne stojí na mieste a odpíja si z pohára. Beztak si ho Chris určite nepamätá.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Sirius Black » úte zář 13, 2011 3:12 pm

Regulus: Jsem nevěděl kdy...nejsem zvyklý jen tak někomu vpadnout do baráku bez pozvání...i když je to můj brácha *pokrčí rameny* Jo, jsme tu oba...*přikývne* Meg leží támhle u Manori na polštářcích *mávne rukou k lavečkám* Určitě tě ráda uvidí..*usměje se*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Chris Devon » úte zář 13, 2011 3:43 pm

(Eric: To se vsaď, že pamätá...mám vydatnou podporu audiovizuálního archivu :pii )
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Styx » úte zář 13, 2011 6:37 pm

Molly: +rozesměje se+ Snažím se, aby byla má štěňátka spokojena +podrbe po hlavě Romuluse, který jí leží u nohou a obírá tam ukořistěnou kost+ Obzvlášť ta vlčí... aby mi neutekla zpátky do lesa +uculí se+ V létě jsme byli s Remusem zrovna v Indii a nevšimla jsem si, že by červencový úplněk na něj působil negativněji, než kterýkoliv jiný. (ještě pořád jsme, takže co není, může být:)) Jsi nějaká citlivější na působení měsíce?

Mem: Nelekej se, jen jsem žertovala +zasměje se a pak zavrtí hlavou+ Ne, neviděla jsem ho. Od plesu jsme se nesetkali. Tak jak vám to spolu klape? +zeptá se zvědavě, nic netuší, protože v DV nebyla o ničem žádná zmínka+ Tak to mě mrzí, zlato +zatváří se upřímně zúčastněně+ Ale hlavu vzhůru, brzy bude líp. Nic netrvá věčně, ani špatná období +utěšuje ji, aby jí zlepšila náladu+ Díky, mám se opravdu skvěle. Já zase naopak prožívám krásné období +uculí se+ Podělím se s tebou... chceš? +rozesměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky