Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Jessica Latem » úte zář 13, 2011 12:38 pm

Škoda. +zasměje se, když se zdá, že se nebude koupat v moři nehej a obejme ho+ To víš, že musíš... nebo nebude výlet. +vyhrožuje mu se smíchem a táhne ho ke dveřím+ To víš, že dovolila. +zazubí se na Kim vesele+ Jasně jdeme. +zazáří úsměvem+ Když tu zkoušku zvládneš, tak dostaneš doměnu. +zašeptá Byronovi tajmeně do ucha, moc dobře ví že jí zvládne, ale taková odměna by mohla utišit jeho protesty a vesele se na něj zazubí+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » úte zář 13, 2011 12:40 pm

+v očích mu nadšně zasvítí+ Vážně? Odměnu? Jako odměnu? Prozraď mi to. +zamrká na ni+ Ať mě dobře motivuješ, jinak budu hrát děsně.
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » úte zář 13, 2011 12:46 pm

+zasměje se a chvilku zdá se nad tím přemýšlí+ Neřeknu... +zašklebí se na něj vesele+ ...pak by to nebylo překvapení. A abys ses náhodou nechtěl flákat, tak já určím jestli si byl dostatečně... pracovitý. +zazubí se na něj potměšile a vesele+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 24, 2011 8:43 pm

+vystoupí z výtahu a jdou do jídelny+ Jasně, já jsem nedočkavá pořád, je to můj hlavní znak. +usměje se na něj a stisk mu oplatí+ Jo na tu si pamatuju... +koukne po něm a musí se začít usmívat+ Ne... takže ... tuhle?! +řekne nevěřícně a posadí se ke stolu, hned tam k nim přijde číšník+ Dvakrát kafe. +koukne na Richarda+ Dáš si ještě něco? Ty jo, tak tomu bych nevěřila.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » čtv lis 24, 2011 10:12 pm

Zatím jen to kafe. +pokroutí hlavou a když číšník odejde, pokračuje v načatém rozhovoru.+ Jistěže ne ta. +zasměje se při té představě.+ Ta se zapřisáhla, že se mnou nikdy ani nepromluví a já jsem přitom tak dobrý společník.+ ušklíbne se a v očích mu zajiskří, jak kouká do těch Wenainých.+ No každopádně, otec chtěl předejít podobným situacím, takže všechno domluvil za mými zády a já přišel takřka přímo před oltář. +řekne a tentokrát se už opravdu zamračí a v očích mu naštvaně blýskne, jak si na to vzpomene.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 24, 2011 10:27 pm

Cože?! +nevěří svým uším a vyvaluje na něj oči+ To jako fakt? +opře se šokovaně v židli, ale pak se k němu zase nakloní+ To si děláš srandu. Takže jsi ani neměl možnost se s ní seznámit předem? A dá se to aspoň vydržet? Kdo to je?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » čtv lis 24, 2011 10:44 pm

+Přikývne a tváří se opravdu trpce.+ Ale zas, abych pravdu řekl, viděl jsem ji před svatbou. Je celkem hezká a zdála se mi být docela milá. Co ona tedy je. Je to takový nenároční typ. Ženská, co pořád jen mlčí a hledí si svého, plně připravena splnit všechny své manželkovské a matkovské povinnosti. +pokroutí hlavou a pak si hrábne do vlasů, ale jelikož už žádné nemá, tak si jenom přejede po tom koberečku.+ Ubíjí mě to. Nedá se s ní o ničem mluvit... nechápu jak je možné, že v dnešní době se najde žena zcela bez vlastního názoru na cokoliv...
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 25, 2011 12:14 am

+povzdechne si+ Chudák... No ty taky. +usměje se na něj a koukne mu na hlavu, když si tak přejede ty vlasy, co nemá+ A kdo tě donutil se ostříhat? Neříkej mi, že ses nechal ostříhat z vlastní vůle. +pokrčí rameny+ Možná bys jí měl najít nějakou vychovatelku. +napadne ji+ Nebo mi ji pujč, já si ji na pár dní vezmu do parády a uvidíš, jaká bude. +zasměje se a poděkuje číšníkovi za kafe, co jim zrovna donesl+ A milenku už sis našel? +zeptá se ho zatím co fouká do kafe+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » pát lis 25, 2011 4:43 pm

+Usměje se.+ Jsem rád, že si to myslíš. (jakože je milej, ne že je chudák...) +Když Wenai zmíní jeho vlasy, opět si po nich přejede rukou a trochu rozpačitě na ni koukne.+ Nelíbí se ti to? Já... myslel jsem, že by to mohla být docela dobrá změna. +kdyby se uměl červenat, tohle by byla právě ta chvíle, co by to udělal. Při jejím návrhu se musí rošťácky uculit.+ Jen aby takovou převýchovu její křehká povaha vydržela. +ušklíbne se pořád s tím šibalským výrazem, no pak se zamyslí.+ A víš, že to vůbec není špatný nápad? +najednou se tváří docela nadšeně a kouká na Wenai s nadějí v očích, že by mu snad mohla pomoct.+ Co kdybych ti ji sem poslal? +zeptá se.
Při zmínce o milence jen sklopí zrak, aby Wenai nemohla přečíst, o čem přemýšlí. Aby to nějak zamaskoval, nasype si cukr do kávy a začne ji míchat.+ No... vlastně jsem doufal, že najdu nějakou tady. +vypadne z něj, do očí jí hned ale nekoukne, z čehož vyplývá, že doufal, že by tou milenkou mohla být právě Wenai.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 25, 2011 6:44 pm

+usměje se na něj+ No... musím připustit, že před tím ses mi líbil víc. +mrkne na něj+ Jasně, že to vydrží. Ty slabí budou mít možnost zesílit. +zasměje se+ Taky mi ji sem doveď. Hej, to by mohlo bejt dobrý. +zasní se+ My si ji s Byronem vezmem do parády, naučíme ji pít, kouřit. +mrkne na něj+ všechno. Poslouchat dobrou muziku... +pokývá hlavou+ Až si ji vyzvedneš, tak ji ani nepoznáš. Jak že se jmenuje?
Tady jo? +chvilku ho s úsměvem pozoruje+ No, vyloučený to není. Můžu ti někoho dohodit. +úsměv jí zmizí ze rtů, ale pořád ho má v očích+ Nebo... Richarde... +pohledem střelí do desky stolu a hledá slova, pak na něj koukne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette