Grill Party

Moderátor: Styx

Re: Eisbahn

Příspěvekod Tony Dolohov » úte zář 13, 2011 6:51 pm

Becca: Jacka? +zeptá se jí pro jistotu, co bude pít a pak luskne na barmana, aby slečnu obsloužil+ Já jsem vždycky věrný tomu, o co stojím +ujistí ji+ A pokud myslíš tohle.. +kývne na svoji sklenku+ není to pokaždé stejná značka skotské. Ale co se týče druhu alkoholu, máš pravdu, piju pouze whisky. Alespoň co si pamatuji. Už jsem slyšel i takové teorie, že jsem na některých smrtijedských večírcích nad ránem pil všechno, co teklo. Ovšem... já si to nepamatuji, takže to nemůže být pravda +usměje se nevinně+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod golux » úte zář 13, 2011 7:06 pm

Remus: díky... usměje se na něj a panáka si hned zvrhne do čerstvě natočeného piva a upíjí s velkou chutí
Styx: no, dneska mám chuť se opít, to je všechno... a byli jsme s Luciusem ve vířivce, tak mi tam vyhládlo... a na svatební cestě bylo skvěle. Francie je prostě božská. Francouzi jsou moc a moc milí... zasní se při jakési vzpomínce
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » úte zář 13, 2011 7:06 pm

Sirius: Zrovna jsem se chystal poslat ti sovu. Ale pak jsem si řekl, že určitě přijdeš na tuto párty, tak se domluvíme tady. Podívá se na něj překvapeně. Jak vpadnout? Říkal jsem ti přece, že ty a tvoje rodina jste u mne vítání kdykoliv. To ti nestačí jako pozvání? Plácne ho přátelsky po rameni. Jen přijď, jsem sám, moc lidí ke mně nechodí. Vlastně.. jenom Styx u mne byla. Pokrčí rameny a pak se ohlédne po Meg. Snad ti tady neusnula... nějak málo se jí věnuješ, brácho. Zasměje se pobaveně, ale pak trochu zvážní. Nesetkal jsem se s ní od té svatby. To už je hodně dlouho.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte zář 13, 2011 7:09 pm

Remus: tak na zdraví... připije si s ním Včera byl úplněk. Jak se cítíš? zkoumavě se na něj zahledí Neber to nijak ve zlém, ale vždycky jsi v tomhle období celkem nepoužitelný... bereš lektvar od Severuse?
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Styx » úte zář 13, 2011 7:33 pm

Remus: Ty jsi prostě moje zlatíčko +políbí ho za jeho slova a chytne ho pevně pod paží a opře si hlavu na jeho rameno+ Jen si tolik zase nevěř, lovče +zavrní mu do ucha+ Myslíš, že by se ti povedlo jen tak lehce spoutat smrtijedku? Obávám se, že bys se mnou měl více práce než se šavlozubým tygrem.

Nef: Ale, copak se děje? Co je vlastně u vás nového? Už hodně dlouho není o vás nic slyšet. Kde teď vůbec bydlíte? +tváří se trochu ustaraně+ Jú, ty jsou ale krásné +obdivuje ty nádherné šaty+ Moc děkuji.

golux: Tak tohle je ten důvod +pochopí a pak se k ní nakloní a šeptne+ A já jsem si začínala myslet, že seš v tom +ušklíbne se vesele+ To je přece známá věc, že Francouzi jsou šarmantní... pocházím z Francie, takže vím, o čem mluvíš +bez výjimky souhlasí+ Povídej... dvořil se ti tam některý? +mrkne na ni lišácky, když vidí, jak sní+

Lucius: Nepamatuji si, že by byl někdy nepoužitelný +uculí se šibalsky+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod golux » úte zář 13, 2011 8:04 pm

Styx: zakucká se pivem Jako těhotná? No to tedy ani náhodou... směje se Já už mám splněno... a Francouzi... no, jeden se mi dvořil... usměje se Oni jsou prostě... no, jiní... s nimi se žena cítí opravdu jako královna vzdychne si
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte zář 13, 2011 8:22 pm

Tony: Správně. Přikývne s úsměvem, že i její oblíbenou značku si pamatuje. Tak všechno, co teklo, jo? Tak u toho bych docela ráda byla. Cuknou jí pobaveně koutky, když si ho představí, jak se potácí po síni a pije všechno, co mu přijde pod ruku.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Buffy » úte zář 13, 2011 8:27 pm

Všimne si Nef, ale taky si bystře povšimne, že se snaží tvářit nenápadně, hlavně po tom, co ji uvidí. Tak změní původní rozhodnutí jít za ní, místo toho se opře o bar, objedná si džus s vodkou a pozoruje opravdu různorodou směsici lidí. Chvíli pozoruje krásnou blondýnku, po boku na první pohled staršího muže a rozhodně jí neujde velká láska, která září z jejich očí, když jeden na druhého pohlédnou. Trochu ztěžka si povzdechne a vypije půlku skleničky.
Až začne apokalypsa - prozvoňte mě.
Buffy
Člověk

Příspěvekod Neferet » úte zář 13, 2011 8:52 pm

Styx: Nového. +povdzdechne si+ Nového toho moc není, všechno je bohužel při starém. +pokrčí bezmocně rameny+ Nó bydlíme teď nějakou dobu u mě. Ale nedělej si starosti a užívej si. Nebudu tě teď přeci zatěžovat svými problémy. +pousměje se na ni, ať si s tím nedělá zbytečné starosti+ Ale povídej jak se máš ty? +zajímá se a sklouzne pohledem k Remusovi+ Jsem ráda, že se ti líbí. Nevěděla jsem, co vybrat... tak... +výmluvně koukne na dárek+

Buffy: + v duchu se prokleje za svoje chování, vždycky jí učili jak by se správná dáma měla chovat, ne že by se s tím někdy pořádně řídila, ale rozhodne se trošku si napravit nenápadně reputaci. dost velkým obloukem, aby se mohla dostatečně v duchu proklínat, si to namíří k baru a objedná si další skleničku vína+ To je Styx s Remusem. +pronese tiše, ale tak aby jí slyšela, když si všimne kterým směrem kouká+ Co já si pamatuju, trvalo jim dlouho, než... skončili tam kde jsou. +dokončí trošku vyhýbavě+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Buffy » úte zář 13, 2011 9:02 pm

Neferet: Znovu se podívá na Styx a Remuse. Ať to bylo kvůli čemukoliv, vypadají, že je to úspěšně za nimi. Sluší jim to. Zkonstatuje a podívá se na ni. Vypadáš...unaveně... Zhodnotí i ji zkušeným okem.

(tak a teď nevím, v jaký fázi vlastně jejich etuda je:D kdyžtak mě nakopni:)) )
Až začne apokalypsa - prozvoňte mě.
Buffy
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Večírky