Grill Party

Moderátor: Styx

Re: Eisbahn

Příspěvekod Memory » úte zář 13, 2011 9:58 pm

Styx: Odpije si piva, no naraz jej zabehne a rozkašle sa. "Mhm...ehm..." opokašliava. "My... rozišli sme sa." vypadne z nej napokon, keď chytí dych. "Bodaj by to tak bolo." povzdychne si a potom sa trochu pousmeje. "To by som rada... keby to tak šlo." znovu si odpije. "Ale som za teba rada. Takže vám to s Remusom zdá sa dobre klape." naozaj vyzerá, že to myslí úprimne.

Na chvíľu sa jej zazdá, že v dave zbadala Chrisa, tak ešte chvíľu naťahuje krk, ale keď ho už neuvidí, ujistí sa v tom, že to bolo len zdanie. Navyše, aj tak si nie je istá, či by pred ním skôr neušlai.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » stř zář 14, 2011 5:10 pm

Manori: +Vyštrachá z kabelky cigarety a předvede artistický kousek - zapálit si s plnýma rukama sklenic, ale dokáže to nakonec a spokojeně potáhne.+ Nějakej wizour, pivo a jakýsi Yohančin umrtvovák..dáš si taky? +přistrčí jí pod nos jmenované.+ Takové množství chlapů...jsi bystrozorka se svatozáří. Buď ráda, žew tě ještě občas mají tendenci hlídat...i když vím, jak to umí být otravné. Ale Amon se kolem tebe nějak motá..ne? Potěš mě nějakým drbem...

Styx: +Kouká jak drbe Romuluse a málem vyprskne smíchy, když si místo něj s kostičkou představí Remuse.+ Fakt v Indii? To muselo být skvělé. Užila sis, co? No, já jsem na měsíc docela citlivá, i když zdaleka ne tolik, jako tvůj muž.

Memory: Piju, co teče..hlavně, že jsi celá. Do čeho ses to připletla? +A pak kouká, jak se Memory rozhlíží.+ Je tady?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř zář 14, 2011 5:41 pm

golux: +zasměje se s ní+ Uvědomuješ si vůbec, jak jsi nás vystrašila? Všechno tomu nasvědčovalo. Myslím, že dokonce ani drahoušek Lucius si nebyl stoprocentně jistý v kramflecích... navrtalas brouka do hlavy +zahihňá se potichu, aby je neslyšel+ Tak dvořil... +mrkne na ni významně+ No a....? Měl úspěch? +šťouchne jí zvědavě loktem+

Nef: Tak to mě mrzí... takže Spike se ještě nevzpamatoval? Tak proto vás není vidět... ale jsi opravdu obětavá +přikyvuje uznale+ Tak tuto otázku mi dnes položilo asi sto lidí +směje se+ Mám se skvěle a jsem šťastná. Doufám, že je to na mně i vidět +otočí se směrem k Remusovi, kam Nef kouká+ Ano... ten to má na svědomí +culí se, ale pak zvážní a pohladí ji po rameni+ Neboj se, taky tě to opět potká... zase bude všechno v pořádku.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř zář 14, 2011 5:48 pm

Becca: Jak říkám... jsou to sprosté pomluvy +ohrne povýšeně rty, ale oči mu jiskří pobavením, takže těžko říct, kde je pravda+ Tys ještě nikdy nebyla v takovém alkoholovém opojení, žes druhý den nevěděla, cos dělala? +pozvedne obočí ve zvědavé otázce a zapálí si doutník, nezbytnou součást ke skotské+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » stř zář 14, 2011 5:49 pm

Mem: +bouchne ji jemně do zad, jak se zakucká+ Pomalu... musíš si to pití vychutnávat +usmívá se, když je nebezpečí udušení zažehnáno+ Cože..? Rozešli? +pozvedne překvapením obočí, ale nekomentuje to, nechce tít do bolavého místa+ Nebuď smutná... všechno jednou přebolí, uvidíš +usměje se na ni povzbudivě a radši změní téma+ Ano, klape nám to skvěle.. byli jsme si prostě od začátku souzeni +uculí se+ A co ty.. asi si dáš teď od chlapů chvíli pokoj, že?

Molly: (lách, ten nerad kostičky, radši masko;)) Užila, bylo to dobrodružné a občas pěkně nebezpečné... něco pro mě +culí se+ Slyšela jsem, že někteří lidé jsou hodně citliví... jak se to na tobě projevuje? +optá se zvědavě a pak ji s úsměvem opraví+ Remus není můj muž... nejsme manželé +upřesní pro případ, že jí třeba něco uniklo, co se tak dlouho neukázala ve společnosti+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » stř zář 14, 2011 6:33 pm

Styx: Ale ano... trošku se to zlepšuje... zdá se, že začíná vidět. +mírně se pousměje, protože má radost z každého menšího zlepšení+ Nejde o obětavost... já... +zmlkne jelikož netuší jak pokračovat+ To víš, že je a to víc než dost. +zazubí se na ní vesele a zasměje se+ Že já si to myslela. +pokyvuje souhlasně hlavou+ Doufám... +povzdechne si+ A co takhle svatba? Nechystáte? +koukne s veselýma jiskřičkama v očích+

Buffy: +s lehkým úsměvem přikývne sledujíc dvojci a upíjejíc víno+ Celou noc jsem nespala... +pokrčí zlehka rameny souhlasíc s jejím hodnocením+ Spike objevil kouzlo elektřiny. +ušklíbne se, ale v hlase jí z ní hrdost a radost, že se zlepšuje+

(tak se asi budeme nakopávat navzájem:D protože nemam ani zdání, ovšem navrhuji improvizaci :D)
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod golux » stř zář 14, 2011 6:44 pm

Styx: To se neříká... uculí se, ale její oči, úsměv a pohyby těla jasně ukazují ANO Dala bych si ještě další... koukne do prázdného půllitru a jde si radši natočit další, než si Lucius všimne, o čem se baví
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř zář 14, 2011 6:47 pm

Buffy píše: Chvíli pozoruje krásnou blondýnku, po boku na první pohled staršího muže a rozhodně jí neujde velká láska, která září z jejich očí, když jeden na druhého pohlédnou.

(losovský Remus nevypadá jako starší muž, není jako David ve filmu;) Důkaz: http://cdn.wg.uproxx.com/wp-content/upl ... 00x327.png Uznávám, scéna trochu netypická pro Remuse:D, tahle je lepší http://operationobsession.files.wordpre ... ster-1.jpg )
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » stř zář 14, 2011 7:27 pm

Molly: "Myslela som tým, že do Fabových papierovačiek by som sa zatiahnuť nedala." mrkne na ňu. Položí pohár piva na pult a vezme si nejaký pohárik niečoho. Nemusí sa pýtať, aby vedela, koho Molly myslí. Pokrúti hlavou. "Nie, nie je. Je to tak aj lepšie, neviem, či by som ho teraz zvládla vidieť." odpije si z pohárika a strasie sa. "Brrr... čo som si to vzala?" pozrie s nakrčeným xichtíkom na pohárik, odloží ho a radšej sa napije piva. "Ako... ako sa máš?" spýta sa trošku stíšeným hlasom. "Si tu sama?" obzrie sa, či niekede neuvidí Faba.

Styx: "Dobré, som v pohode." dokašle, keď ju Styx pobúcha po chrbte. "Ja viem. Dúfam." prikývne. Nechce sa jej o tom moc hovoriť. "Neviem, Styx. Ani sa mi nad tým nechce rozmýšľať." pokrúti hlavou. "Tak to je super." usmeje sa a znovu si odpije, rozhliadne sa dookola. "Zdá sa, že sa tá párty celkom rozbehla. Prečo si sa ju rozhodla urobiť zrovna vo westernovom štýle?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř zář 14, 2011 7:43 pm

(jáj, o měsíci mi nemluvte, už třetí den dobře nemůžu spát..gr..)

Molly: to víš, že si dám..*nedá se pobízet dvakrát* jo, pořídím si upíří školku..*zasměje se* to sou ty dobré sousedské vztahy, víš?*uculí se* no drb..domlouvali jsme se, že postavím Amonovi parkur a zaučím ho..*cukaj jí koutky* skákat...Meg to míní točit...tedy, aspon to jsem myslela, jak to pochopila druhá strana...trocha informačního šumu a pár lahví alku udělá své..
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Večírky