Grill Party

Moderátor: Styx

Re: Eisbahn

Příspěvekod Memory » ned zář 18, 2011 6:05 pm

Styx: "No predomnou predsa!" uškrnie sa neveselo. "Po tom, ako som sa rozišla s Chrisom by ma vôbec neprekvapilo, keby odomňa chlapi začali utekať."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned zář 18, 2011 6:44 pm

Mem: Před tebou? Co to je za blbost? +zamračí se+ Proč myslíš, že by měli před tebou utíkat? Chlapi by ti spíš měli vysekávat poklony +mrkne na ni a pak se ztěžka zvedne ze židle+ Asi už pomalu půjdu, mám už docela dost.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Sirius Black » pon zář 19, 2011 11:49 am

Jo vlastně *plácne se do hlavy a směje se* Pojďme za ní *pohladí Meg po zádech* Drahá, pamatuješ si mého bráchu? *uculuje se potutelně*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Margarit Black » pon zář 19, 2011 11:58 am

*chytne ruku svého muže, když jí sjede po rameni a kouká na Reguluse* Tvůj brácha..brácha... *zamyslí se a uculuje se* Nooo...myslím, že si vzpomínám...a to je tenhle? *otočí se na svého muže s úsměvem, ten se na ni usmívá..nakonec se Meg otočí zpět na Reguluse* Ahoj, zlati *vstane a obejme ho* Jojo, mám se dobře...malá je raubíř *mávne rukou a zasměje se..pak zauvažuje a zvážní* Konečně byste se mohli seznámit *mrkne na něj* A jak se máš ty? *kecne si zpátky na pohovku* Co teď vlastně děláš?
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon zář 19, 2011 6:03 pm

Meg: Culí se pobaveně, jak si Meg jakože nemůže vzpomenout na něj a pak se rozesměje. Meg, copak nevidíš tu podobu se Siriusem? Blackové se nezapřou. Obejme ji se smíchem. Stýskalo se mi po vás. Otočí se k Siriusovi, že to platí i na něj. Já se mám.. no.. docela dobře. Teď mi dala zabrat ta rekonstrukce domu, takže jsem neměl na nic jiného čas. Musíte přijít oba na návštěvu, zhodnotit, jak se mi to povedlo. Už mi to slibujete pěkně dlouho. Vlastně všichni tři.. abychom nezapomněli na princeznu. Jsem zvědav, jak povyrostla, co jsem ji choval naposled. Zavzpomíná. (oni se už seznámili, na té svatbě přece Regulus se Styx hlídali malou;)) Neplánujete druhého potomka? Pokračovatele rodu Blacků... Mrkne šibalsky na Siriuse.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Neferet » pon zář 19, 2011 6:51 pm

Styx: S tím souhlasím, že není. +souhlasí s úsměvem+ No jistě... takové to malé, řvoucí. +zasměje se+ Proč by to neměl schvalovat? Nemá rád děti? +pousměje se+

Buffy: Kvůli komu myslíš, že to dělám. +usměje se, kupovidu ani nezní útočně+ Znáte se mnohem dýl. Třeba si začne vpomínat a přestane strkat prsty do zásuvek. +pousměje se a zakroutí nad tím hlavou+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon zář 19, 2011 8:18 pm

+ukloní se galantně Becce a rozloučí se s ní. Vyhledá Styx a taky se rozloučí a pak se přemístí na Blackmoor+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » pon zář 19, 2011 8:25 pm

Nef: Já vím, co je to dítě +hihňá se přiopile+ Merline.. co tě to prosím tě napadlo? Umíš si mě představit jako matku? Bych neměla čas vůbec na nic +protočí oči+ Co já vím, jestli má rád děti... neptala jsem se... ale vzhledem k tomu, že kdysi učil, tak by asi měl mít +culí se+ I když... Snape taky učí... a ten děcka nesnáší +zachechtá se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » pon zář 19, 2011 9:43 pm

(hups, tak na to jsem zapomněla..pokud něco opět pomotám, tak řvi;))

Regulus: Jasně, určitě...tak co třeba hned po téhle akci? *koukne na svého muže, jestli s ní souhlasí, ten jen přikývne a dodá* To je dobrý nápad..*Meg se otočí na Rega* Tak co ty na to? Bych se stavila jen pro malou, pokud tam nemáš plno haraburdí roztahaného, bo by ti ho za 1. buď roztahala nebo za 2. totálně zničila, že bys ani nevěděl, co to vlastně bylo před tím *pobaveně se ušklíbne a pak vykulí oči* Ježiši, nestraš! My se musíme vypořádat nejprve s malou a pak můžeme něco plánovat...*Sirius jen přikyvuje a jen tak prohodí* Demolitionka...*oba se zasmějí a Meg jen mrkne na Reguluse* To poznáš, neboj...
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte zář 20, 2011 12:16 am

Styx: Len pokrčí ramená a pokrúti hlavou. "Prepáč, trepem nezmysly." dopije pivo a tiež sa zdvihne. "Dobre, ja asi ešte skočím za Molly, tuším šla do lokálu. A ďakujem za pozvanie." usmeje sa na ňu, položí prázdny pohár na pult. Objímne Styx na rozlúčku. "Rada som ťa videla. Mali by sme niekedy spolu skočiť na kávu." navrhne. Potom, keď sa rozlúčia, presunie sa do lokálu. (aby sme zachovali postupnosť:))
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky