Byt Molly

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: Byt Molly

Příspěvekod Memory » ned říj 02, 2011 9:53 pm

"Možno by to tomu řízku dodalo správny šmrnc." nadhodí s úškrnom. "Nechceš nejak pomôcť?" pozrie na ňu, ale zatiaľ stále radšej sedí. "Že by sme mu miesto řízků doniesli grilované prstíky?" zasmeje sa. "No ja ti neviem. "Aby z toho naozaj skôr nevzišiel nejaký ten jed. Možno len na chvíľu vymeňme toto... "položí nedopitú sklenku na sôl. "...za minerálku."
Chvíľku premýšľa a zvažuje odpoveď. "Ako kedy." povie napokon. "Ale je fakt, že hore sa mi to páči. A teraz mi povedz." zaostrí opäť na Molly. "Aký je tvoj najhorší sexulány zážitok?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » ned říj 02, 2011 10:02 pm

Mem: +Olízne si prsty a zašklebí se.+ Amon je gurmán a nepochybuju, že by takovým prstíkem nepohrdl..+rozesměje se a nohou přistrčí lahev minerálky.+ Nalévej, kolegyně!+ A je ráda, že to Mem vymyslela, protože se u kuchyňské linky pěkně motá, ale statečně rozehřívá olej na pánvia chystá se na smažení.+
Hmm...nejhorší? Nejhorší? Asi nejhorší byl ten, když jsme byli s Fabem na škole a já měla na koleji pokoj hned vedle Fabovi přítelkyně. Dlouho do noci jsem čekala na svého milého. Konečně vrzly dveře a ON vešel. Svlékl se, hupsl ke mně do postele a promluvil...Fabienovým hlasem! Málem mě kleplo! Ukázalo se, že si Fab spletl pokoj, chtěl to rychle napravil, ale když vešel do pokoje své přítelkyně ukázalo se, že se nesplet jen on. V posteli jeho dívky ležel ten můj...a dost si spolu užívali..+protočí oči, když si na to vzpomene.+ Tak jsme si s Fabienem otevřeli lahvinku a bylo po velkých láskách! :shocked1*
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon říj 03, 2011 7:31 pm

vezme minerálku a než sa trafí do pohárov, čo sa jej teda nakoniec podarí, obleje si šaty. Ale opäť sa tomu len zasmeje. "Som dnes nejaká nešikovná. Ešteže nikomu teraz nepichám infúzie. Podá jej jeden pohár a z druhého sa napije. "Ty Molly, tak ma napadlo. Ako si zareagovala na to, keď si sa dozvedela, že sa chcem pridať k vášmu liečiteľskému zboru?" spýta sa, keďže momentálne sa jej žiadna otázka nevidí hlúpa.
Pri jej rozprávaní sa od srdca zasmeje. "Tak tomu teda hovorím zážitok! Vy ste toho s Fabom skutočne veľa prežili."
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon říj 03, 2011 8:06 pm

Mem: +Usrkne minerálky a zašklebí se na ní.+ No jo..my jsme toho s Fabem prožili hodně. Známe se od tří let.. A jaký byl tvůj nejhorší zážitek?+ Prdne řízky na pánev začne smažit.+ Nóó...mně ses líbila. Pamatuju si, jak jsme čekaly na Faba a s námi jiná zájemkyně o práci..Mystick? Už nevím..a ta byla děsná! Byla jsem ráda, že jí Fab nakonec nepřijal a tebe jo. Byli jsme tenkrát hodně oba zamilovaní a za každou posilu jsme byli moc rádi. Jak se ti u nás vlastně líbí? :P
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon říj 03, 2011 8:47 pm

"Nooo..." zampremýšľa. "Asi moje poprvé...." upije si minerálky. "Chodila som s jedným chalanom tri mesiace. Moc nám to spolu neklapalo, tak sme mysleli, že sex to napraví." pokrúti hlavou. "Veľký omyl." zazubí sa na ňu. "Vážne? Aj mne ste sa páčili. Obaja. Hmmm... o Mystick som už dávno nepočula. Chvíľu sme sa spolu aj bavili, ale vieš... no ona nebola moc zhovorčivá." pokrčí plecia. "Páči. Páči." prikývne. "A teraz keď tu máme všetci byt, to bude sranda."
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon říj 03, 2011 9:53 pm

Mem: No jo..když tu teď bydlíme, máme čas na to víc se poznat. Až se Fab probere z kocoviny, určitě se připojí..+ Nahází řízky a sleduje smažící proces.+ Prosím, podej mi nějaký talíř a najdi v dolní skříňce škatulku, ať to máme Amonovi kam dát...+ Uskočí rozpálenému oleji, který vyprskne z pánve.+ Doufám, že nás Amon nechá přespat. Hrozně nerada se přemisťuji v noci.. :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon říj 03, 2011 11:40 pm

"V noci a v takomto stave." zasmeje sa, podá jej tanier aj krabicu, ktoré sa jej nejakým zázračným spôsobom podarilo vyloviť. "No to nás snáď nechá. I keď je otázka, či je lepšie spať na hrade kniežaťa temnôt, alebo sa premiestniť v noci."opäť sa zasmeje a pozoruje Molly, ako to tam šikovne smaží. "Mne varenie nikdy moc nešlo.... ehm... myslíš, že by si ma to mohla naučiť?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » úte říj 04, 2011 6:44 pm

Mem: +Už má skoro hotovo, hodí na pánev poslední tři kousky.+ No...je to divné, ale i když je Amon kníže temný, já mu docela věřím. Možná taky proto, že jsem nikdy nebyla ani Smrtijed ani Bystrozor a vůbec jsem se do těhle věcí nikdy nepletla...+ A pak vyvalí na Memory oči.+ Ty chceš, abych tě naučila vařit? No...proč ne...Mě to naučila kdysy Nicolette..Fabienova mamka. Mám ji strašně ráda. To je kouzelnice - v kuchyni! Ale kdykoliv! Kdykoliv budeš chtít! Vždycky říkám, že my léčitelé umíme nejlépe krájet maso.. :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte říj 04, 2011 10:58 pm

Prikývne. "Ja tiež.... i keď... s temnými silami nemám zrovna dobré skúsenosti, ale Amon... no on nie je zlý. Je taký svojský, ale nie zlý." usmeje sa. Opäť prikývne. "To by som bola hrozne rada. Mňa to nemal kto naučiť. Odkedy matka zistila, že som čarodejka dosť na mňa zanevrela a to bolo.... ehm... v piatich rokoch?" zamyslí sa.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » stř říj 05, 2011 11:05 pm

Mem: +Už zase kouká překvapeně.+ Myslela jsem si, že jsi měla docela pohodlné, spokojené dětství. Mamka byla mudla? Kde si se tu vlastně vzala? + A najednou má pocit, že Memory vidí poprvé, protože si o ní do té doby myslela, jak měla pěkně cestičku ušlapanou... :( +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Byty zaměstnanců