(omlouvám se, že odepisuju až teď, ale měla jsem teď šílený fičák, tak jsem byla unavená a nebyla ani nálad..teď už to snad bude ok:) jj, ty avatary mě taky napadly:) vtipné, jak jsme se sešli)
*kouká na něj pobaveně, jak skřítka okřikl* A víš, že má vlastně pravdu? *připustí s pokřiveným úsměvem* Matka by měla opravdu "radost", že jsem tady *naznačí uvozovky a zasměje se štěkavě, když si představí její výraz* Naštěstí jeho pán nejsem *ušklíbne se* Ale počkej, jak si ho vycvičí malá..to jsem sám zvědav, jak na ni bude reagovat..jí prostě nejde odolat *zakření se* Ten třaskavý prášek tu ještě furt je? *vykulí oči a usmívá se* Joo, ten by se jí utrčitě líbil *chechtá se*
U nás kouzelníků to bývá mnohdy jiné, ale Meg žila dlouhá léta v mudlsvětě a tam je to malinko jiné..20 let je prostě už velký věkový rozdíl..ale tak..zatím si nestěžuje *nasadí šibalský úsměv*
Bylo to mnohem horší a napravit nejdou..pak už ani nevíš, koho vlastně zabíjíš a na které straně jsi, co máš dělat a ani nevíš, kdo jsi ty sám..nad vodou mě držela jen Meg a malá, na které jsem se byl sem tam podívat, ale to Meg neví..*pak zauvažuje, když si vzpomene, jak jednou ho málem viděla* teda aspoň doufám, že neví *přikývne, pak na něj se zájmem koukne, když slyší jeho vyprávění* Typuju, že jako samaritán ses tam nevydal *ušklíbne se a taky si usrkne whisky*