Le Cafe d'Angel

Kadeřnictví, kosmetika, modeláž nehtů, manikura, pedikura, tetování, solárium

Moderátor: Styx

Re: Le Cafe d'Angel

Příspěvekod Shane McCutcheon » pon říj 17, 2011 7:19 pm

Já fakt slibuju, že se budu chovat slušně. +říká strašně vážně+ Fakt jo, nechci to zase zkazit. +zavrtí hlavou, jako že fakt ne+ Tykat? +vypadá potěšeně a usmívá se+ Bezva, já jsem Shane. +podá jí ruku+ Taky si radši s lidma tykám.
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Memory » stř říj 19, 2011 9:00 pm

Zasmeje sa, ke´d ju Shane tak presviedča. "Nebojte sa, ja vás kontrolovať nebudem." mrkne na ňu. Potrasie si s ňou rukou. "Memory." predstaví sa. "Ale väčšina mojich priateľov ma volá Mem." dodá. "Takže, Shane." odpije si z kávy a skúmavo, ale s úsmevom sa na ňu zahľadí. "Povedz mi niečo o sebe."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Shane McCutcheon » stř říj 19, 2011 9:53 pm

Dobře, Mem. +usměje se na ni a pak se na ni udiveně podívá+ O mě? No tak dobře, ale jenom, když mi pak povíš něco o sobě. +ukáže na ni, aby jí to potvrdila a nesnažila se z toho vykroutit+
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Memory » stř říj 19, 2011 10:17 pm

"Dobre." zasmeje sa. "Sľubujem." prikývne a tvári sa tak, že to naozaj myslí vážne. "Tak..." podloží si rukou bradu a čaká.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Shane McCutcheon » stř říj 19, 2011 10:45 pm

+zasměje se+ Ale aby jsi z toho pak nebyla zklamaná. No tak dobře. Mám bratra, je mu jedenáct a vycházíme spolu dobře. Půl roku se mnou bydlel. V té době jsem měla s pár lidma skateboard shop, kde jsem měla vlastní kadeřnictví. Ale někdo nám ho zapálil. No jo, LA je občas nebezpečný. +pokrčí rameny+ Teď ty. +kývne na ni a napije se kafe+
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Memory » stř říj 19, 2011 11:45 pm

(to je normálne spoiler :D )

"Páni." zaujato ju počúva. "Nezistili ste, kto to spravil? A čo sa s tvojim bratom stalo?" spýta sa. "No Ja mám tiež brata. Má tridsaťtri a tiež spolu vychádzame dobre... ehm... teda vychádzali sme, než zmizol." dodá trochu tichšie a tie posledné slová akoby zakašle, tak tomu neni poriadne rozumieť. "A mám teda ešte jednu mladšiu, nevlastnú sestru, ale nestýkam sa s ňou."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Shane McCutcheon » stř říj 19, 2011 11:57 pm

(ááááá já ti víc neřeknu :D jen se pilně koukej)

Brácha se vrátil k tátovi. +řekne jen tak mimochodem a zamračeně se na ni koukne, když přemýšlí, co to řekla, když kašlala+ Co že se to stalo s tvým bráchou? A proč se nestýkáš se svou sestrou? Není ti toho trochu líto? Jako, jestli ti nechybí nebo tak.
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Memory » čtv říj 20, 2011 7:03 pm

( :pii )

"Ehm... no on..." začne si pohrávať so svojim hrnčekom kávy a pozerá si pri tom na ruky. "... zaplietol sa do nejakých... vecí. Tak sa musel na nejaký čas... schovať." vylezie z nej napokon. Po chvíľke pokračuje. "Myslím, že ona ani nevie, že má niekde nejakú sestru. Pochybujem, že si na mňa vôbec pamätá." pokrčí ramená.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Shane McCutcheon » čtv říj 20, 2011 9:05 pm

Aha. +pokýve hlavou, jako že to chápe i když ona myslí nejspíš úplně jiný věci než Memory+ No... +pokrčí rameny+ To se někdy prostě stane. +ještě si naposled potáhne z cigára a pak ho típne+ Jak dlouho už máš ten salon? Přijde mi to tam docela nový.
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Memory » pát říj 21, 2011 10:00 am

(To by sa možno Shane divila, na aké veci Memory.... ale teda je fakt, že drogy to nie sú.)

Než Shane stihne zmeniť téma, opýta sa. "Ty vychádzaš s rodičmi dobre?" povie len tak mimochodom. Prikývne. "Áno, je to tu ešte v podstate nové. Asi rok." zamyslí sa. "On teda tu bol aj pred tým, ale keď sme ho so Styx kúpili, kompletne sme ho zrekonštruovali. Už si to tu videla všetko?" napadne ju.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Salon krásy