Zákulisí

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Zákulisí

Příspěvekod Manori » pon říj 24, 2011 10:46 am

*když Buzz odejde a ony osamí tak se obrátí na Styx* takže sis to nerozmyslela a jdeš do obchodu s tím..Markýzem?*koukne na ni ale je to spíš řečnická otázka, vzhledem k tomu, že pro krev si přišla*myslím, že by mu mohla stačit..nebylo to žádné upíří děťátko...a přestože tedy žádná okouzlující osobnost, moci na ovládání měl až příliš..*trochu se ušklíbne, že ji asi momentálně technici z ministerstva proklínaj kudy chodí..nebo spíš brodí přes hory "pozůstatků"*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » pon říj 24, 2011 5:16 pm

+zavrtí hlavou+ Nerozmyslela... když už vás to stálo tolik dřiny, přece to nevyleju do kanálu +zahihňá se, ale pak trochu zvážní+ Doufám, že tento nelegální obchod pomůže jednomu člověku zase plnohodnotně žít +poslouchá, co to bylo za xindla ten upír+ Zaslouží si, co jste mu udělaly +nepocítí ani špetku lítosti+ Nebylo konkrétně řečeno, jakého postavení má být dárce biologického materiálu. Je upíří? Je. Je mužská? Je. Takže podmínku jsme splnili. Vzorek krve Vyššího bych mu stejně nikdy nedala. Vůbec netuším, jaké nekalé úmysly má markýz.. a ten anonymní upír, ten mi žíly netrhá +použije příhodné přirovnání+ Takže... kde máte toho upíra v tekutém stavu? +kouká na ně zvědavě+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon říj 24, 2011 6:57 pm

Jo, líto ti ho teda fakt být nemusí. Ušklíbne se. Ale nakonec...bavili jsme se docela dobře, ne? Mrkne na Man. Takže. Zaloví v kapse kabátu a vytáhne středně velkou lahvičku, s hustou, téměř černou tekutinou. Tady to je. Položí ji před Styx. Kdy mu to hodláš předat? Zeptá se a zatím si vyndá z lednice láhev Jacka a nalije si. Dáte si taky něco? Nabídne oběma.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon říj 24, 2011 8:00 pm

Tak aspoň že jste si to užily +zasměje se a pak už jen sleduje předmět, který Becca postaví před ni+ Tohle že je upíří krev? Myslela jsem, že ji mají taky rudou +zírá na ten humus v lahvičce a pak to zvědavě vezme do ruky+ Co nejdřív.. nechci to zbytečně protahovat +odpoví, ale neodtrhne zrak od lahvičky, prohlíží si proti světlu tu neprůhlednou tekutinu jako nějakou relikvii+ Platí pořád, že chceš jít za ním se mnou? +pohlédne na Beccu+ Já si dám skotskou. Dámy, a teď mi řekněte, co mě tohle bude stát +kouká z jedné na druhou+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon říj 24, 2011 8:08 pm

Hm...*pokrčí rameny*krev se rychle sráží...proto to je takovéhle..navíc v případě upírů...není vždycky až tak čerstvá..nezapomeň, že ji pravděpodobně ukradl nějakému chudákovi, co pro něj dělal*poznamená, jako by se nechumelilo*..mi bacardi...at to je stylové...*uchechtne se* hm...to nevím, co budeme chtít..ještě jsme s Beccy neprobraly konečnou cenu...*významně se podívá na Beccy, jako by se chystaly Styx oškubat, ale oči ji pobaveně jiskří*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » pon říj 24, 2011 9:14 pm

Tak se mi zdá, že o upírech ještě zdaleka nevím všechno +culí se a napije se na kuráž+ Tak vidím, že pouhé děkuji asi stačit nebude +zachechtá se+ Jen doufám, že mě nezruinujete +podívá se na ně rádoby vyděšeně+ Anebo nedejmerlin nebudete ode mne požadovat další službičku... bych se z toho kruhu nevymotala +protočí se smíchem oči+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv říj 27, 2011 12:57 pm

Nalije jim, co si napřáli a postaví to před ně. Noo... Okoukne Styx kolem dokola, jakoby snad přemýšlela, odkud začne škubat:D Dělám si srandu neboj. Mrkne na ni a zamíchá obsahem své sklenky. Prostě to ber jako přátelskou službu...aspoň ode mě. Mrkne na Man, že jako si klidně něco naúčtovat může:) A kdybych někdy něco potřebovala zas já, vím kam půjdu. Uculí se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv říj 27, 2011 5:18 pm

+culí se, jak ji Becca škube pohledem+ Přátelskou službu? +chvíli přemýšlí, nechce jí být nic dlužna, ale nenapadá ji, čím by jí to mohla oplatit +Tak dobře... i když nemám ráda nedořešené věci. Budu tvým dlužníkem, tak na to nezapomeň, když budeš potřebovat pomoc +mrkne na ni a dopije svoji sklenku+ Měla bych se co nejdřív zbavit té věci +popadne lahvičku, schová si ji do výstřihu a zvedne se k odchodu+ Půjdeme? +pobídne ji a koukne i na Man, jestli s nimi chce taky jít a pak vyrazí směr východ+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned říj 30, 2011 7:19 pm

No, jsem na něj docela zvědavá, na Markýze...tak budu dělat nenápadnou zálohu...*kývne a jde s nima*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Kocour » pon lis 07, 2011 12:21 pm

*proběhne tiše chodbou, vyskočí na kuchyňskou linku a z ní na lednici, aby měl dobrý přehled a mohl utéct, kdyby se po něm někdo natáhnul, až na velké žluté oči dokonale splývá s okolím*
Mňau?
- Mňau -
Kocour

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti