Očividně máme tady dva zcela rozdílné řády, které mají společné pouze jméno.
Respektuji ten váš, ostatně, byli jste tady první.
Templáři zabijáci.. hm, proč ne? +skřípe zuby
+
Já mám o templářích taky svoji představu, tu podle dochovaných historických pramenů. Zajímám se o historii tohoto řádu už dlouho a obdivuji jej. Dokázal vybudovat mocnou vojenskou organizaci, jenž v tehdejším temném středověku neměla obdoby. Žít ve 12. století, přidala bych se k nim bez váhání (nic bych za to nedala, že v některém z mých minulých životů to tak skutečně bylo, proč by mě jinak tak fascinovali). V mém podání jsou proto tady následovníci právě těchto chrabrých rytířů, a žádných jiných, a já si tady alespoň „jako“ splnila sen být templářskou rytířkou.
Mí templáři nejsou nepřáteli Postracha, dokonce ani Amona, právě naopak (viz Styx a její oddanost k němu), ale fanatických přátel z východu, kteří chtějí dostat zpět to, co templáři kdysi našli v ruinách Šalamounova chrámu v Jeruzalémě (toť historie) a co střeží na neznámém místě už několik staletí (to je už spíše konspirační teorie).
Ten film bych opravdu ráda viděla, podívat se na templáře i z jiné stránky, než je moje představa. Všechny filmy a romány, co jsem o nich doteď viděla a četla, byly vesměs kladné. Jak se, prosím tě, ten film jmenuje?
Jsme tady nějak tu nástěnku zahltily