Letáky, reklamy, časopisy...

Co se děje na Mýtince

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Letáky, reklamy, časopisy...

Příspěvekod Beatrix » ned říj 30, 2011 5:44 pm

Ale Styx ty mě nechápeš. Ares i Amon chtěli to, co templáři chránili - logicky, sou oba tyhle typy. Sama říkáš, že templáři jsou vojenská organizace - takže co asi dělají? Pochybuju, že při napadení sepíšou petici. U Postracha to neřeším, vím o co tam de, ale nečetla sem to a víceméně je to úplně nezávisle na našem ději co sme kdysi vytvořily a co je ve filmu.
Pokud je někdo rytíř a chrání něco, tak je zároveň "vrah" (když se dostane i na boj..), ať už v pozitivním smyslu, nebo v negativním. My tady (Mýtinka + Amon) stojíme na té "špatné" straně barikády, proto jsou ti hodní milí templáři naši nepřátelé. Když to teda tak vyhroceně řeknu.
Popravdě moc nechápu, proč se Styx templářka měla chuť dávat ještě do služeb Pána Zla a před ním to vážně moc nahlas neříkej (i když osobně považuju za absurdní být smrtijedka a myslet si, že o tom mástr neví...ale budiž, já to akceptuju.) a bude to dobrý. V případě, že by se to začlo nahlas řešit, vzal by to jako že seš špionka. Takže bys pravděpodobně dostala výpověď. Takhle držíme tichý příměří a nevšímáme si toho.
Je to Das Blut der Templer - The Blood of the..Templer? Templar? Nevím jaký písmenko tam hážou v angličtině, ale i na youtube to je kdyžtak natrailerovaný v aj. Je to dvojdílnej německej film.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned říj 30, 2011 8:18 pm

Trošku jsme si předtím nerozuměli, já jsem ty „druhé“ myslela ty, co ublížili Postrachovi. A ti, jak jsem slyšela, se s nikým nemazlí. To jsou právě ti „zlí“ zabijáci, co se neštítí ničeho a s kterými já nechci mít nic společného. Myslela jsem, že proti těm jde i Amon. Takže pokud jsem to konečně správně pochopila, Amon jde po templářích jako takových, protože chce jejich tajemství (uf, to je fakt dost nebezpečné) :D
Ano, souhlasím, přestože templáři sami už dnes nepořádají vojenské výpravy do Svaté země, ani nikam jinam - teď slouží spíše už jen jako strážci, v případě ohrožení pochopitelně bojují proti nepříteli a zabíjejí, aby uchránili své tajemství, je to jejich poslání. Taky mají na rukou krev z boje, nedělám z nich nevinné andílky, a ani nechci, aby byli. Jsou to vlastně vycvičení bojovníci, ale nepořádají krvavé nájezdy, to se mi k nim dnes už nehodí, nemají důvod jako ve středověku.
Proč se Styx dala do služeb Pána zla? Protože tehdy před třemi lety, kdy o to žádala, jsem vůbec netušila, že Amon nesnáší templáře, Styx to neví vlastně dodnes, nesvěřil se jí. Kdybych to tehdy věděla, nepokoušela bych ho. Ale přesto toho nelituji, Styxiny úmysly sloužit mu byly vždycky čisté a upřímné, je oddaná a věrná smrtijedka (občas se dokonce kvůli jejímu smrtijedskému myšlení nepohodnou s Remusem :D )
Neměj strach, tohle tajné zaměstnání určitě nebude nikde s nikým řešit, a už vůbec ne s Amonem, není sebevrah, ví to jen hrstka nejdůvěrnějších přátel. ;)
Ještě by mě zajímalo, v čem tkví ta Amonova nenávist k templářům, vysloveně jenom proto, že mají něco, co on chce, anebo má nějaké osobní důvody; to abych byla do budoucna v obraze, když už to tady tak podrobně rozebíráme. ;)
Myslíš, že je ten film někde i s titulky? Jinak mi je to houby platné a já bych jej fakt ráda viděla. Heh, a ten klip si pořád pouštím, fakt dobrej :Love
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned říj 30, 2011 8:50 pm

Styx: já ten film zkusím hodit na net, ju? během týdne.. ale bez titulek, vybrat si můžeš německou či anglickou verzi (nebo ruskou, ale ta je trapná, tam to snad namluvil všechno jeden chlap)
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned říj 30, 2011 9:08 pm

yohi, to bys byla moc hodná. Když už bez titulků, tak anglickou, snad něco pochytím. Moc děkuji :Love
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon říj 31, 2011 12:08 pm

(ha, tak to se taky hlásím pak pro odkaz nebo něco...naten film:) jinak tedy zírám, jak se tady na nástěnce rozebírá....Postrachovi Templáři nejsou šílenci - je to prostě řád T. kteří jsou čirou náhodou i upíři a vyšlechtili si ho jako zbraň proti svým nepřátelům - Druhé rase (ti nejsou tady podstatní). T- jsou bráni jako ten historickej řád, za který se upírci skovávají, popravdě ho ovládají, aniž by o tom smrtelníci věděli (a tedy asi i Styx :lol: )
Abych to nemusela vysvětlovat - vysvětlí pan Ho(úryvek z povídky D.J):
„Kdo mu tohle mohl udělat?“ hlesla Denisa a vyslovila tak věc, které mě mimo jiné taky vrtala hlavou.
„Jen hádám, ale řekl bych, že Templáři,“ řekl pan Ho.
Vyměnili jsme si s Karolínou nechápavé pohledy.
„Jste si jistý?“ zeptala se Hanako.
„Ne,“ připustil pan Ho. „Ale ten meč nese všechny jejich znaky.“
„Templáři, Templáři,“ opakovala Karolína a mračila se. „Nebyl to nějaký církevní řád?“
„Jo, myslím, že byl,“ přikývl jsem. „Ale co má co církev dělat s upíry?“ podivil jsem se.
„Víc, než si myslíš, Tobiáši,“ řekla Hanako tiše.
„Nemohl by nás tedy někdo uvést do obrazu?“ ozvala se Karolína rozmrzele.
„Templáři byl rytířský řád založený ve dvanáctém století. Původně to byla malá skupina francouzských rytířů, která chránila poutníky do Palestiny,“ řekl pan Ho klidně.
„A?“ Karolína se stále tvářila popuzeně.
„Když se do čela řádu dostal Bernard z Clairvaux, začali Templáři získávat moc, majetek a postavení - pochopitelně skrytě. Získali si přízeň krále a zatímco veřejně dál chránili cesty do Palestiny a bojovali s nevěřícími, tajně prováděli - různé věci,“ pokračoval pan Ho.
„Bernard z Clairvaux,“ opakovala Denisa. „To jméno mi něco říká. Nebyl to upír?“
Pan Ho přikývl a Karolína vyprskla smíchy.
„Upír představeným církevního řádu? To je dobrý!“ ušklíbla se.
„Možná, ale je holým faktem, že ve 12. a 13. století byli Templáři nejbohatším a nejmocnějším klanem upírů v Evropě. Byli technologicky vyspělí, zajímal je pokrok, věda a uměli velmi dobře zacházet s mečem. Někdy okolo roku 1291 však jejich pozice oslabila. Ztratili přízeň panovníka a ten je spolu s církví začal tvrdě pronásledovat. Historie si vymyslela spoustu důvodů proč k tomu došlo. Pravý důvod byl prý, že je někdo udal, že prý jsou kacíři a spolupracují s démony. Velmistr řádu byl upálen jako kacíř a v roce 1312 byli Templáři papežem rozpuštěni a jejich majetek zkonfiskován. Od té doby o nich nikdo neslyšel.“

čili žádní vrazi jen tak pro prdel...jo a Postrach by ji nemučil, jen by si došel pro něco, čím by ji setnul:) A to by mohla být ráda, když by neprobíhal před tím výslech. Takový nerv chycený kleštičkama...mňamka.. :pii
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Manori » pon říj 31, 2011 12:15 pm

Obrázek
(at nejsem úplně off topic)
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pon říj 31, 2011 2:31 pm

Jak tak koukám, tak tady se z toho Styx už nevyseká! :D Aleee Styx: - Amon jde proti jediným templářům, proto říkám, že Tebe vůbec neřeším a v zájmu všech snad ani nebudu. Tak ono ani nebude zas tak velký tajemství zrovna pro Amona co to vlastně střežijou - ale mně se nesvěřuje...Ares už měl například s grálem taky co dočinění, když Amona tak nějak nabonzuju, tak toho chtěl povíc...oni asi v archívu taky nemají skovanou jen jednu věc. Ale nijak akutně to neřeším.
To, žes netušila, že nesnáší templáře furt moc nevysvětluje, proč říkáš, že ke zlým by ses nedala a jako hodná templářka seš věrná masovýmu vrahovi? Práce Smrtijedů je víceméně genocida - ať už mudlů jako takových, nebo těch nepohodlných. Ono to bude na hradě asi dost veřejnej fakt, že templáři ne-e, protože je občas smrtijedi zajdou posekat...ale to nemusíme řešit. (Ares je taky amonova pravá ruka...)
Tak církevní řád...to už samo o sobě nezní pro našince až tak oblíbitelně, ale pokdu se vzpomínám dobře a v dobré realitě, tak si mě jednou taky pučili... (bylo to tady a já? yohannko?)
Titulky fakt nevím, já to vždycky viděla jen německy...můžeš prohrabat net, třeba i jo.

Man: Vidíš, tady by byl Amon narozdíl od Postracha podstatně trvanlivější a kreativnější, nemá zrádce rád. :hell: A Postrach moc hezký, ale hybaj oholit s ostříhat! :Love :pii
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon říj 31, 2011 4:20 pm

heh..tak nejdřív kreativní Amon a až pak rychlý Postrach:D
(njn, taky má každou druhou fotku, co ted nacházím takovou...maskovací no..ale ta pooza se mi líbila)
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pon říj 31, 2011 4:24 pm

Budu muset u vojáků vypučit strojek a navštívit kolegu! :vyprask: :Love
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon říj 31, 2011 8:47 pm

Man, jsem netušila, že Postrach je neurolog :pii
Templáři jako upíří zlouni? To mi D.J. tedy opravdu zavařil :D Tak většina informací v tom úryvku jsou historicky doložená fakta, to uznávám (až na drobné detaily, např. že se nejednalo o církevní řád, ale o řád bojovných mnichů, anebo zmíněný Bernard z Clairvaux nikdy nebyl v čele řádu, dokonce ani jeho členem, byl to cisterciánský mnich, který sepsal řeholní pravidla TŘ. Jestli nebyl spíš myšlen Bernard de Tremelay, to byl velmistr v letech 1149-1153, ale to není podstatné). Dokonce se ani nedivím, že jste z nich v té povídce udělali takové bestie, je to fanfiction a tam je možné i nemožné (například Snape, zamilovaný do Pottera :lol: )
Beuš, proč by se nedala ke zlým templářům, když pracuje pro Pána zla? Styx není žádná hodná holčička, tíhne k černé magii a víc si ji dokážu představit na straně zla, než dobra (to jenom Remus ji teď trochu krotí). Ani není tak hodná templářka, jak si myslíš, dokáže se i krvavě mstít, například za vyvraždění své rodiny. Na druhou stranu by se ale k nějaké zmutované odnoži templářů nepřidala, protože v jejím rodokmenu koluje už osm století čistá templářská krev. Mí templáři jsou dnes už spíše mírumilovní strážci pokladu, než bojechtiví vojáci, ovšem dokud je někdo nenaštve. Hlavní důvod je ale osobní, já mám totiž o templářích svoji vysněnou představu, pramenící z historie, která se zcela liší od té vaší fantazijní, a nezlobte se, ale ty templáře z povídky opravdu tady hrát nechci. ;)
Přestože si na ně brousí zuby dva z nejmocnějších (a při troše dobré vůle by si na ně určitě něco našel i JC :D ), já si to jejich psaní hodně užívám, jenom ale na svém písečku v Castel (ledaže by si Bettany došel koupit k Postrachovi nějakou chladnou zbraň :lol: ), takže o nich nikdo ani nebude vědět, že existují (za předpokladu, že se to neprovalí v DV :roll: )
A poděkováním, že je mocní tady ignorují :Love , bych ukončila debatu na toto téma.
A souhlasím, Postrach opět k spapání :Love ,jen ty vousy...
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nástěnka