Já třeba nevidím nic špantýho na jakékoliv národnosti, když to budou slušní lidi, a ať bydlijou třeba v číně. Je teda fakt, že angličany neznám vůbec, ale ty hrůzný historky kolujou o všech národech. (My zastánci němců o tom víme svý

A deš vypomáhat přímo do domácnosti, nebo hlídat děcka?
Třeba já bych do tohohle přímo taky nešla - šla bych tam pracovat s dobrovolnickou službou, to jo (i když to se taky bojím, ale třeba jednou...), ale jít do rodiny je vždycky risk. - To neznamená, že to odsuzuju! Problémy bývají často v odlišných zvycích, pocitech osamění a tak. Ale na to je dobrý připravit se dopředu, vyrovnat se s tím, že to tak může být, a o to líp to pak člověk zvládne, když na to příde. Navíc je internet a my sme všichni online skoro furt, takže když si budeš potřebovat pokecat, sme tady.
Ono k představě úplně stačí si zkusit přehrát scénář, kdyby k vám domů dojela..já nevím..třeba holka z ruska vypomáhat. Vždycky je to člověk zvenku a záleží jen na lidech nakolik ho přijmou. - Ovšem když o něho žádají, tak by se podle toho MĚLI zařídit, žejo...