Jídelna

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Jídelna

Příspěvekod Kim Jasper » pon říj 31, 2011 9:56 pm

+Všimne si jejího pohledu, tak schválně a s úculem opět hodí hlavou, no pak se rozesměje a přitáhne si ji k polibku.+ Když vidím ten pohled, budu si snad rozcuch dělat častěji. +mrkne na ni, když se po tom, jak ji políbí, odtáhne. Zamyšleně sleduje Maltezia, když jde připravit tu saunu.+ Štěstí.... nebo nás možná šmíroval a slyšel, jak jsem mluvila o těch palačinkách. +koukne na ni a v očích jí šibalsky blýskne. Vezme si palačinku, posype ji ještě extra cukrem a zakousne se.+ Ale palačinky dělá famózní. +pokývá znalecky hlavou.+ Pracuje u vás už dlouho? +zeptá se po chvilce.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon říj 31, 2011 10:02 pm

Ty jedna výtržnice. +rozesměje se, vezme ji kolem pasu a polibek jí oplatí+ No, je to možný, možná se chtěl na tebe koukat. +zasměje se+ Jo. +pokývá hlavou a chvilku kouše s plnou pusou rohlíku a pak polkne+ Ten u nás pracuje strašně dlouho, nastoupil když mu bylo patnáct, mě bylo... +zamyslí se+ dva roky, mi byli. +podiví se tomu, jak to letí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pon říj 31, 2011 10:16 pm

Nebo na tebe. +řekne a trochu se zamračí, ale palačinku si naloží další.+ Od patnácti? +chvíli v duchu počítá kolik je mu asi let.+ To tě snad i pomalu vychovával. Nebo učil výtržnostem? +ušklíbne se, ale pak zavrtí hlavou.+ No... to asi ne, nevypadá na ten typ. Spíš mi připomíná takové ty zodpovědné, anglické sluhy. Nevadí mu, že tady moc často nejsi?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 01, 2011 11:14 pm

No tak to pochybuju. +žašklebí se na ni, ale v dobrym+ On se vždycky choval strašně dospěle. +pokrčí rameny+ No, já nevim, já jsem se ho nikdy neptala, on tu pracuje. +řekne, jako by to bylo jasný, že on si nemá na co stěžovat.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » úte lis 01, 2011 11:52 pm

No jo. +zasměje se a čistou rukou, ne tou od cukru a palačinky jí pocuchá vlasy.+ Ty moje kočko, aristokratko. +uculí se pobaveně.+ Už si přemýšlela o té naší plánované party? +zeptá se a nalije si do sklenice trochu pomerančového džusu.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř lis 02, 2011 10:13 pm

Párty, párty, párty. +zamumlá a zasní se+ No, nejlepší by bylo ji udělat v Tapu, třeba za týden a udělat tam zároveň i náš koncert. Takže co kdyby jsme se po snídani sbalili a jeli do Dublinu? Musíme cvičit. Chybí mi to.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř lis 02, 2011 11:36 pm

+Usměje se, dojí palačinku a postaví se.+ Souhlasím, také mi to chybí, ale než se půjdem sbalit, chci udělat ješté jednu věc. +vyhlásí. Přitáhne si ji k sobě a dlouze políbí.+ Tak, můžem. +uculí se, když se odtáhne.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř lis 02, 2011 11:44 pm

Co, jakou? +koukne na ni, jakouže věc to chce udělat a pak - překvapená a potěšená - jí polibek oplatí+ Hm... Super. +ještě jí dá pusu a pak ji chytne za ruku+ Tak jdeme balit. +vede ji zpátky do pokoje+ Co si dáme jako první písničku? +polemizuje po cestě+ Co takhle smoke in the water. Nebo něco od Sex pistols. Nebo Paradise city!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned pro 04, 2011 2:22 pm

+Cháron čenichá kolem stolu, jestli by náhodou nenašel něco na zub, pak položí hlavu na stůl a čenichá na stole, a protože tam nic nenajde tak se zatváří nespookojeně a začne z protestu lehce okusovat potah jedné židle+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kain » ned pro 04, 2011 2:45 pm

+Dostane se ze zbrojnice a najednou se octne v jídelně. Přesvědčen o tom, že je tam sám se docela lekne, když spatří velkého psa a pes jeho. Takže na sebe chvíli oba koukají poněkud překvapeně.+
Kain
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz