Ložnice

Moderátor: Styx

Ložnice

Příspěvekod Styx » pon dub 06, 2009 4:52 pm

Mé skromné lože ve francouzském stylu. Součástí ložnice je zimní zahrada, která mě francouzským oknem spojuje přímo se zahradami.

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Re: Ložnice

Příspěvekod Johnatan Kranz » sob kvě 30, 2009 10:46 am

Do pokoje přijde neznámý člověk a nechá na stole sošku se vzkazem, nikdo si ho vůbec nevšimne
Abyste na mě nezapomněli. K

Obrázek
Johnatan Kranz
NEaktivní

Re: Ložnice se zimní zahradou

Příspěvekod Regulus Black » pát říj 30, 2009 11:40 pm

*hned na chodbě chytne Styx do náruče a pak si jí posadí v místnosti na klín, když si sedne na postel* Jen tak por zajímavost, co tu dělá Dolohov?*prohodí mimo řečí, ale je vidět, že ho to zajímá*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pát říj 30, 2009 11:59 pm

+sedne si mu do klína a obejme ho kolem krku+ Jsem hrozně moc šťastna, že jsi tady se mnou, nemohu tomu uvěřit +šeptá mu do ucha a líbá rty, po kterých tak dlouho toužila+ Dolohov? +zarazí se, že místo ní ji zajímá zrovna on+ Před pár dny se vrátil z půlročního výcviku. Tento dům je stejně jeho jako můj, říkala jsem ti přece, že jsme kdysi spolu žili a Orlí hnízdo jsme si tehdy pořídili spolu. Těžko ho můžu vyhodit z jeho vlastního domu, ale po vzájemné dohodě jsem mu vyhradila východní křídlo, jinam nesmí. Nemusíš se bát, neublíží mi, mám dobrého ochránce +políbí ho a přitiskne se ještě víc+ Řekni, že budeš se mnou už natrvalo. Že už neodejdeš
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob říj 31, 2009 1:28 am

Promiň, že jsem se ptal, a nevypadal, že mě zrovna dvakrát rád vidí a jen se o tebe trochu bojím *usměje se na usmířenou a položí ji na postel a překulí se nad ní* Už nechci odejít. strašně se mi stýskalo, bylo to pro mě hrozné utrpení*políbí ji na rty, jemně a citlivě* Miluju tě a vždycky budu, I promise....*kouká na ní a hladí ji ve vlasech a po tváři*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » sob říj 31, 2009 1:40 am

Neřešme Dolohova, když jsme konečně spolu +zašeptá mu do úst a pak se k nim hned přitiskne horkým polibkem, dlouhým a něžným a užívá si jej, protože se na něj těšila tolik měsíců+ Už mě tady nesmíš nechat samotnou. Déle bych to bez tebe už nevydržela. Miluji tě, lásko +šeptá a je tak šťastna, jako už ani nepamatuje+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob říj 31, 2009 1:42 am

Já tebe taky a strašně moc ani netušíš*chvíli ji líbá na ústa pak přejde na krk, po tepně přejde k usšnímu lalůčku a pak jí znovu něžně políbí na rty, pak se trošičku odtáhne, lehne si vedle ní a usměje se* A co se tu dělo, když jsem tu nebyl? N2co zajímavého?*usmívá se a je konečně šťastný*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » sob říj 31, 2009 10:52 am

+nechá se líbat a jen slastně vzdechne, uvědomuje si, jak moc jí to chybělo, pak se k němu otočí+ Spousta věcí se tady děla za tu dobu, co jsi byl pryč. Budu ti vyprávět snad celý týden +zasměje se+ Nechci zrovna začít tou špatnou. Země hříchů se rozšírila, na Příčné vyrostla spousta obchodů, poznala jsem spoustu nových lidí. Mimochodem, zítra je v Indii večírek. Budeš mít čas přijít? +hladí ho neustále po tváři a nemůže se ho nabažit+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob říj 31, 2009 11:03 am

*se zájmem jí poslouchá* Ne zítra bohužel ne Květinko, ale příště si jistě čas udělám*usměje se a vezme její ruku ze svojí tváře a políbí jí do dlaně* A už sis koupila něco na sebe, nějaké krásné šaty či hábit nebo něco jiného?*usmívá se*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » sob říj 31, 2009 11:10 am

Tak to je škoda, že nemůžeš +posmutněle+ Ale doufám, že aspoň doma budeme teď spolu častěji, když jsi se vrátil. Jo, už mám sárí dávno koupené, ale stejně tam asi dlouho nebudu, budu pořád na tebe myslet a bude mě to táhnout za tebou. A jak jsi se měl celou dobu ty? Povídej +tiskne se k němu pořád, vážně jí moc chyběl+
Styx
VIP Member

Další

Zpět na Komnaty Styx