Zkušebna

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zkušebna

Příspěvekod Mgala » stř lis 16, 2011 5:21 pm

(To není féér, ona by to nechala na stole, né hned na zemi za dveřma... Třeba to tam dala uklízečka!)

Ahoj! Skvělý, mám pro vás nabídku na tři kšefty! +uculí se a pustí Stinkieho, kterej se hned hrne všechny hrozně ovítat oňufat a milerád se nechá tulit - a když něco vysomruje, tak se taky zlobit nebude, žejo...+ Kim? +zmateně koukně na kim a nakrčí čelo+ Co se ti stalo proboha?
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Kim Jasper » stř lis 16, 2011 6:39 pm

Mgala: Hm, co? +jaksi po té trávě na svůj teď už mírně nafialovovělý nos zapomněla, ale jak se Mgala zeptá, začne to opět trochu pobolívat.+ Noo... nic. +chytne si ho rukou, ale jak to zabolí mnohem víc, radši se ho už nedotýká.+ Jsem nešika. Zakopla jsem o ty piva, cos tady nechala. +pokrčí ramenama.+ To se stává. Takže, tys nám sehnala nějakej kšeft? Povídej? +se zájmem na ni pohlédne.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Mgala » stř lis 16, 2011 6:46 pm

Kim: Ježiš to se moc omlouvám! Nechtěla sem, abyste to přehlídky...+fakt na ni omluvně kouká, tak ji aspoň potěší zprávou+ Šéfová by si vás ráda objednala na Silvestrovskou párty, takže další koncert na Mýtince, co vy na to? A pak ještě asi dva týdny před vánocema na nějakej soukromej večírek. Aaa na únor by vás rádi na studentskou párty v Mnichově. +koukne na ně co oni na to+ Všechno samozřejmě s honorářema, nabídky zadarmo neberu. Nebo..byste chtěli hrát i zadarmo?
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Jessica Latem » stř lis 16, 2011 7:27 pm

Stinkieeeee.... +zvolá radostně, když si to dotyčný zamíří přes místnost k nim, sedne si na bobek a roztáhne ruce jakoby čekala že si to zamíří k ní+ Ahoj Mgalo. +pozdraví s úsměvem poté hrdou majitelku Stinkie+ Hmn... myslim, že to nezní vůbec špatně. +usměje se, když jim předloží návrh+ Jakej soukromej večírek? +zajímá docela i zvědavě+ Počkat jaký pivo? +zamrká překvapeně, jak přilítla pozdě, tak se trošku mimo+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Mgala » stř lis 16, 2011 9:16 pm

+A Stinkie se ochotně přihrne k Jess a oňufává ju a omazluje+ Zrádce...+zakroutí nad ním Mgala hlavou+ Noo pivo..sem vám donesla a Kim o něho evidentně zakopla. +kouká docela provinile+
Moc o tom nevím, jenom, že by se to snad mělo konat v Dance Macabre někdy kolem 11.12. (případně po 16.) a bude to zase all inclusive plus ubytování na Mýtince, kdybyste potřebovali.
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Kim Jasper » čtv lis 17, 2011 12:36 pm

Mgala: +Jenom nad tím mávne rukou.+ Přežiju to. Po zkoušce si když tak zajdu do nemocnice, aby se na to koukli. +Vyštrachá odněkud dalšího jointa a zapálí si ho, protože ten nos začína opět nepříjemně bolet. Pokuřuje a poslouchá Jess a Mgalu a zdá se jí, že zas se dostali do jaksi dlouhé pauzy. Koukne na Byrona.+

Byron: Už sis od Sex Pistols něco vybral? +zeptá se a pohledem zavadí o Wenai, usměje se... ale naštěstí netuší, že teď její obličej vypadá dost děsivě, takže si z toho těžkou hlavu nedělá.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Richard Prewett » čtv lis 17, 2011 12:38 pm

+Richard pomalu schází do garáží a uvažuje, jak moc se Wenai v hraní na té basovce zlepšila. Vzpomíná si totiž, že před jeho odjezdem se na ni učila hrát. O nějaké kapele nemá ani páru.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 17, 2011 2:44 pm

Mgala: Hele, buděš tady celou zkoušku? Že by jsme to nepřerušovali a dohodli se pak. Počkáš? +tázavě na ni koukne+

Jo, +musí se smát Kim, když ji tak vidí+ vybrala, bude to God save the queen, tak k nástrojům vážení. Kim odpočítej to. +a spustí+

Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » čtv lis 17, 2011 3:07 pm

Hurá! +zavískne a je nadšenej+ Konečně něco pořádnýho, +zasměje se a opakuje si šeptem akordy, ale jak začnou, tak toho nechá a hraje+
Byron
Člověk

Příspěvekod Mgala » čtv lis 17, 2011 3:15 pm

+Přikývne+ Jasně, mám volno, tak si dám soukromej koncert. +usměje se, mávne na Stinkieho, kterej doomazluje zpěvačku a vrátí se hezky k ní, za což vyfasuje pamlsek. Mgala si zapálí a spokojeně sleduje, jak jim to jde+
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette