Zkušebna

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zkušebna

Příspěvekod Jessica Latem » čtv lis 17, 2011 3:36 pm

+mazlí se se Stinkie a tiše se zasměje, když jí olízne+ Pivo? +zamrká+ Tak tím se hodně vysvětluje. +tiše se zasměje a zakroutí nad tím hlavou+ Dance Macabre? Hmn... to nezní špatně. +pousměje se+
Už jdu. Už jdu. +naposledy podrbe Stinkie za ušima a nechá ho běžen, než se vrátí na svoje místo a s chutí se pustí do zkoušky+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Richard Prewett » čtv lis 17, 2011 8:12 pm

+Uslyší najednou velký hukot. Trochu ho to zmate, ale pokračuje dál. Zastaví před dveřmi, chce zaklepat, ale nakonec usoudí, že by ho i tak neslyšeli. Pootevře dveře a koukne dovnitř. V první chvíli nepozná nikoho z lidí, co tam jsou, no když se podívá podruhé všimne si holku s basovkou a rozpozná v ní Wenai. Musí se usmát, i když ona si ho asi hned nevšimne. Neslyšícně vklouzne dovnitř, postaví se ke zdí a čeká dokud kapela dohraje.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 17, 2011 10:00 pm

+zprvu si Richarda nevšime, ale pak na něj vykulí oči a usměje se, dost překvapeně, ale mile překvapeně a dokonce se jí podaří nepokazit písničku, když dohrajou, tak na něj mávne+ Nazdar Richarde! Co ty tady? Teda jako, já tě ráda vidm, to jo. Hele, my těď zrovna zkoušíme, pak se musíme domluvit na koncertech, tak buď tu můžeš počkat, nebo si tě pak najdu. +usměje se na něj+ Tohle jsou Void Heads. Moje kapela+ je vidět, že je na to hrdá+ Byrona už znáš. Tohle je Jess a támhle ta kráska za bicíma je Kim.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » čtv lis 17, 2011 10:01 pm

Jsem Sid Vicious! +začve v půlce písničky a řeže do strun, že je jenom s podivem, že žádná nepraskne+ Čau, Richarde. +pozdraví ho+ Ještě Sex pistols.... +ukecává je+
Byron
Člověk

Příspěvekod Richard Prewett » čtv lis 17, 2011 10:20 pm

Ahoj. +kývne na ni a veselo se usměje.+ Co to je? +překvapeně, ale zároveň nadšeně.+ Ty sis nakonec opravdu založila kapelu? No já si říkal, že se stavím kouknout jak se máš. +usměje se.+ Zdravím vás holky. +usměje se i na Jess a Kim... i když nemůže přehlédnout její fialový obličej a napuchlý nos, no jako pravý gentleman se tváří, že nic nevidí.+ Počkám tady. Aspoň si vás poslechnu, pokud to nevadí. +usadí se tam někam na gauč ke Mgale, kterou také pozdraví.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Jessica Latem » čtv lis 17, 2011 10:34 pm

+snaží se soustředit na text a opět se jí začíná dělat špatně od žaludku, takže se snaží soustředit i na to aby nemusela hned na záchod, takže si příchozího nevšimne dokud s ním Wenai nezačne mluvit+ Ahoj. +pozdraví muže s pokývnutím a lehkým pousmáním jak se nemůže ubránit tomu, aby ho nenápadně nesjela hodnotícím pohledem uznávajíc, že ten chlap je fešák+ Mě to nevadí pokud nebudete chtít zpívat za mě. +pousměje se a lehce pokrčí rameny+ Takže kterou teď? +otočí se na Wenai a pak stočí pohled k Byronovi+ Ještě jednu? +nepatrně pohodí k němu hlavou tázajíc se jestli to bude ještě jedna od Sex Pistols+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » čtv lis 17, 2011 10:48 pm

+Ona si také všimne Richarda až když se s ním začne Wenai bavit. Jenom mu kývne na pozdrav, trochu se usměje, ale ne moc, kvůli nosu.+ Ho, dak teht tho hude nodinh ehs madhess. +koukne po všech, jestli jí rozuměli a jak měla tu trávu, tak jí to přijde hrozně vtipný. Ale snaží se moc nesmát. Odpočítá a nechá Byrona brnkat.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 17, 2011 10:55 pm

+musí se usmát, když Kim mluví, ale smích zadusí a začne hrát, když všichni skončí, tak na ně kývne, jako že to bylo dobrý+ A teď si dáme naše písničky. Dvě starý, pak jednu novou. +zamyslí se+ Tím pádem budete umět už všechny ty dodělaný.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » čtv lis 17, 2011 10:58 pm

Cože to budeme hrát? +podívá se na Kim, jako by jí nerozuměl, ale pak urychleně pochopí a hraje, jen se malinko ušklíbá+ Nóóó. +udělá jako že se mu to moc nelíbí+ Já chci Sex pistols. Jako ne že by ty tvoje písničky nebyli dobrý. +brání se hned, aby Wenai nežačala vrhat ty svý pohledy+
Byron
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » čtv lis 17, 2011 11:06 pm

+Hodí jenom na Byrona škaredý pohled, ale už taky hraje. Když skončí, koukne na Wenai zaujatě, protože je velice zvědavá na tu další písničku.+ Thak tho hudeme míd uh shesd. +usměje se nadšeně.+
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette