(a já se opět omluvuju, ale minulou středu mi naprosto zákeřně a neočekávaně exnul komp. Teprve dneska mi ho dovezli a stálo mě to šest stovek...ach jo..no ale mohlo být hůř. Mohla jsem bez něj být třeba...měsíc!
)
Přestává se usmívat úmerně s tím, jak ledovatí hlas a pohled J-C. Nakonec si trochu bezmocně povzdechne. Co tady chce nevím. Možná tu cítil Manori, tak se zaběhl podívat, jestli tu není. Možná šel navštívit i mě.
Cvrkne Kocoura jemně do čenichu a usměje se. To fakt nevím. Co ale vím, že sem nepřišel nikomu ublížit. Protože kdyby ano, konal by a nehonil by se tu s Jasonem. A vlastně tak mě napadá...
Napřímí se, jak ji v tu chvíli něco napadlo. Totiž... nemyslíš, že by mohl být docela dost užitečný? Protože...kdo by při pohledu na roztomilou kočičku...
Podívá se na Kocoura na svém rameni a přestože jí jeho drápy právě přesvědčují o tom, že je všechno možné, jen ne roztomilá kočička, aspoň se ho tak pokusí vidět. ...koho by při pohledu na něj napadlo, že vydá za celou bandu bodyguardů?
Dořekne a zadívá zvědavě na J-C, co on na to. Nebylo by dobré, mít tady, aspoň čas od času někoho nenápadného, neviditelného, ale v případě nutnosti absolutně dokonalého ochránce?
Přejede pohledem z J-C na Kocoura. Co říkáš, Tygře? Nechtěl bys nám občas trochu přijít pomoct? Ohlídat mě a mé přátele?
Koukne na J-C a Jasona, aby bylo jasné, koho tím myslí. Má na špatňáky fakt nos. Kdyby tu byl tenkrát, když sem vnikl ten černoprdelník, nestačil by hošan vystřelit ani jednou, protože by během sekundy neměl ruku. A dalo by se s ním tím pádem mluvit.
Dodá nakonec významně a tázavě se zadívá na J-C, jestli udělí Kocourovi milost.