Salónek

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Salónek

Příspěvekod Manori » pát říj 30, 2009 8:19 pm

*ochutná víno a zatváří se spokojeně* Myslíš, že bych to nerozchodila?*na tu prácu*

noo, jsem si v duchu prošla zdejší osazenstvo...a vyšlo mi, že nechci troškařit, tak proč si nevybrat Pána Zla? Navíc je to zajímavej kontrast *myslí bystrozorku a Voldemorta* a pak, dlouho jsem tě neviděla, tak mě zajímalo, jak vůbec žiješ..a tohle byl nejjednodušší a nejbezpečnější postup, jak si s tebou domluvit schůzku...*donesou jí salátek, tak při to chroupe*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Amon » sob říj 31, 2009 11:25 am

Co ty, spíš já...+zaculí se, páč by mu pak mohli dělat problééémy+

To mě docela udivuje, že tu ještě někoho zajímá jestli vůbec a případně jak žiju...při tom množství uctívanejch mudlů tady..+zavrčí trochu směrem do lokálu, ale pak se podívá na ni+ Ale zaslechl sem, ze spolehlivých kanálů, že ty se "doma" taky nenudíš...
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Manori » sob říj 31, 2009 4:35 pm

*směje se* néé, problémy rozhodně ne. Šefik taky nemusí vědět všecko...*zašklebí se*

Vidíš to, o tebe se zajímaj už jen bystrozorka*musí se uculovat* Právě, ráda taky uvidím "zdejší HP tvář", v některých se tady absolutně nevyznám...
Jo, myslíš jak mi "doma" vyletělo do vzduchu...no, to se nenudim...i když vlastně, teď i docela jo...Postrach na válečné stezce, kdesi včudu...ponorka....pch..ještě že na Příčné je teď tolik obchodů...
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Amon » sob říj 31, 2009 5:27 pm

Je vidět, že seš vážně loajální...+uznale+ Jen těžko říct ke komu..+zvedne skleničku, jako že jí připíjí a už tam mají jídlo tak se do toho pustí+

To je jednoduchý, se všema koho tady potkáš jako personál spí buď jedna...+odpustí si nějaký nehezký slovo+, nebo druhá. Asi sbírají dodatečně na starý kolena zkušenosti, nebo co já vím...

Na válečné stezce? To on se takhle vydává často? Né, že bych se mu teda divil... Se někdy stav na hradě, +když se nudí+ dáme kafe a máme tam výbornýho kuchaře, kdybys chtěla zůstat na oběd...večeři..cokoliv. Klea jela na dva týdny do Paříže na nějakej welness pobyt +udělá xicht, že takovou kravinu si může vymyslet jenom ona+, tak su tam pořád...

Všiml sem si, že se příčná nějak vzbráborala...ale pro mně tam moc obchodů není..
Amon
Mág

Příspěvekod Manori » ned lis 01, 2009 12:18 pm

*taky se pustí do jídla* no, a to je nejlepší, umět z toho vybruslit, aniž by mě nějaká strana rozmázla...

v podstatě ani jinak neexistuje, než v honbě za něčím...*trocha znuděně*tak jo, zajdu se podívat, jak žiješ*uculí se* hih, no v Paříži bych věděla jiné věci, než wellness pobyt...*směje se*

no, asi bys nešel si udělat manikůru, co?*pobaví ju ta představa*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Amon » ned lis 01, 2009 1:03 pm

(tak ve filmu mu Helena manikůru dělala, v Schindlerově listu, takže si to představit docela dovedu...)

To vážně ne. Možná si někdy zajdu koupit něco na oblečení...ale z minulýho roku mám pořád ještě plný skříně, některý ženský sou neuvěřitelně aktivní v nakupování.

To zní, jako bys z vašeho manželství nebyla ani nijak moc nadšená? +zkoumavě+
Amon
Mág

Příspěvekod Manori » ned lis 01, 2009 6:22 pm

(pravda...)

No, aspoň se nemusíš starat...*usměje se*

Hm...to víš, být zavřený v ponorce, to je na ponorku...a jinak mám být pořád pod dohledem...*ušklíbne se* nesnáším být pod dohledem...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Amon » ned lis 01, 2009 6:51 pm

To nemusím..+docela spokojeně a napije se+

Možná sis ho měla líp proklepnout, než sis ho vzala..jak dlouho ste se to znali?
Amon
Mág

Příspěvekod Manori » ned lis 01, 2009 7:08 pm

je pravda, že moc ne...šlo to tak nějak ráz na ráz...pár měsíců...*zauvažuje*půl roku? tak nějak no...jako né, že by to bylo nějak extra zlé, jen jsem nedohlédla všechny důsledky toho, čím je..a nemyslím teď jeho špičáky...i když jsem věděla, čím se živí...*pokrčí rameny, odšoupne prázdný talíř a dává si pauzu, než donesou dezertek,aby nepukla*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Amon » ned lis 01, 2009 8:19 pm

+taky pomalu dožere+ Půl roku? +musí se tomu trochu zasmát, ale né zle, spíš tak nějak že je to ironie+ Tos snad ani nemohla poznat jaký rád nosí ponožky. Svatby sou mor. Pak už z toho nemůžeš jen tak pryč. A narozchod dojde. Téměř vždycky. Tak proč to komplikovat? Ale to néé, všichni se přesvědčujou, že je to ten pravej, ta pravá, a že je to láska...nene..+moudře+ kecy, všechno. Chemie. +pak je chvílu potichu a zadívá se na ni zase+ Chceš s ním ještě být?
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince