Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
á, naše oblíbená modelka! (mám asi dvacatery šaty, který si furt šetřím an nějaký události a pak mně příde, že se divně tváří..ale oproti ostatním vypadá ještě solidně..)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
(joo,to je prušvih, člověk najde šaty ale nedaj se použít, pokud nechci dotyčné šmiknout hlavu, ruky...)
Galavečer: (měnila jsem si šatečky:) a doufám, že je ještě na sobě nikdo neměl;))
Afterparty:
Naposledy upravil Margarit Black dne pon lis 28, 2011 1:54 pm, celkově upraveno 1
I have a dream, a song to sing, To help me cope with anything, If you see the wonder of a fairy tale, You can take the future even if you fail... (part of ABBA song)