V rohu místnosti je plenta, kde se můžete převléct. Jestli vám vadí moje přítomnost, mohu na chvíli odejít, a až budete připravená na lehátku, stačí jen stisknout tlačítko a já přijdu usměje se a čeká na signál, jestli má odejít nebo zůstat
Usměje se a jde si ještě pro jistotu zkontrolovat vše potřebné. Pročpak jste si vybrala zrovna medovou masáž? snaží se trošku rozjet rozhovor, protože práce v absolutním tichu je nudná.
No... trochu mumlá, jak si přetahuje přes hlavu triko přijde mi to takové... hebké, jemné... doufám, že ho předem nahřejete a nebudete mi to plácat na hřbet studený... zasměje se Prádlo taky dolů?
Nejlepší bude, když si sundáte alespoň podprsenku. Ohledně medové masáže. Je to uklidňující a pročišťující masáž. Med vytahuje z těla toxiny a zároveň tato masáž podporuje správnou funkci orgánů. Med samozřejmě nahřeju. Navíc si podle vůně budete moc vybrat svůj oblíbený. Jen doufám, že nemáte na zádech nějakou ranku, to bychom tuhle masáž nemohli provést. vysvětlí a připraví několik mističek, do kterých nalije několik druhů medu. Podle vůně si pak zákaznice vybere, co bude chtít.
Podívá se pozorně, jestli nenajde nějakou oděrku, ale nic nevidí, takže si nahřeje lesní med a jakmile má přijatelnou teplotu, nanese ho na záda a dá se do masírování. Pokud bych tlačil víc, než by vám bylo příjemné, řekněte mi to. Nechci vám ublížit.