Hrad Pána Zla

Moderátoři: Beatrix, yohannka, Amon

Re: Hrad Pána Zla

Příspěvekod Amon » pát lis 25, 2011 2:34 am

Co by s nima taky dělala?! +zavrčí trošičku+ Vzal...vzal...to není jen tak...nezná vás...
Nééé...to jí určitě vadit nebude! +zavrtí rozhodně hlavou+
Musela vdávat...+ušklíbává se+ to sou mooresy. Svatby zrušit!
No to taky né! Já jsem tvořivej a kreativní až na půdu! Anděl! Přímo z pekla! S uškvařenýma křídlama! No...+nechá to vyznít doztracena, nevím, esi už na sebe práskl, že s kleou spal i tenkrát...+ No jasně! Prudký povahy...+lepne jí pusu na čelo+ Hlavně ona...prudí pořád až až!
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » pát lis 25, 2011 1:19 pm

Amon: Jsem pro! Svatby zrušit!!! Teď mě vlastně tak napadá...byl ty si někdy vůůůbec ženatej? Vlastně už mě to napadlo, když se teď ženil Lucius...Ty jsi přece docela žádaná partie, ne?
+Směje se a pusu na čelo mu oplatí.+ Já nevím, co proti ní pořád máš. Bea tě chválí kudy chodí (ehm...pmlčí, jak chválí.. :lol: ). Nemuže to s ní být horší než s Fabienem. Ten mi pořád krade cigára, roztrušuje o mně nepravdivá tvrzení :lol: :mrgreen: ...a dělá mi ostudu..
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » sob lis 26, 2011 12:08 am

Ee..no..ani ne? +ženatej+ To se copak musí? Žádné se nepodařilo mě uhnat. +samolibej výraz+ Ještě to tak taky... Bea měla jednu dobu zálusk na nějaký drobný dom, nebo co, ale rychle ju to zase přešlo!
Jistěěě, občas je to slyšet z Alp až do Londýna! Nepravdivá? Např?
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » ned lis 27, 2011 10:13 am

Amon: +Směje se na nastaví sklenku na dolití.+ No, na chvilku jsem si představila, jak některá z dam nosí titul Paní zla! To by bylo...legrační.. Představ si, že by některá z těch místních světic musela na sebe prásknout, že je ve skutečnosti skoro stejně drsná jako ty. Všechny se maskují nějakou legální činností a po svatbě s tebou...+zakucká se smíchy+..puf!
No, Bea - ta se aspoň moc nemaskuje. Dobře - Mítinka je jistý zastírací manévr, ale zase se pomalu mění ve výcvikový tábor a lokál v polní jídelnu...
No...nepravdivá tvrzení od Faba...třeba, že jsem byla šprtka, že jsem hlučná u sexu...( :lol: ehm...Fab je v těchto ohledech mimořádně pravdomluvný.. :mrgreen: )
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » ned lis 27, 2011 3:27 pm

+ochotně všem dolívá+ Paní Zla? to nejdeee, mně tu přece nikdo konkurovat nemůže. teda z dam. +upřesní+ Mýtinka? Tam je to spíš lepší, než horší, před rokem tam bylo vojáků třikrát tolik..jen si jich nějak nikdo nevšímal.
Takžes propadala a člověk na tobě nepozná ani..emmm..nic? +uculuje se+
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » úte lis 29, 2011 9:47 pm

Amon: Z dam ti nikdo konkurovat nemůže...a z pánů? Jak je to vlastně tady s pánskou konkurencí? Počítám, že mistr Postrach tu má vrlký vliv, že? Ale on je z úpírů...+Je si trochu nejistá.+
+Směje se, že málem zase spadne Amonovi do klína.+ No tak dobře...má pravdu...někdy má Fabien pravdu...Byla jsem šprtka...a hlučná šprtka..no! Ale nikde to neříkej!!! :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte lis 29, 2011 10:07 pm

(A ja to môžem říkat? ;) Poslouchám, poslouchám, aj keď evidentne spím :D )
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Amon » stř lis 30, 2011 12:44 am

+hlavně, tady mají i zdi uši...+ Z pánů...řekl bych, že krom jistých smluvních pravidel dodržujeme hranice působnosti. Každej na svým písečku a nejsou žádný problémy. +přikývne+ To teda má. S ním bych se do konfliktu dostat dost nerad, navíc..Postrach je kamarád. +nostalgicky se napije a chytá molly, aby se neválela nakonec po zemi+
Hlučná šprtka! To je jak název n ějakýho péčka...ale byl by to trhák! +uznale+
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » čtv pro 01, 2011 9:08 pm

Memory: Nemůžeš!!! :== :twisted: :shocked1*

Amon: +Vyrovná sezení, aby se nechovala nevhodně zas až tak moc.. :lol: + Hele, nebuď sprostej..péčko!!! A vůbec? Jak to můžeš vědět - co je péčko? To ti přece musela Klea zakázat sledovat, ne? :lol:
S těma hranice působnosti máme v nemocnici problémy. Ty třeba víš - aspoň tak zhruba, kdo je kdo. Ale nám přivezou zraněnýho chlápka, tyn vypadá na umření, my plýtváme drahými léky a pak zjistíme, že už je mrtvej dvěstě let, takže ho patrně k životu zpátky nepřivedem. Nebo - přivezou mudlu, já na něj vytáhnu hůlku a s ním to šlehne...chápeš? U nás je hrozně těžký poznat - kdo je kdo...z většiny prostě jen crčí krev... :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » ned pro 04, 2011 1:43 am

Zakázala...+zaxichtí se+ Ale nemá oči všude! Zato jááá jo! +významně jí koukne na hrudníček+
A jak se k vám prosímtě dostávají mudlové? Máte rozšířenou působnost? No je fakt, že byste měli dělat prvně krevní testy, CO vám to tam vlastně došlo...aby vás to pak nesežralo komplet... Já znám teda samo otrlý mudly, ale vydržijou rozhodně míň, než třeba úpíři..takže aby tu vaši péči vůbec přežili!
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord