Sídlo

Sídlo Rebeccy a Lestata

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Sídlo

Příspěvekod Devlin » sob pro 03, 2011 12:06 am

*chvíli si s ní hledí do očí a pak podrážděně dupne nohou a mávne křídly*
Neuhne! Prostě neuhne!
*zamračí se*
----------------------------------------------------------------------------------------------
Copak jsem tu jediný, koho při pohledu na rozlitou krev napadne kýbl a hadr na podlahu?!
Devlin
NEaktivní

Příspěvekod Kain » sob pro 03, 2011 12:13 am

Devlin: Jak víš, co vlastně mám v plánu? +zavrčí jeho směrem, když se mu tam opět objeví.+ To sis teď řekl, že mě budeš pronásledovat?!

+Když se dveře začnou otevírat, ani ho to moc nepřekvapí, určitě méně, než to stvoření, co za nimi stojí, no nepřestává být pokojný... vyjma tedy toho, že mu Lucifer dýchá za krk.+

Becca: Smrtelníci by to za tak krátkou dobu nepovažovali. +usměje se koutkem úst, když jí pohlédne do očí.+ Napadlo mě, jestli se nenudíte.

+Když se ti dva tak přetlačují pohledem, nadzvedne udiveně jedno obočí.+ Vy dva se znáte?
Kain
NEaktivní

Příspěvekod Devlin » sob pro 03, 2011 12:21 am

Kain: Ale potřebuju k Trůnu novou opěrku a tobě to děsně trvá. *ušklíbne se*

Známe, neznáme *odfrkne si* To On! Dělá mi tam z toho pomalu Disneyland! Za chvíli tam bude courat kde kdo jako za Háda!
----------------------------------------------------------------------------------------------
Copak jsem tu jediný, koho při pohledu na rozlitou krev napadne kýbl a hadr na podlahu?!
Devlin
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob pro 03, 2011 12:27 am

Jak frustrující, že? Polituje ho a potřese účastně hlavou.
No jo, tak trochu se známe. Víc to raději nekomentuje.
Kain: Jo, to je taky fakt. Kývne souhlasně a sklouzne pohledem z Devlina na něj. Jestli se nenudím? Pozvedne nepatrně obočí. No, že bych nějak překypovala bohulibou... při vyslovení toho slova, střelí pohledem po Devlinovi a uculí se....činností, se říct nedá, ovšem přítomnost Pána pekel a...Zamračeně ho sjede pohledem. Jo, jasně, ty a obyčejný člověk, jo? Přivře výhružně oči. Víš, že lhát se nemá, viď Kaine? Přejde do tykání. No, ale každopádně přítomnost vás dvou může znamenat všechno možné, jen ne nudu. Uculí se, dá se říct i spokojeně.

Takže...dovím se už konečně o co jde? Koukne nejdřív na Kaina. A ty sis vzal dovolenou? Podívá se na Devlina a rty jí zvlní pobavený úsměv.
Jo tak opěrku? No to si nech zajít chuť, vím moc dobře, že my tam k tobě nechodíme. Usměje se na něj sladce. Aha, takže zase takzvaná Vyšší moc. Potřese hlavou. Jestli se někdo nudí, tak On. Ohrne znechuceně rty. Co je to tentokrát? Koukne na Devlina zvědavě.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Devlin » sob pro 03, 2011 12:32 am

Jo, jo lhát je hřích *poznamená* Ale dneska se tu už tak nebere. Poslední sazba za lhaní byla myslím pět tisíc let, rozloženo do malých splátek. Pakatel.

Hubatá, co *zamračí se na Beccy* Tys vážně rozbila Převozníkovi hubu, že jo?

Moje návštěva je zde zcela - jak jsi řekla - rekreační. Démoni jsou kreténi. S těma si anděl moc nepopovídá. A Gabriel mi chodí dělat akorát kázání a kdo to má poslouchat pořád dokola.
Devlin
NEaktivní

Příspěvekod Kain » sob pro 03, 2011 12:38 am

+Při té bohumilé poznámce svraští spíš obočí on, ale to Beca nevidí, jelikož kouká na Devlina. No když Becca přejde do tykání, musí se pousmát a v očích mu blýskne.+ Samozřejmě, co jiného bych taky mohl být. Já nikdy nelžu. +vyhlásí, no to pobavené cukání koutku ho prozradí.+ Tak dobrá, možná trochu... občas. +usměje se.+ Možná nejsem tak úplné obyčejný člověk.+ připustí nakonec.
Ohlédne se za sebe na Devlina a pak se zas otočí k Becce.+ Jen abys nebyla zklamaná, Rebecco. +záměrné vysloví její jméno, když ona použila to jeho.+

To bych také rád věděl, proč si Pán pekel usmyslel pronásledovat zrovna mě?! +zamračí se na něj.+ Myslím, že ta zmínka o opěrce patřila mě. Ale ty dobře víš. +mluví teď k Devlinovi.+ že na mně budeš čekat věčně! + zlomyslně mu blýskne v očích.+

Devlin: Kdybys ho prvně poslechl, mohl ses teď vyvážet na oblacích a zpívat svému tatíčkovi milostné serenády! +zavrčí, když se Devlin tak moc stěžuje.+
Kain
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob pro 03, 2011 12:51 am

Devlin: No abych byla upřímná, dovolenou už si docela zasloužíš a to by mohli uznat i ti otrapové od Něj. Pak se trochu zamračí. Hlavně doufám, že tě nepřijdou poučovat sem! Ta představa ji vážně docela vyděsí. Jestli na něco nemám nervy, tak na kázání. Toho jsem si dostatečně užila od svého otce. Od Archandělů by to bylo už vážně moc. Potřese znechuceně hlavou. Já a hubatá? Ale prosím tě. Usměje se na něj sladce. To je pouze upřímnost. Ale je fakt, že si to lidi často pletou. A nejen lidi, jak víme. Ušklíbne.

Kain: Vidíš, už zase lžeš. Zavrtí hlavou, ale musí se pousmát. Já a zklamaná? Ale ne, neměj strach. Jsem těžký pesimista, takže tím pádem můžu být tak akorát příjemně překvapená. Odvětí věcně a cuknou jí koutky. No, já se teda v Bibli úplně přesně neorientuju, ale tys taky nebyl zrovna ideální synáček, ne? Rýpne si s a ušklíbne se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Devlin » sob pro 03, 2011 1:03 am

Beccy: Copak, snad se nebojíš plamenného meče Božího hněvu? Buď v klidu, i kdyby přišli, ty je ani neuvidíš ani neuslyšíš. A já mám alibi. On rád smrtelníky zkouší, ale sám to dělá jen svým oblíbencům. Takže někdo musí odřít ten zbytek. Hádej kdo.

A jen tak mezi námi. Já mu to s tím bratrem nenakukal *naznačí ránu do hlavu* V tomhle teda já nejedu.

Kain: Kdo tě pronásleduje? *ohradí se* A nebuď si tak jistý, že až na věčnost znamená, že se nedočkám. Věčnost může být někdy překvapivě krátká. I když On pořád švindluje.

Vy lidi víte prd o tom, jak to bylo. Prý radši vládnout v Pekle, než sloužit v Nebi. Milton evidentně neměl ani potuchy, co to je za dřinu vládnout v Pekle. Ale jinak psal celkem dobře. Já se o vládu nad Peklem neprosil. Jenže nikdo to nechtěl dělat.
Devlin
NEaktivní

Příspěvekod Kain » sob pro 03, 2011 1:34 am

Devlin: Jen se nevymlouvej. Beztak máš ve všem prsty! Někdy si říkám, že vy dva (jako ty a On) mezi sebou máte snad nějakou tichou domluvu. +pokroutí znechuceně hlavou.+ A pak si to odnesou lidé!
Já si o věčnosti iluze nedělám. I to co už mám za sebou mi bohatě stačí. +řekne tichým, nespokojeným hlasem.+ Ale i v tom sebeméně brilantním plánu se najdou skuliny. A Bůh, ať o sobě tvrdí co chce, také dělá chyby. +řekne s malým úšklebkem na tváři.+

Becca: Neboj se, Becco. Archandělé mezi smrtelníky nechodí, když opravdu nemusí. Pohrdají jimi. Nakonec to by ti mohl potvrdit tady náš přítel. Že mám pravdu, Lucifere? +ušklíbne se na něj.+ musí se trochu pousmát.+ Jsi ještě moc mladá na to, abys byla pesimistická. +řekne a v podstatě to vůbec nemyslí ironicky.+ Když si tak do něj rýpne, přimhouří trochu oči.+ Tady si někdo buď udělal domácí úkol, nebo není až tak nevzdělaný jak se prvně dělal.+ rýpne si zas on.+
Kain
NEaktivní

Příspěvekod Devlin » sob pro 03, 2011 2:17 am

Kain: Ty si snad i po celé té době myslíš, že nad Ním můžeš vyhrát. *zavrtí hlavou* Nejde to. Švindluje. Smiř se s tím. Až skončí lidský věk a přijde království nebeské, pokud neskončíš v Pekle, tak budeš moct akorát tak sedět před nebeskou bránou. Já bych si na tvém místě vybral Peklo.

No jo, archandělé - velkej meč, velký ego, malej mozek. (mimochodem Lucifer byl původně archanděl)
Devlin
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Altamirano Hall