Hmm. Zavrčí na to, že smrtelníky pohrdají. Taky dobře, já o jejich přítomnost fakt nestojím. I když pohrdají... Upře významný pohled na Devlina. Ty už se mezi ně nepočítáš? Pozvedne obočí.
No já teda o Nebe nestojím. Je tam sice lepší podnebí, ale v Pekle je lepší společnost. Uculí se rozpustile. To ti věřím, že se ti do toho nechtělo, jenže jak jsi řekl, někdo to odnést musel. A že to padlo na tebe..smůla no.
Nejedeš? Tak že by zase On? Píchne prstem nahoru s trochu kyselým výrazem. Zajímalo by mě, jestli má nějakou hranici, kdy by si řekl: "Ne, tohle ne, to už by bylo trochu moc..." Ale pochybuju...
Jo, proti vám dvěma jsem opravdu ještě mimino, ale i to mimino už toho docela dost zažilo. Takže na pesimismus mám rozhodně nárok. A vůbec, optimismus je pouze nedostatek informací. Odsekne paličatě. Jasně, že až tak nevzdělaná nejsem, ale některý informace jsou dost...profláklý. Ušklíbne se pobaveně.
Až skončí lidský věk...hm. Zamyšleně se na Devilna zadívá. Zveš nás tím snad na Pekelnou párty? Cuknou jí koutky. Aha, takže ty už se mezi archanděly nepočítáš, vzhledem k tvé definici. V očích jí pobaveně zajiskří.