od Eric » sob pro 10, 2011 4:30 pm
+Opäť sa zatvári samoľúbo.+ Keby ste zamestnali mňa, mohli by ste si gratulovať. To asi ale nestane, pretože keď vidím vaších zamestnancov... +pohľad mu na chvíľu zaletí ku Kellermanovi apokrúti hlavou.+ ... som rád, že pracujem sám za seba.
+Jak sa tam objavia policajti, zamračí sa a netvári sa vôbec nadšene.+ Ešte tí nám tu chýbali. +precedí slovensky potichu cez zuby. Počká než Bea položí zbraň. Tiež na Kellermana zavtrí hlavou, i keď je mu jasné, že jeh dobré rady bude brať len ťažko vážne, preto je rád, že to Bea vyrieši. Pomaly sa otočí ku policajtom, no zbraň neodloží.+ Výborne! +povie anglicky s dosť nepekným, naštvaným výrazom.+ To sa vám podarilo. Práve ste kompletne dokurvili pol roka pripravovanú akciu, vy blbci! +
Policajti na seba nechápavo pozrú, potom pozrú na Erica, stále na nich mieria, no tvária sa o čosi neistejšie.+ Kto ste?! +spýta sa jeden z nich Erica dosť jedovatým tónom.+
Eric: Agent 435 Ben Nielson, protidrogové. +predstaví sa.+ A prestaňte na mňa, seržant, kurva, mieriť!