Hrad Pána Zla

Moderátoři: Beatrix, yohannka, Amon

Re: Hrad Pána Zla

Příspěvekod mollyz » pon pro 05, 2011 10:50 pm

Amon: +Hrudníček velikosti 5 se jí dme a Amon tedy rozhodně má na co koukat.. :lol: + Máme několik průchodů do nemocnice, takže je přístupná pro všechny, kteří zde tak nějak žijí. Některé staré známé firmy už máme pod kontrolou. Lady Styx je naším stálým zákazníkem třeba.. :lol: , ale někdy vážně tápeme. Krevní testy nám neurčí, zda je dotyčný mudla nebo kouzelník. Vlkodlaky a upíry samozřejmě odhalí. Poslední dobou jsem si musela kvůli tomu úplně přeskupit laboratoř. Většinou přežijou všichni. ;)
+Zvědavě se na Amona zadívá a po dlouhé době si uvědomí jeho perfektní nos. :P + Dostal jsi tu pozvánku na Beiny narozeniny? Co myslíš, že by pro ni byl nejvhodnější dárek?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » čtv pro 08, 2011 4:38 pm

+no to se amon koor kochá, a i by sáhl, ale tak..je gentleman, žejo..+ To víš, nesmíš si tam pouštět kde co! Styx? Ona je tak poruchová? Joo halt když někdo strká prsty tam, kam nemá, snadno o ně příde. Někdy i o celou ruku. +udělá kačenku vědoucně+
Neurčí? +nakrčí čelo+ Co to máte za podivný metody? Markus z krve určí i den narození a posledního sexuálního partnera. +ušklíbne se, no to trochu přehání, ale přece jen..nelegální metody skýtají mnohá plus...+
Mhm, +přikývne+ ale ještě neví, jestli dojdu. Nejvhodnější? +nachvilku se zamyslí+ Dej jí bahenní masku, ty jí vždycky slušely!
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Styx » čtv pro 08, 2011 6:48 pm

(molly: se vám starám o přísun pacientů, no ;)
Amon: tss... prý poruchovááá... :lol:)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod mollyz » čtv pro 08, 2011 9:37 pm

Styx: No jasně...to je správné.. :lol: ;)

Amon: +Gentleman hledí tak upřeně, že má Molly strach, aby neměla z toho radioaktivního pohledu spáleninu... :pii ;) + Néé...to není možný! To nemůže dokázat...Amone! Nedělej si ze mě srandu!+ Vykulí oči, když Mistr popisuje Markusovi metody.+ Posledního sexuálního partnera somozřejmě poznáš podle genetických stop, ale né tím, že mu vezmeš prostě krev...+Tváří se hrozně vědecky, ale nastavuje sklenku na dolití a zapaluje si další cigárko...+
Bahenní maska sluší i mně...Měl bys jí někdy vyzkoušet. Je to lepší než zastírací kouzlo.. :mrgreen: ;)
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » pát pro 09, 2011 12:52 am

(no jo, smrtijedi obvykle vydržávají co jim poručím...)

+muhehe, no odtrhne pohled od jejích vnad, dolije jí, zapálí a zapálí i sobě, aby to vydejchal+ ehmmmm... CO? Proč ne? Jak víš, že to není možný? Kolik zdravých dospělých mudlů vám u Munga dovolili vyšťavnit a rozpitvat? Kolik času vás sponzorovali na tyhle výzkumy? Kolik motivace vám k tomu dali...+přitom se trošku zlomyslně ušklíbne+ a v neposlední řadě...Markus dělá v CaD centru...+vítěznej úsměv, a nééé u nás mudly fakt nepitvá, ale materiálu na zkoumání tam je habaděj+ Alles ist möglich, meine liebe. +ubezpečí ju+
Tobě? Blbost. Ta sluší jenom Bei. Třeba Klei taky nesluší. I když na ně furt chodí...
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » pát pro 09, 2011 11:14 pm

Amon: No jo...to je právě ten rozdíl mezi ministerstvem dotovanou organizací a špitálem dotovaným ze špinavých peněz...pokud to tak mohu nazvat. Upřímně se mi nechce věřit, že by všechny prachy, do těch výzkumů vražené, byly legální.. 8-) My máme u Munga prostě jen omezené možnosti, i když výsledky máme skvělé!
Klea navštěvuje salony krásy? Vždyť to nemá zapotřebí. Je krásná dost...ostatně kdyby nebyla krásná, poznalo by se to nejspíš podle toho, že bys s ní nebyl, že? +Trochu si do něj rejpne... ;) +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » sob pro 10, 2011 3:23 am

Eee to ne, CaD centrum nedotuju já. Máš v tom bordel, kotě. Kraft dělal původně pro mě, tady, +máchne rukou na hrad+ dole má něco jako výzkumnou laboratoř a ošetřovnu. Nicméně samozřejmě neřeší odřeniny, ale polomrtvoly. Pak si ho pučila Beatrix..a jaksi ho už nehodlá tak úplně vrátit. A on víc než ochotně dělá v Centru doktora, kterej - a chápeš tu ironii?? - zachraňuje mudly! Fantasie! +šklebí se tomu, ale vlastně je mu to docela jedno+ Bys nevěřila s čím v takových legálních zařízeních vším plýtvají...si tam zajdite někdy pro matroš, určitě se rád podělí.
Podle toho, že Styx ještě občas zahlídnu živou vám výsledky určitě nemůžu upírat...
Ta by tam aji spala, kdyby ju nevyhodili, že chcou jít taky dom! Jak není každej týden u kosmetičky, kadeřnice a na manikůře, tak je oheň na střeše! Krásná, krásná...+zakoulí očima+ co není po tmě vidět, to srdce nebolí!
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » pon pro 12, 2011 10:17 pm

Amon: Ty máš vážně výzkumnou laboratoř? Vžně? +Zasvítí jí oči zájmem.+ Také jsem jednu měla, ještě ve Francii. Bývalý manžel mi ji zničil...ale to je jedno, to je dávno. Mohla bych se tam někdy podívat...do té tvojí? Já mám v práci laboratoř, ale spíš na lektvary, žádné velké objevy tam nědělám... :P Kraft se má u Bei líp než u tebe? To jako stálý přístup mrtvol a ženských? +Podiví se.+
Hele, nemluv takhle o svojí ženě...+zakucká se smíchem.+ To je degradace....Koukni na mě...nejsem tak pěkná jako ona, ale rozhodně bych nechtěla, aby se takhle o mně mluvilo! Ona má jistě přednosti...+koukne na svůj hrudník :roll: +...moc pěkné! :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » úte pro 13, 2011 1:37 am

Já né, Kraft... No jasně, můžem se tam zajít podívat, beztak mu tam něco zajímavýho buble...občas to je slyšet až sem nahoru..+když to udělá pufff...+
Spíš těch ženských, než mrtvol, těch je povíc tady, ale to je kouzelnická krev, ta nám není až tak vzácná. Smrtijedi stejně musijou pravidelně darovat na výzkumy.
Ženě?! Nestraš! Klea je něco jako...s hodně dobrou vůlí spolubydlící. +xichtí se+ Jak víš, že nejseš pěkná jako ona, když ji vůbec neznáš? Noo? +bodne ju mile do boku+ Noo...+taky se zadívá+ přednosti pěkný sice máá, ale ty si taky rozhodně nemůžeš stěžovat!
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » sob led 07, 2012 10:51 pm

+Probere se v Amonově klíně po měsíci a políbí ho na tvář.+ Hehe..to jsem se nějak zasnila. o čem jsme to mluvili? Ach tak...moje přednosti..hehe! :lol: ..No, já si teda fakt nemůžu stěžovat...snad jen na bolavý záda, protože je to docela tíha...+ Zaxichtí se.+ Amonku, dolej mi vínko! Trochu mi vyprahlo v krku!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord