od Sirius Black » stř lis 30, 2011 9:45 pm
No jo, to je takovej detail *zakření se na tu nevinost* Přesně jak říkáš, narodili jsme se celkem dost blbě *ušklíbne se pobaveně* Ne, nevrátil..resp né tady mezi místníma, ale neříkám, že jsem si tento rok "neužíval"..kdybych to měl tak blbě nazvat...bylo to kvůli práci a pak jedna holka na mě měla celkem velkej vliv...bylo jí škoda *pokrčí rameny a zamračí se* Byla fajn..trochu mi připomínala Meg *hořce se usměje* Meg to asi tuší, že jsem nebyl ten rok svatej, ale nebavili jsme se o tom...akorát to nebylo o "vrácení jí to"...vím, že kdyby musela, tak to udělá taky...za tu dobu jsem se celkem změnil a oko za oko už opravdu není moje heslo *zašklebí se pobaveně* Joo, to kdysi bývaly časy *zasní se* Ale řeknu ti tajemství, téměř s žádnou jsem nespal *rozhlédne se a zašeptá, jako kdyby snad zdi měly uši* Určitě, rád si půjdu zalovit..dal bych si takového srnečka *malinko mlaskne* Jdeš na ten vánoční večírek, co se tady koná? Mě totiž napadlo..co kdybys přišel na Vánoce k nám? Teda nevím, jestli sis zrovna na ten den neplánoval nějakou práci..ale Meg by to určitě potěšilo a malá by tě zabavila *mrkne na něj šibalsky*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.