a ti po mě budou lít z kanistru vodu, jooo? +směje se+ tss neboj, já se jen tak nenechám +mroukne+ já bych tam chtěla tebe
„Miłość to takie coś sprawia, że nie ma litości. To jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią po schodach...Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty... Marzysz o tym, żeby się przewróciło, bo będziesz mógł ją osłonić...."
tak to beru! takže.. kdy přijedete? +culí se od ucha k uchu+ mm a myslíš, že namydlit se už zvládnu sama? o víš že jo +usmívá se+ by mi všichni totiž záviděli! +našpulí pusinku+ ale musela bys koukat jenom na mě!
„Miłość to takie coś sprawia, że nie ma litości. To jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią po schodach...Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty... Marzysz o tym, żeby się przewróciło, bo będziesz mógł ją osłonić...."
takže.. ty mě budeš mydlit, to znamená, že se budeš muset vyslíknout a být tam se mnou.. mmmm a ti dva urostlí svlanatci na nás budou lít vodu? +ucululje se+ tak to beru! noo abys nekoukala třeba na ně! nebo na nějaký jiný holky tam.. by se mi pak smály! +mroukne+
mm.. ale to pak budu hrozně žárlit! oni se na tebe nalepí.. a.. a... rozbila bys jim pusu? +zvědavě+
to bude pěknýýý! +culí se+ jop! skopala bych je do rubikovky! +ušklíbne se přitom+ aleee +koukne na hodinky+ už budu muset končit, mám tu domluvenou pracovní schůzku..obchodní..teda možná, uvidí se co z toho bude. tak se měj pěkně, posílám pacenku a pusinku a brzo se uvidíme! +mlaskne jí pusu do telefonu+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
néé to by teda nebylo pěkný! dobře, tak na sebe dávej pozor beruško. Moc mi chybíš! papapa +opusinkuje telefon+ těším se! +típne to a usmívá se+