ŠÁMBR SEPARÉ aneb zázemí

Co nevíme, to si domyslíme • Máme pochopení pro vše excentrické
Detektivní služby • Diskrétní zacházení • Domácí malinová šťáva!

Moderátor: Eternity

Re: ŠÁMBR SEPARÉ aneb zázemí

Příspěvekod Tirage » pon lis 02, 2009 6:32 pm

tak drží pusu a valí oči. a myslí si - ať jsem milá nebo drzá, vyzní to stejně a reakce jsou navlas stejné - má cenu se nějak exponovat?
když vyndavá krabičku, kouká na ni jak blázen - co mi nese, zrovna Bea? asi zlatou dávku něčeho z drogerie, aby se mě zbavila
a když slyší, že je od Amona, je naprosto v šoku, vůbec - výjimečně - není schopna slova. volá za Beou
počkej, Beatrix - jak to? možná bych ti chtěla něco říct o ..., hmm, asi je to jedno... a co to má znamenat? a co to je?
drží škatuli a kouká na ni jak uhranutá a váhá s otvíráním
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Beatrix » pon lis 02, 2009 6:37 pm

+otočí se s vzteklým pohledem a fakt se drží, aby se na Tirage nevrhla+ Něco říct?! NĚCO říct?! Myslím, že se nemusíš namáhat! +řve tam na ní, že to musí být slyšet přes celou příčnou+ Co to má znamenat se zeptej jinde! Já do toho nekoukala, nejsem šmírák! Jenom vidím, jak se Amon může celej rozkrájet! "Dones to Tiráááge!" +napodobí ho+ Výborně, kloflas ho! Doufám, že to aspoň stálo za to! +zřejmě se domnívá, že spolu měli něco víc, vzhledem k tomu, že je naposledy viděla, jak ju má Amon na klíně a zbytek si nepamatuje+ Tak si to užijte! +přivře výhružně oči+ A nezapomeň se vrátit do práce!

Obrázek
+v krabičce je Amonův pečlivě naleštěnej knoflík a lísteček se vzkazem+
(a nejlíp, kdyby to neotvírala předemnou)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon lis 02, 2009 6:53 pm

taky má poslední dobou dost, tak se neovládne a švihne balík vedle sebe na sedačku, zastoupí Bee dveře a od zvýšeného hlasu po jekot typu stíhačka se taky rozparádí
užili? užili???! no jasně!!! a kolikrát! si už fakt připadám jak nějakej čokl! když zrovna na mě neřvete, tak si aspoň kopnete! fakt jsem si užila: chlapovi na klíně, kolem orgie až orchidee, a já poslouchám narážky na zlomené srdce, zradu nejbližších, div slzy nekanou! a ještě abych si to domejšlela! kdo byla ta osudová, která mu zlomila srdce! ale proč ne? čoklík vyslechne všechno a ještě se dá drbat za uchema a krmit jak buřtama, tak sentimentálníma kecama! kurva a sedm kurev!!!
oči jí svítěj a je pěkně vzteklá. když je už asi tak 5 milimetrů od Bey, která možná už z řevu ohluchla, podívá se na ni a zeptá se skoro normálně a tos sem kvůli němu za mnou fakt běžela? proč, proboha? kouká na ni, jak když ji vidí prvně
a pak už vážně normálním hlasem jo, vlastne se už do práce chystám. skoro jsem byla na cestě. sedne si a vezme hlavu do dlaní. promiň. čau. za chvíli jsem na Mýtince...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » pon lis 02, 2009 7:07 pm

+jak tam stojí,tak prvně vypadá, že na ňu začne taky řvat a pak postupně ztrácí výraz až vypadá poměrně hodně zdrble+ uhm... +je to na ni moc, tak automaticky sedne do křesla a snaží se to všechno pobrat+ já...um..em... jo...+že za ňou kvůli němu běžela a pokrčí ramenama, páč neví proč. - nejspíš aby se na ni mohla vzteky vyřvat..no a protože co by neudělala pro amona, že...
+furt tam sedí a dívá se na ni+ já...promiň...+pípne+ sem si to..špatně přebrala...+omluvně a tak nějak neví co má dělat+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon lis 02, 2009 7:19 pm

jak tam tak obě seděj, vypustily páru a řev, trochu to uvolnilo napětí, ale situace stejně přád na h... koukne Tir na Beu
zima ti už asi neni, co? mě teda ne. ale jestli vypadám taky tak blbě jako ty... myslím tak hotová... chceš raději panáka, nebo sprchu? já si dám obojí. panáka bych si dala s tebou, sprchu raděj každá zvlášť... nebo ti mám zavola Et a jít do práce? třeba byste si pokecaly... já se můžu zase dohadovat s yohannkou... nebo nějak potrápit vojáky...
chlap zatracenej. myslíš, že to mám rozbalit? přece jen ho znáš líp... teda - snad jsem si mu na nikoho nestěžovala - nerada bych našla něčí prst...zatváří se štítivě...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » pon lis 02, 2009 7:27 pm

+kouká na ni..jo vypadá blbě+ chm. +když jí to řekne+ nali mi něco..tvrdýho, hodně. +spíš zaprosí, vytáhne z kapsy nějaký namíchaný prášky a sype si je do dlaně. na sprchu zavrtí hlavou+
+přikývne, aby to rozbalila+ ale...rači ne předemnou..nechci vědět, co v tom je. +a je vidět, že ju to bolí+ prst to nebude, to on svým oblíbencům neposílá...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon lis 02, 2009 7:49 pm

vezme si dáreček a jde k baru pro pití, vybere nějakej driák, naleje dva dvojité panáky a hodí do čiré, skoro žíravé, tekutiny jahodu - ta začne šisovat :), podá ho Beatrix a sama pozvedne jednoho tak na nás a na zdraví, hlavně duševní! napije se a zašilhá z toho to myslíš váženě? ukáže na prášky nemám ti to z - no já ani nevim z jakého citu - přátelství třeba, sebrat a spláchnout do hajzlíku?
a jde jim nalít dalšího panáka, když je k Bee zády, otevře krabičku a najde knoflík a vzkaz - usměje se a zavrtí hlavou - brouček. chudák, ani neví, do čeho nás všechny namočil. a do čeho se on sám namočil. stiskne na chvíli knoflík v dlani a pak si ho dá do kapsy
podává Bee dalšího panáka a poznamená tak prst to skutečně nebyl. buď mě zve do asociace sirotků, nebo potřebuje přišít knoflíky ušklíbne se kdyby aspň diamant... to už se smějě
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » pon lis 02, 2009 7:56 pm

díky...+ani na to nekouká a rychle zapije hrst prášků+ to sou vitamíny...+mávne rukou a ochotně si vezme druhou skleničku+ v době chřipek sou potřeba. +koukne na ni aby se v tom prostě nerýpala, páč by se jí tam taky mohla sesypat+

+trochu zkoumavě ji sleduje a upije z další skleničky a lehce jí to vypálí chuťový pohárky+ takže vy...vy...spolu nic..? vůbec nic? mně to přišlo, že...no...+vyloví jahodu a lehce jí to vožere lak na nechtu+ sakra! +rychle ten alk z ruky sklepe+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon lis 02, 2009 8:10 pm

Tir kouká jak vrána/havran jak se Beuš ten odlakovanej nehet dobarví i se zdobením - sakra! to je teda věc, asi bych taky měla zaskočit do Afrodité

ale, no fakt jsme si jen povídali, víceméně. ptal se mě na rodinu, zakázal mi ho kousat a moc toho neřekl, ale ty jeho oči, když byly narážky o lásce a zradě... ne že by někoho jmenoval zadívá se upřeně na Beu, pohled i hlas plný významů - spíš toho jednoho. byl až podezřele milej, to jo. ale fakt mě měl jen jako štěně, ma mazlení. skoro ho podezírám, že mě nesetřás, aby měl "obsazeno" a nemusel utíkat před jinejma, dotěrnějšíma...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » pon lis 02, 2009 8:17 pm

+nakrčí čelo nad tím nechtem, bude to doma muset nějak opravit+

+pozorně ju poslouchá a pak uhne pohledem+ Nebyla to láska. +mroukne bokem a napije se+ Prostě k sobě nepatříme. +říká to hlavně, aby o tom ujistila sama sebe+

On bývá milej..býval...+ušklíbne se a zavrtí hlavou+ Amon miluje zvířata. Máš ho vidět, jak si povídá s Ralfem a Rolfem...takže jestli tě měl jako štěně +zvedne skleničku, jakože jí připíjí+ má tě rád. Jak jen to umí...+povzdychne si+ Amon před nikým neutíká. Vždycky se ke všemu stavěl čelem. +nastaví skleničku a prosebně koukne, jestli by nemohla dostat ještě+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Holistické detektivní kancelář Decidela & Eternity