Tak, aspoň takové.."silvestrovsky laděné" přáníčko...v provizorních podmínkách...
(nj, se na to úplně zapomnělo, na tu kolonku...)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
(taky dodatečně:) a Man to má jako vždy. přímo umělecké dílo )
I have a dream, a song to sing, To help me cope with anything, If you see the wonder of a fairy tale, You can take the future even if you fail... (part of ABBA song)
)mno, dílo..to bylo dílo...psát to myšou...mám i slabé fonty resp. žádné fonty..a v GIMPu je to asi největší slabina, nebo jsem na to ještě nepřišla... - hlavně mě baví - místo tlačítka ok je tam "budiž" )
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
Laaaach, "budiž" DDDDDD tak to je vtipný prográmek, hehehe
I have a dream, a song to sing, To help me cope with anything, If you see the wonder of a fairy tale, You can take the future even if you fail... (part of ABBA song)