Zpovědnice

Zpovědnice - napište, co máte zrovna na jazyku

Re: Zpovědnice

Příspěvekod Beatrix » úte pro 27, 2011 3:44 am

Jen víc! Jen víc! Fotek, textu, všeho! Sme zvědavý! :pii
Teda ale ta žranice tam...jako fajn, proti žádnýmu jídlu nix, i když bych ho třeba nejedla, ale to je fakt vrchol obžerství. A my tu pukáme z ubohýho kapříčka a polívky! :cry: (no a pak té kačenky..cukroví..čokolády...ale chápete!) Aspoň to namraz, než to pak vyhodit...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte pro 27, 2011 11:25 am

super fotky:) jen víc a houšť, at máme co okukovat:)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » ned led 08, 2012 12:13 pm

Ples hříšnic III.
Chtěla jsem se vás, Losíci, zeptat, jestli mám letos opět zorganizovat již tradiční Ples hříšnic. Radši se ptám dopředu, víme, jak je to poslední dobou s akcemi na LoSu, tak jestli to má vůbec cenu. Kdyby nebyl velký zájem, udělala bych jej třeba na chatu a pak bychom se mohly přesunout na LoS. Termín bych dala asi koncem ledna nebo začátkem února, až budete mít po zkouškách. Co vy na to?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned led 08, 2012 12:25 pm

no až bude po zkouškách, tak jsem klidně pro...přijde mi ale, že akce na losu jsou poslední dobou takové...nijaké..tak možná by byl lepší ten chat, tam aspoň ti, co dojdou se fakt zapojí, tady na foru se to vleče...a stejně většinou dorazí ti, co chodí i na chat aktivně...pro mě je forum výhodné z toho hlediska, když chcu přizvat si víc schíz, abych je stíhala psát...ale ono to stejně odumře dřív, než vůbec dojdou, takže to taky asi pozbývá smyslu...
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » ned led 08, 2012 12:36 pm

Jojojo, souhalsím! Určo po zkouškách na chatu a pak LoSu:)
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Eternity » ned led 08, 2012 12:42 pm

a já přesně naopak. když už se vůbec stihnu někam podívat, tak na LoS. chaty jsou asi opravdu akčnější. ale z vlastní zkušenosti - jsou také víc uzavřené - v tom smyslu, že jak rychle to jede, tak se člověk těžko chytá. funguje to menší skupině sehraných, jinak tam často čumíte, máváte a snažíte se zapojit, ale konverzace běží dál, neb si každý hlídá to, co má už rozjeté, svoje postavy a jejich parťáky, a na další už ani nezvládá reagovat.
dokonce si říkám, jestli to není takový bludný kruh - zajímavé a živé akce jsou na chatu než na losu, neb je to má větší spád a stejně se zapojí jen "pár věrných" - na losu je mrtvo, neb zajímavé akce jsou na chatu - rozjet akci a pobavit se, být akční je jen na pár lidech, co se fakt snaží - jasně, ale oni se pak snaží na chatu mezi sebou a ten, kdo nemá tolik zkušeností, není tak rychlý, nemá zrovna v tu chvíli čas, nebo se mu seká počítač, tak tu snahu ani nemá možnost předvést. nic proti chatu, ale tak nějak to jakoby do sebe zapadá a podporuje ty příznaky, jestli mě chápete.
ovšem ani na LoSu nejsem nijak moc, takže je mi to celkem jedno. moc vám přeju, abyste si ples užili podle vlastních možností a představ. je to důležitější, než co píšu a myslím si, neb ani nemohu slíbit, že a v jakém osazenstvu na plese budu - na LoSu myslím.
rozhodně děkuji a chválím Styx za všechny její krásné plesy! :happy* :Love
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Beatrix » ned led 08, 2012 1:06 pm

Et - no po té "akci" na mýtince myslím, že i zbylý osazenstvo losu dokázalo, že los neznamená záruku účasti. a není to jen o vánocích, prostě spousta lidí vůbec nedorazila, a počítám, že ani neměli chuť. Jo chaty sou uragán a uzavřenej, ale na losu se to táhne a je to o ničem. Na druhou stranu je furt dost akcí obojího typu, který můžou lidi využít.

Já si čas samozřejmě udělám a jak jinak, než za mě chat.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned led 08, 2012 1:16 pm

Et: jj, je fakt, že chat je pro některé asi i moc rychlý...i za sebe můžu potvrdit, že jakmile nasadím tři schízy, tak hlídám už jen je..na druhou stranu, stačí se na konkrétní schízu moji obrátit a zahrnu další konverzaci (rozpůlení dané postavy, muheh, to není problém...)ale většinou aktivně moc nepřizývám ke konverzaci, abych to stíhala...

ale ad los nemůžu moc souhlasit, i když to, co píšeš, jsem si taky myslela...a tak to i bylo na začátku myšleno - že kdo nestíhá chaty (nebo na chatech) -pro toho je los jako forum, kde to jede pomaleji. Ale foor je v tom, že ikdyž se dá akce jen na los (viz vánoce na Mýtince), stejně tam dojdou jen ti, co přijdou i na chat a ti, co většinou píšou, že ten daný den nemohli a nestíhali - se za celou dobu x dní co akce běží ( a ne jen ted vánoce ale obecně) nepřišli ani pozdravit ani jinak zapojit. Takže to je sice hezké, že se píše - my na chatu nestíháme a uzavřená společnost atd, ale když se udělá akce na losu - stejně je mrtvo. Takže to zřejmě nebude o tom, že by lidi nemohli přijít na chat nebo nestíhali, ale že nechcou/se jim nechce/nebo jsou natolik pohlceni jinými soukromými věcmi, že opravdu nemůžou.

I proto se třeba zkoušela ta varianta - načít chat a pokračovat na losu - právě proto, aby se mohli zapojit i jinak nepřítomní...a jen koukni nakolik lidi došli třeba na Afterparty - co se tam dělo? nic v podstatě...

tím nechci říct, že by se neměly dělat akce na losu nebo tak...ale je to spíš o tom, aby ten, kdo to pořádá, se nepřetrhl v přípravě a ve výsledku dojdou dva tři lidi a zbytek asi hybernuje nebo co. Proto si vážím těch, kteří i na rovinu napíšou - ted nestíhám, nejsem tady od do, protože si řeším svoje.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » ned led 08, 2012 2:10 pm

Já osobně jsem chaty neměla moc ráda. Jsou na mně moc rychlé, protože já si ráda své odpovědi promýšlím; a taky se na chatu vždycky udělají malé skupinky, které se mezi sebou baví (tohle chápu, protože by bylo nad lidské úsilí bavit se skoro se všemi). A taky pokud někdo přijde později, většinou se už moc nechytá v rozjetém vlaku. To jsou podle mně tři nevýhody chatů a naopak výhoda LoSu, kde si můžete povídat s kýmkoliv a kdykoliv.

Přesto se chatů pravidelně zúčastňuji, protože je to kolikrát větší sranda, než na LoSu. Poslední dobou jsem jim dokonce i docela přišla na chuť, těším se na ně a většinou, pokud se chytnu, se na nich i dobře bavím. Na druhou stranu na chaty chodí jen pár skalních chatařů, na LoS mají možnost dorazit kdykoliv v průběhu akce všichni (bohužel tomu poslední dobou tak není).

Osobně mě moc, opravdu moc mrzí, že to tady tak chcípá. Vždycky tady byla taková skvělá zábava (vždyť co jsem se jenom já osobně tady nadělala různých průserů :D) Teď si už docela dlouho píšu jen s vlastními postavami (až na výjimky, když je nějaká akce), protože mě moc baví tady psát, ale bohužel nemám s kým. Zůstalo nás tady pár věrných a většina z vás má jiné povinnosti, školu a tak. Ostatně, já sama mám taky málo času, takže vím, jaké to je. Ale i tak jsem tady každý den. Je to moje závislost. A teď nevím, jestli je to dobře nebo špatně. :D
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned led 08, 2012 2:26 pm

Takže bych ten Ples letos tedy udělala na chatu a pro ostatní, co nebudou moct přijít na chat, plynule navážeme na LoSu, i když nečekám velkou návštěvnost, vzhledem k posledním akcím LoScars a Mýtinky. Ale chci vyjít vstříc všem, záleží pak už jenom na nich, jestli přijdou.

Jinak, I. Plesu hříšnic se zúčastnilo rekordních 39 lidí! To byly časy...
(jen pro zajímavost tady je prezentace:
Moly, Fabien, Tony, Styx, Světluška, Wenai, Syriana, Ještěrena, Remus, Manori, Snape, Viktor, Eternity, Morfeus, Wilmot, Isamun, Tirage, Becca, JC, Asher, Neferet, Fernando, Castiel, Philip, Meg, Fata, Sigi, Lucius, golux, Selena, Lana, Storm, yohannka, Abruzi, Adelstein, D.J., Bodie, Gabriel a Beuška! Snad jsem na nikoho nezapomněla)
Naposledy upravil Styx dne ned led 08, 2012 3:18 pm, celkově upraveno 1
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Zpovědnice