Zpovědnice

Zpovědnice - napište, co máte zrovna na jazyku

Re: Zpovědnice

Příspěvekod Beatrix » ned led 08, 2012 2:53 pm

Pokud tam byl Abruzzi, je pravděpodobný, že sem tam byla taky ;o)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned led 08, 2012 3:16 pm

Beuško, jak-jsem-mohla-zapomenout zrovna na tebe, takovou vymetačku večírků :D To nebylo schválně :Love
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned led 08, 2012 3:34 pm

Lach v pohodě. Jestli to bylo na losu, tak sme se tam beztak jenom tak jakože ukázali...mně na losu nevyhovuje ani online losování, ani odpovědi po týdnech. Když je to párkrát za den hovor se dvěma lidma, tak je to příjemný, ale jak je toho moc, nebo málo... :pii
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned led 08, 2012 4:11 pm

Jen nepovídej.. nááhodou jsi na LoSu jedna z nejaktivnějších ;)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned led 08, 2012 4:13 pm

To je snad i smutný... :roll:

Mimochodem pokud by měl kdokoliv - i nějaká nová postava - zájem o práci na mýtince, brigádu v kuchyni, starání se o zbytek havěti než chůva (možná i chůvy...) - furt zbývá lenochod, žirafa, cca tři psi plus nějací služební, medvěd a vojáci... - tak se hlaste průběžně na Mýtince. I do lokálu ráda někoho najmu.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pon led 09, 2012 8:43 am

Man, Styx, Bea: ok, ok. já souhlasím s tím, co píšete. jen mi připadá, že když to právě takhle běží, jako že jo, tak se nám ta krize prohlubuje. ale třeba je to jen můj problém.

Bea: mám na Mýtinku do kuchyně a lokálu dát návrat ztracené dcery Tirage?
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Beatrix » pon led 09, 2012 1:59 pm

:o :shock: :o :shock: :o :shock:
Já snad rači nemám slov, Jarli. Jediný co sme Ti říkaly bylo, že hrubý urážení ostatních není hezký. Nic víc, nic míň.

Et ale na LoSu je pořád akcí jak nasr.. doslova, tak nevím, čím se krize prohlubuje. Leda tím, že tam stejně nikdo nedoleze a chcípá to tam. Tohle mě dokáže rozhodit. Jebala sem se sestavováním obrázků a došlo kolik? Tři-čtyři lidi? No wow. (Samozřejmě su za ně ráda, ale že se tu tak hovoří ve velkým o losových akcích.) Na chaty nás dojde pět, no to je úspěch. Čím přesně se co prohlubuje? Pokud lidi nikam chodit nebudou-nechcou-nemají čas, tak to je mám nahánět? Nebo očumovat v prázdných sálech a čekat, jestli někdo nechytne náladu?
Předem se zpětně omlouvám za svůj nemilý toon, ale po každé uspořádané akci su v depresi, že to tam chcíplo dřív, než to začlo. Možná jako pořadatelé na to koukáme jinak - zvlášť, když se snažíme vyjít vstříc poptávce.
Jestli Tirage chce, klidně může pracovat, já totiž už vůbec nevím co tu kdo chce.
A tímhle tu končím, stejně už sem zase řekla až moc.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pon led 09, 2012 7:54 pm

Bea: tak tohle jsem nechtěla. promiň. velmi pravděpodobně je to moje krize, co se prohlubuje. taky nevím, kdo co chce. ani co můžu chtít já a co se ode mě očekává. blbá situace. ale jak říkám, nejspíš má chyba.
opravdu jsem se Tě nechtěla dotknout. ani ostatních. tuším, že přípravy zaberou čas a energii a že je člověk zklamán, když nemá očekávaný ohlas. psala jsem třeba takhle pár článků do Pentu.
napsala jsem, jak to vnímám já. uvědomuju si, že v tom může být velký podíl mých vlastních věcí, se kterými nemáte nic. ale nějak se mi zdá, že to do sebe hodně zapadá. takovým tím způsobem, že všichni jsou otrávení, z toho, že ostatní nereagují podle jejich očekávání. tady spíš přání. očekávání jsou vlastně taková, že to bude spíš slabší. a přesně tomu odpovídají i ty reakce. je to slabší. a jsme zase o kousek otrávenější. myslela jsem, že nás třeba napadne, co s tím. a že se podobně cítíme všichni. ale padlo to přesně do toho očekávání, že to bude slabší - lemra, nikam nejde, nepíše a ještě má řeči. to je mi líto, že to takhle vyzní. a moc nevím, co s tím - s tou nenáladou, nebo jak to napsat. a není to záležitost posledního měsíce. rozhodně si už delší čas nepřipadám, že by někdo slzel z toho, že se nepotká s mými postavami, spíš je to mírný nádech toho "no nazdar, my k vám taky nelezem". nedivím se. proč by to taky mělo být jinak? nic zvláštního jsem pro to neudělala, aby to bylo jinak. ale taky jsem neměla důvod udělat. přemýšlím, proč to tak je.

:cry: :Love
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Beatrix » pon led 09, 2012 8:58 pm

Et to nebylo myšlený extra přímo na tebe, to je všeobecnej průběh toho jak to tu funguje. Jo je to slabota, je to ohraný a už je máloco zajímavý, ale většinou se něco vymyslet dá, no když má člověk znechucení už jen z účasti, tak nix moc.
Samozřejmě, že je dobře, když se tu ozývají hlasy, že by to někdo rád na losu, jinej na chatu, však sem psala, že i já se tomu snažím vycházet vstříc, jen sem si právě nevšimla výrazných rozdílů.
Myslím, že tě každej rád uvidí, jenom musíš přijít ;o)
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte led 10, 2012 2:27 pm

Beatrix píše::o :shock: :o :shock: :o :shock:
Já snad rači nemám slov, Jarli. Jediný co sme Ti říkaly bylo, že hrubý urážení ostatních není hezký. Nic víc, nic míň.

... že tam stejně nikdo nedoleze a chcípá to tam. Tohle mě dokáže rozhodit. Jebala sem se sestavováním obrázků a došlo kolik? Tři-čtyři lidi? No wow. (Samozřejmě su za ně ráda, ale že se tu tak hovoří ve velkým o losových akcích.) Na chaty nás dojde pět, no to je úspěch. Čím přesně se co prohlubuje? Pokud lidi nikam chodit nebudou-nechcou-nemají čas, tak to je mám nahánět? Nebo očumovat v prázdných sálech a čekat, jestli někdo nechytne náladu?

no, pod obojí se můžu jen podepsat...já v podstatě poslední dobou obdivuju kohokoliv tady, kdo něco spáchá - nějakou akci. at už je to Styx s plesem, Bea s Mýtinkou nebo třeba i Wenai s koncertem zadáčo - který osobně mě hodně potěšil, protože tak reagovala na Loscary a i když zrovna mi to nevyšlo moc tam být, tak to bylo fajn. Obzvlášť, když je teď v Anglii. A stejně se objeví.

Ale je to každého věc, jak a kdy tady bude nebo nebude...nikdo odtud nebyl nikdy vyhozen..je to jen a jen na každém osobně. Co a jak si zařídí.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Zpovědnice