Sklepní jednací místnost & Kancelář Beatrix

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Sklepní jednací místnost & Kancelář Beatrix

Příspěvekod Beatrix » pon led 09, 2012 4:57 pm

+podiví se, že se tam dnes dvéře netrhnou, ale samozřejmě otevře a nechá zatím molly seznamovat se+ Guten Tag, wie kann ich Ihnen helfen? +koukne na nově příchozí, neb předpokládá, že je místní+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » pon led 09, 2012 5:55 pm

Guten Tag +pozdraví+ Ich kam.. auf.. ehm... diese.. diese Anzeige... +skládá pomalu jedno německé slovíčko za druhým a pak bezradně pokrčí rameny+ Do you speak English? Parlez-vous français? Mluvíte česky?:D
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Beatrix » pon led 09, 2012 6:18 pm

Ach so, +usměje se a přikývne+ Esperanto. +mrkne na ni+ Jen pojďte dál, +mávne rukou dovnitř+ o jakou práci, že byste měla zhruba zájem?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » pon led 09, 2012 6:29 pm

+vejde dál a rozhlíží se, usměje se na molly, která se tam mazlí s medvídky+ V podstatě mi je to jedno. Hledám práci a četla jsem, že nabízíte volná místa. Smím vědět, o jaká se jedná?
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Beatrix » pon led 09, 2012 9:35 pm

Jo takhle... Tak úplně nejideálnější by bylo, +otočí se k Molly+ kdybyste tady s Molly chtěla třeba dělat nastřídačku chůvu mých zvířat? Případně místo toho, nebo v době, kdy bude moct Molly, byste převzala zodpovědnost za naše zvířata venku - teda nejsou venku, mají takovej..pavilon - je tam žirafa, lenochod, slepice...zatím..a taky tu máme tři psy, kojota a ledního medvěda. Chtěla bych, aby se jim někdo naplno věnoval, dával na ně pozor a tak. Většinou to zvládají naši zaměstnanci, ale ráda bych někoho, kdo nad tím bude mít dohled.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon led 09, 2012 9:38 pm

Vanessa: +Taky pozdraví a usměje se.+ Zdravím..

Bea: Hele...klidně, jak se ti to bude hodit, třeba na střídačku...nebo mi zavolej, kdybys chtěla nějaký akutní hlídání..nebo tak...+Nemůže se od chlupáčů odtrhnout.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon led 09, 2012 9:42 pm

Moll: Já právě potřebuju furt, jakože fakt furt. +povzdychne si+ Ale chápu, že ve dne, v noci na to každej náladu nemá, jak su často pryč, tak to jinak nejde. Proto by bylo asi ideální, kdybyste byly třeba tady se slečnou ochotný se střídat, nebo i obě zaráz...to bych nechala na vás. Oni dají docela zabrat...+což molly dostává od nich poznat+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon led 09, 2012 9:49 pm

+Vyprostí ožižlanou ruku z nějaké tlamy.+

Bea: To nebude problém, jestli bude slečna souhlasit....klidně si může i přednostně vybrat, kterou chce zvířenu...ale já bych prosila, jestli máš nějaké kočky, tak ty bych prosím, prosím já...a tady toho medvěda taky. Ten už si mě ožral... :P

Vanessa: Vyhovovalo by vám to takhle?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » pon led 09, 2012 10:14 pm

Bea: +poslouchá, co by mělo být náplní její práce (to tady toho moc nenapíšu, pokud nemáš nějaká mluvící zvířátka:D) a pak s úsměvem přikývne+ Mám moc ráda zvířata, i když, přiznám, nemám s nimi moc velké zkušenosti. Alespoň ne s těmi exotickými, co jste tady jmenovala. Slepice snad zvládnu bez problémů +usměje se+ Jinak... jmenuji se Vanessa +představí se+

Molly: +přijde k ní a taky jí podá ruku a představí se+ Moc mě těší, že budeme spolu pracovat. Vypadáte moc sympaticky. Budeme si tykat, když budeme ty kolegyně, ne? +navrhne s úsměvem+ Jo jasně, souhlasím, určitě se domluvíme.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod mollyz » pon led 09, 2012 10:21 pm

Van: Moc mě těší. Já jsem Molly. Tys tu nová, že? Nebo jsem zatím neměla tu čest...Já mám zkušenosti s hodně zvířatyx...teda hlavně králíky..+zazubí se+

Bea: Jestli nás bereš, tak já vás pozvu na sklenku, co vy na to? Aspoň nám povíš, co všechno ta tvoje havěť vyžaduje!! Já jsem teda zvířecí rozmazlovač...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince