Hotel - Recepce

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Hotel - Recepce

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon led 23, 2012 1:20 pm

A jsme zase u toho, co by, kdyby. *povzdechne si* víš já si uvědomuju co se může stát, ale to už mohl udělat minule, když mě tu navštívil. *vytáhne spozapultu dvě věci,karafu s krví a kapsle co vypadaji jak prasky. Nalije Becce sklenicku a zbytek si necha* na dej si a teď ti něco ukážu. *hodí jednu kapsli do karafi a krev zpění a po chvíli to vypadá jako normální krev.* to teď užívám místo vitamínů. Cítíš ze mě stříbro? Jestli ne tak mám jednu zbraň o které on neví.
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon led 23, 2012 1:49 pm

Máš pravdu, ale fakt nerada bych podcenila zdánlivou pitomost a pak jen seškrabávala to, co by z tebe zbylo. Povzdechne si a pak zvědavě kouká, co to tahá zpoza pultu. Díky. Převezme skleničku a nestačí zírat, co to je. Ne, necítím....Ty máš stříbro v krvi? Koukne na ni se zájmem. To je ovšem skvělá zbraň a mohlo by ho to dost šeredně překvapit. Usměje se spokojeně.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon led 23, 2012 1:59 pm

Mno, spoléhám na tebe, že k tomu seškrabování nedojde. Věřím ti jako nikdy nikomu. Věřím ti tak, že ti svěřím svůj život. *obejme ji* No jo mám, chceš si kousnout, aby ses přesvědčila? *zasměje se* jsem skoro o kilo těžší. Všimla jsem si že Darius stříbro moc nemusí. Tak co, co na to říkáš? Je to tak naivní jak se mi to zdá? Ale teď, pověz mi, co chlapi hm? A nelovily jste s Man Aubreyho, že ne?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon led 23, 2012 2:38 pm

Néé, dobrý, radši si nechám zajít chuť. Odmítne se smíchem. Hmm, chlapi? A co to je? Pozvedne obočí, ale myslí to zčásti vážně. Hele myslím, že jsem první upírka, žijící jako jeptiška. Zasměje se pobaveně. A když jsme u toho...o Charliem náhodou něco nevíš? Koukne na ni jak ztracené štěně. Nee, Aubreyho jsme nelovily, ten seká latinu v rámci svých možností. Uculí se.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon led 23, 2012 2:50 pm

*Zakření se* dobře,ale víckrát ti ochutnat nedám. Jeptiška, u bohů to je děs. No o Charliem *zamyslí se* jen to, že asi tak za měsíc mu v Rumunsku končí smlouva a další mu nedali takže *mrkne na ni a zazubí se* se tu usadí natrvalo, potřebuju mu najít nějakou práci. A když jsme u Rumunska *odmlčí se* nějaké zprávy?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon led 23, 2012 3:35 pm

+halsitě zasténá, opře se o zeď a rukama jí sjede po těle+ Jo, jo, hvězdo. +zašeptá+ Ale musíme jít do ... +zhluboka se nadechne+ do pokoje. +chytne ji za ruku a přitáhne ji k sobě a vede ji k sobě a tak, aby k ní byla pořád přitisklá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon led 23, 2012 7:31 pm

Vážně? Zablýskne jí v očích, když řekne, že by se měl brzo vrátit. Bože, vůbec si neumím představit, že ho zase uvidím... Celou tu dobu se snažím na něj zapomenout a jít dál, ale... Potřese hlavou. Nevím jak to udělal, ale fakt si mě asi ochočil. Uculí se pobaveně. To mu ale neříkej, nebo by toho začal zneužívat. Mrkne na ni se smíchem. No, Gabriel se ozval asi třikrát, nemohl se z Bucureště moc vzdalovat, protože se tam objevila nějaká další smečka lugaru, prý těch, co se vrátily ze Států. A jejich alfa si začal nárokovat Gabrielovo území. Asi to nebylo moc přátelské, ale je to pár měsíců, kdy mi psal, že své místo uhájil a zas drží Bucurešť pevně v rukou. Takže je možné, že se tu objeví, zvlášť když mu povím tu novinu o tvém návratu. Mrkne na ni a pousměje se.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon led 23, 2012 8:05 pm

*S potěšením sleduje Becciinu reakci* Tak ti mám pocit holka, že ten syčák Charlie se ti dostal hodně hluboko pod kůži. Ale doufám, že až se vrátí, tak budeš aspoň chvíli dělat drahoty, než se ti dostane do kalhotek *culí se* No tak to se mi vůbec nelíbí *krčí zamračeně nosík* asi ho pozvu na oběd a podrobím ho křížovému výslechu a taky od néj něco potřebuju. S Lestatem nic nového? *zvědavá no*
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon led 23, 2012 9:35 pm

To si piš, že budu dělat drahoty, ledová královna se ode mě bude moct učit. Těžce přehání, ale to je detail:D Jo, pozvi, rád tě uvidí. Mrkne na ni. Lestat? Tak o něm jsem už dlouho neslyšela, dokonce ani do hlavy už mi neleze...takže fakt netuším, co s ním je... Pokrčí rameny.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon led 23, 2012 9:57 pm

*vyprskne smíchy, když si představí nadrženého Charlieho a Beccy jak si hraje na Lady Snow* jo jasně. Víš co mě napadlo? Že jsme dlouho nebyly na koncertě, a když má teď naše oblíbená kapela to nový cd, mohly bysme něcn províst,ne? *na chvíli zavzpomíná* jó Emppu *vzdychne*
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette