LoSí Kinosál

Široké veřejnosti přístupné, veřejné kino.

Moderátor: Zaměstnanec

Re: LoSí Kinosál

Příspěvekod Richard Prewett » čtv led 26, 2012 11:23 pm

+Cukne mu koutek úst a v očích šibalsky zajiskří, jak jsou už ven ze sálu. No pak se zatváří jako učedník, chytne se za rozkrok a velice zkroušeně řekne.+ Jo, moc. +koukne nenápadně na Wenai, co ona na to.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv led 26, 2012 11:32 pm

+sežere mu to i s navijákem+ To mě mrzí. Můžu ti nějak pomoct? Skákej na patách, prý to pomáhá. No sama s tím zkušenosti nemám... +koukne na něj bezradně+ Chceš něco? Zmrzlinu?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » čtv led 26, 2012 11:54 pm

+Koukne na ni nechápavě, když mluví o těch patách.+ To opravdu někomu pomohlo? +ale nezkouší to.+ Noo... zmrzlina je celkem dobrý nápad. +přikývne.+ I když, sníst ji, mi asi nepomůže. +zas se zatváří velice sklíčeně.+ Budeš mi s tím asi muset pomoct.
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát led 27, 2012 12:14 am

+někde tam šlohne zmrzlinu, nejspíš si ji přivolá+ A jak ji chceš aplikovat, když ne orálně? +zajímá se a zvědavě na něj kouká+ Já ti pomůžu. +kýve odhodlaně hlavou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » pát led 27, 2012 8:55 pm

+U toho slova na ni malinko vyvalí oči, že to pochopila, no pak si uvědomí, jak to Wenai myslí a musí se uculit.+ Od té orální aplikace bych tak úplně neupouštěl... i když... já si tam jen těžko dosáhnu. +mrkne na ni lišácky, takže není pochyb, jak to on s tím orálem myslí.+ Ale měli bychom si najít nějaké tišší místo, co říkáš?
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned led 29, 2012 2:04 pm

Tišší místo? Hmmm. +kouká na něj potutelně a uculuje se+ Ale to já nemůžu. Mě by zase začaly napadat nemravnosti. Ale... +zamyslí se+ Třeba ti můžem sbalit někoho, kdo by ti pomoh. +zazubí se na něj+ I když ty bys taky nesměl, když seš ženatej.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » čtv úno 02, 2012 9:35 pm

+Zatváří se stylem, že přesně o to mu jde.+ To by bylo tak strašné kdyby, princezno? +mrkne na ni a usměje se tím svým chlapeckým úsměvem. Následné se však zamračí a jeho nálada zjevně poklesne.+ No jo.... já jsem ženatý.+ povzdechne si. Chvíli tam proti sobě tiše stojí, když se Richard opět ozve.+ Nepůjdem na večeři? Ve vší počestnosti. +dodá.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv úno 02, 2012 9:40 pm

+když ho vidí, jak se usmívá tím svým úsměvem, tak se k němu začne naklánět, jako kdyby ho chtěla políbit, ale jeho slova ji vrátí do reality+ Na zmrzlinu? +usměje se+ Tak jo. +kývne nadšeně+ Já chci čokoládovou, +začne vyjmenovávat a ukazovat na prstech+ Jogurtovou, borůvkovou, ale té jenom trochu, pistáciovou, banánovou a ... a.... +rychle přemýšlí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » čtv úno 02, 2012 10:13 pm

(Tak to bylo podlé! :mrgreen: )

+Když se k němu tak naklání, jeho tvář se opět rozzáří, ale vzápětí zas zhasne. Jen pokroutí hlavou, ale musí se na Wenai uculit.+ Ale já říkal večeře, ne zmrzlina!
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv úno 02, 2012 10:30 pm

+podiví se+ A to není to samý? +zavrtí hlavou a pak ho chytne za ruku+ Richarde, nebuď smutnej. Mě se to nelíbí, když seš smutnej a já jsem pak smutná taky. +nakloní se k němu a dá mu pusu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kino