III. Ples hříšnic - japonský

Moderátor: Styx

Re: III. Hříšný Ples - japonský

Příspěvekod Styx » pon led 30, 2012 3:14 pm

+zahlédne u vchodu Et a zamíří k ní, aby se s ní uvítala, až se dorozhlíží:)+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Re: III. Ples hříšnic - japonský

Příspěvekod Morfeus » pon led 30, 2012 6:23 pm

má velkou chuť na Et bafnout, jak jí stojí za uchem, kam nevidí, ale on je jí neustále nablízku. usměje se na přicházející Styx. narovná si kytici v náručí a když se přivítají Et se Styx, přistoupí k ní obředně.
někdy je klasika na d origínalitu, drahá hostitelko, atkže ne poprvé a jistě ne naposled - odkašlá si a ukloní se hlavou a začne: já, malé poupě, stojím tu v koutě...
když se na něj Et podívá, jestli to fakt myslí vážně, přejde plynule na jinou notu.
tady jsme si dovolili z naší zahrádky... vzorek. a jestli se vám líbí, milá Styx, nechali jsme pár odnoží u někoho, kdo vypadal jako majordomus, v hale. předá jí kytici a obřadně ji olíbá tváře à la française.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Eternity » pon led 30, 2012 6:35 pm

Styx: dobrý večer. ahoj, Styx! obejme ji a je už klidná, že se Morf nikde neztratil. akorát když zase omýlá tu přib... hmm básničku, trochu ho nenápadně nakopne. no původně jsem myslela na nnějaký hedvábný paravan s nahými japonériemi, ale já tam podle zadků skoro nikdy nepoznám, kdo je žena a kdo muž, a tak místo erotična to působí spíš zmateně... to květiny, obzvlášť živé, rostoucí, se tak rychle neokoukají a mají také svůj půvab. rozhlédne se. máš to moc pěkně zařízeno a vybráno... jako ostatně vždy. ta hudba je živá, nebo je to mechanické? nějaké hrací a zpívací loutky? japonský orloj? podivuje se a rozhlíží, podívaná, zvuky, vůně vůbec vše, co Styx nachystala pro hosty plesu, působí na smysly příchozích.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Manori » pon led 30, 2012 7:14 pm

Styx: ále...to je ten mudlovský film..Hledá se Nemo..no, tak já ho našla..teda, sekáček ho našel..*zatváří se vražedně, pak se zasměje* neboj, nekousne tě....klidně si vem..já už mám taky ryb až na dva roky dopředu dost...*přikývne a jak vidí příchozí, tak na ně mávne na pozdrav, se jí zase nechce hrabat ze země na nohy:D*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Remus Lupin » pon led 30, 2012 7:21 pm

Styx:Ale tak..zkusit to můžeme...zásoba to když tak vylepší...*uculí se a přihraje jim lahev a kalíšky, do kterých rozleje všem u stolečku - teda až na Postracha*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » pon led 30, 2012 7:23 pm

*směje se, jak jsou tady kolem závisláci na skotské* tak oproti skotské to má míň procent...ale...nechme si to přihřát*když kouzla ne-e, tak asi nějaký hořáček vykutá a přihřeje saké* takhle to bude mít jinou sílu..*uculí se potutelně a postrčí jim ohřátou tekutinu*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » pon led 30, 2012 7:34 pm

Morfeus: +s trochu překvapeným výrazem si poslechne jeho básničku a moc se jí líbí, takže je i trochu zklamaná, když ji nedokončí+ Och, děkuji +přijme kytici a ponoří do ní obličej, až málem pčikne+ Děkuji... Ta je opravdu krásná... určitě si je vysázím na Orlíku a pokud se ujme, vždycky si na vás vzpomenu, když půjdu kolem +nechá si od něj olíbat pyl z tváře:)+

Et: +uvítá a obejme se s Et+ To mám jen pronajaté, ale dohlížela jsem na všechno, to je pravda +usměje se a koukne na kapelu+ I když vypadají jako z loutkového divadla, jsou živí +rozesměje se nad tím orlojem+ A dobře zapadají svým zjevem do prostředí středověkého hradu. Pokud máte rádi něco stylovějšího, vedle hrají japonskou komorní muziku. Ostatně, snažila jsem se, aby všechno bylo asijsky exotické +možná je trochu ovane vůně čaje, smíchaná s hašišem:)+ Ale nestůjte tady a pojďte si něco dát k jídlu a pití +tahá je ke stolkům+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pon led 30, 2012 7:41 pm

(hehe, "nestůjte tady a pojďte si dát trochu hašiše." :P :lol: )
oba s Morfeem následují Styx dál a nedají se pobízet a nabídnou si delikátní pokrmy i népoje. a najdou si nějaký pohodlný futon na posedávání, později i povalování. japonskou komorní hudbu? hm, tak to budu mít premiéru - tedy jako že něco takového uvidím a uslyším poprvé.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon led 30, 2012 7:48 pm

haha, ty úkoly jsou fakt vtipný... :lol:
objeví se taky a kouká, že už dlouho některé lidi neviděl, třeba Et...
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Styx » pon led 30, 2012 7:52 pm

Man: Tak koukám, že mu bylo osudné, žes ho našla zrovna ty +uculuje se, ale že ten filmeček nezná, tak si bez výčitek jedno Nemo-suši vezme a ochutná+

Remus: +se trochu překvapeně podívá, že odmítl skotskou a narve tedy láhev whisky pod stoleček, však ono na ni dojde+ Ale vlastně proč ne japonské pití, když jsme v tom Japonsku, že +vezme si od něj kalíšek a upije trochu+ Hm.. dá se to +přikývne trochu nejistě a pak od Man vyžebrá i to ohřáté a ocucne+ Ono je to nakonec opravdu dobré +napije se zas, tohle jí chutná víc+ Je vidět, že jste na té svatební cestě stihli poznat i japonské tradice +culí se na Man a Postracha+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky