III. Ples hříšnic - japonský

Moderátor: Styx

Re: III. Ples hříšnic - japonský

Příspěvekod Manori » stř úno 01, 2012 11:12 am

Styx: tak úplně nalehko zase né..to bych si připadala trochu jako nahá..a pak..tyhle netopýří rukávy jsou jako stvořené pro skovku...takový nabíraný oděv se spoustou látky má něco do sebe...*usměje se*

Morfeus:*zaslechne útržek rozhovoru o "zahradničení"* ale ale...kdopak se chystá přihnojit rajčata?*zbystří jako správná bystrozorka:D*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » stř úno 01, 2012 11:16 am

Styx:*lách, tak vědra plné..kamení? na to taky dojde, muheh*hm...proč ne..rozmysli se do příště, jestli se chceš zaměřit na něco konkrétního*druh, techniku boje nebo tak - at nevaří furt z vody:D*, abych věděl, kam tě směřovat..*zasměje se* no...skoro se to tak dá říct..na odvedení pozornosti, pokud se nechceš prát by to možná nebylo špatné...ale nen, nejde o bojové umění ale o masáž..a ta se po boji může hodit..má tu výhodu, že nepotřebuješ se svlékat, ani žádné olejíčky....
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » stř úno 01, 2012 11:20 am

Ale jo, rozmanité to je...hezky načančané..barevné..*koukne na Nema - resp.kus ploutvičky, co čouhá z rýže a mírně se oklepe* no jak..jíst...*a pak kouká, na brčko povytáhne obočí* to se mám svalit pod stůl, až to vypiju?*zkoumá stejk, ze které strany by šel hůlkama popostrčit*no to je mi protekce...*komentuje příbor pro Luce*já na to přijdu..*rozhlídne se* si s dovolením půjčím, to stejně Postrachu nepotřebuješ...*uzme upírovi jeho pár hůlek, takže má v každé ruce jeden pár* táák..ted si připadam jako krab..*zacvaká hůlkama*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Morfeus » stř úno 01, 2012 1:16 pm

Styx píše:Morfeus: Tak to byl opravdu jenom sen, protože já neryju +uculí se+ A co s tím mají společného pivoňky? Taky zakrývají čerstvé hroby? +zeptá se zvědavě a pak se zasměje na jeho neuvěřitelné vysvětlení vzniku japonské vlajky+ Tak takové divoké sny nemívám a pevně doufám, že mi ani žádný takový nepřihrajete. Vlastně... rozhodujete vůbec o tom, co se komu má zdát?

Styx: áno, taky. zdobí a zakrývají a jsou snad i japonského původu, nabo si je jen Evropané asi tak před 150ti lety "pojaponštili", neb se jim to tak od pohledu hodilo do krámu. podívá se na ni pohledem "prokoukl jsem tě!" já věděl, že se vám hodí... čerstvé hroby... sice máte panství i se skaliskem, ale tam se všiechny ty mršiny, pardon mrtvoly, vejít nemohou. spiklenecky mrkne.
já že bych rozhodoval o tom, co se komu zdá? zdařile hraje zaskočeného. a důvěrně Styx pošeptá. nikdy! občas strašně. odpoví s velmi přesvědčivým pohledem a takovým výrazem v tváři, že Styx nemůže vědět na čem je.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Styx » stř úno 01, 2012 1:33 pm

Man: Rafinované +uculí se na ty její široké rukávy+ Ony i dlouhé šaty mají spoustu výhod. Naoko neozbrojená a bezbranná, takže snadný terč. Muže většinou nenapadne, že pod sukní se může skrývat i nemilé překvapení +culí se+ Ale na druhou stranu si myslím, že nám tady nehrozí žádné nebezpečí. Jednak personál je perfektně prověřený, jednak máme tady tolik ochránců, že by si poradili i s komandem nindžů +rozesměje se+

Postrach: +už žáádná vědra, ve vlastním zájmu poctivě dře, tak už má fyzičku fakt dobrou:D+ Ale já už mám rozmyšleno dávno +odpoví skoro tajemně+ Jen na to nebyl čas říct ti to, když jsi mě posledně tak zničil +zaksichtí se, když si na to vzpomene, ale úsměv z tváře jí nezmizí+ Masáž přes oděv? +zaujme ji to+ A... nemohl bys mi to předvést? Třeba... tady na Man? +rychle na ni ukáže (heh, zákeřka, no:D), aby si náhodou nevybral za figuranta ji+ Fakt mě to zajímá.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř úno 01, 2012 2:06 pm

Remus: Třeba tě chci konečně vidět opilého +tváří se jako neviňátko+ Slyšela jsem o tobě doslova legendy. Tak třeba budu mít dnes štěstí vidět tě, jak se umíš odvázat +lísá se k němu jako kočka a posouvá mu skleničku s brčkem+ To není protekce, Lucius je moc rozmazlený, ten by se jinak nenajedl +taky by se tam určitě našel nějaký příbor i pro Remuse, ale nač, Remus je praktický člověk+ Já věděla, že si poradíš +ustupuje se smíchem před cvakajícími hůlkami+ Ale ještě nemáš úplně vyhráno. Jsem zvědavá, jak v těch klepetech udržíš to jídlo.

Morfeus: Tak zase si nemyslete, že házím dolů ze skály úplně všechny návštěvy. Přece mi musí zůstat i pár přátel. A pšt... ještě nás někdo uslyší a nikdo už na Orlík nikdy nepřijde +zasměje se+ To vám tak uvěřím... jako pán snů musíte vědět o všem, co se komu v noci za víčky šustne. A... dal by se u vás i objednat nějaký hezký sen? Občas trpím jejich nedostatkem a doufám, že nechcete, abych vám to dávala za vinu +uculí se na něj+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř úno 01, 2012 3:00 pm

+kapela má pauzu, tak pódium teď patří ukázce bojového umění Aikidó. A Styx na to zálibně kouká a nemít tak úzké šaty, asi by se k nim i přidala+

(jsem viděla na youtube jeden fakt pěkný tanec Aikidó, úplná báseň, a nemohu jej najít, chm+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř úno 01, 2012 6:05 pm

Styx: no to doufám, než bych se odtud vyhrabala na nohy..*uculí se* ale sukně má i nevyhodu, než se přehrabeš kilometrem látky...ale třeba to některé může poněkud zarazit, když místo útěku nebo boje začne žena zvedat sukni*směje se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » stř úno 01, 2012 6:21 pm

Postrach: no tak to jsem zvědav...*po očku sleduje akci opodál, zdánlivě nezaujatě ale neunikne mu nic* no mohl...*cuknou mu koutky, a jak hned přihraje fugurantku, tak se usměje šířeji* máš strach, že bych ti hnul krčkem?*a koukne na Man*tobě to nebude vadit, že...*až pánové skončí s aikidem, tak se zvedne a klekne si za Man* je to v podstatě jednoduché, rozpohybovává se energie v akupunkturních bodech..*postupně tiskne Man kůži prsty, někdy přitlačí celou dlaní nebo i loktem*tak aby bylo tělo v energetické rovnováze...délka masáže je různá..ale tak zhruba kolem hodiny by měla být kompletní...*nepřestává na Man pracovat, něco lupne* moc?*zeptá se omluvně a trochu povolí, ale Man mu pod jistými prsty přímo vrní* no, stačilo...je to vhodné v podstatě pro každého, jen by se to nemělo moc praktikovat po jídle..tak toho radši nechám...*sesune se zpátky na svoje místo.*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » stř úno 01, 2012 6:25 pm

Styx: ale prosím tě...opilý vlkodlak..to není nic vtipného...*cukají mu koutky* si ještě poplete fáze měsíce a co pak..ale jak chceš, no...*ucucne pití, zamrká* je to..zvláštní..ale skotská je skotská...*a přisosne se rty ke stéblu s pohledem upřeným na Styx, trochu provokuje no:)*hm..to já taky..*odpoví, když se pustí brčka a zkusmo lapne kus masa, z každé strany dvěma hůlkama, trochu se mu u toho napětím chvějou prsty, jak to vybírá balanc, ale přece mu ten kus masa neuteče, ukousne si a tváří se jak v sedmém nebi* delikatesa...akorát přemýšlím, co budu dělat, že si ten stejk překoušu na dva kousky...*okukuje díru uprostřed masa, kterou vyhlodává*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Večírky