Styx píše:Morfeus: Tak zase si nemyslete, že házím dolů ze skály úplně všechny návštěvy. Přece mi musí zůstat i pár přátel. A pšt... ještě nás někdo uslyší a nikdo už na Orlík nikdy nepřijde +zasměje se+ To vám tak uvěřím... jako pán snů musíte vědět o všem, co se komu v noci za víčky šustne. A... dal by se u vás i objednat nějaký hezký sen? Občas trpím jejich nedostatkem a doufám, že nechcete, abych vám to dávala za vinu +uculí se na něj+
Styx: ale ne, ne všechny návštěvníky. jen odečítače plynu, elektřiny, podomní obchodníky a dotěrné ctitele.
ušklíbne se. a možná pošťáky s letáky, to nevím.
tak to pěkně děkuju. že bych vážně
musel vědět o všech snech? to by mě odrovnalo. to nemůže nikdo ve zdrví pojmout. teoreticky je to možné, ale prakticky je to vždy jen výběr snů. ovšem nahlédnout se dá kamkoli.
sny ovlivňuji, jen když k tomu mám nějaký vážný důvod. většinou to věci jen zkomplikuje, když se moc pletete do přirozeného běhu věcí. ale třeba vás potěší, že na to, co se vám zdá máte největší vliv vy sama. skutečně největší podíl na snech má to, co prožíváme v našich životech a jak s tím naložíme ve své mysli a srdci. myslete krásně, žijte krásně - sněte krásně. vinu mi můžete dávat, za co chcete. otázka je, co to vyřeší.
ovšem abyste neřekla, že jsem skoupí na sen, prozradím vám, že mám sbírku opravdu kuriózních a zábavných snů. dají se nalít do myslánky a je to pak lepší než 3D kino.